Bende hep yüz üstü yatardım-hatta karnım büyüyene kadarda hep öyle yattım
Şimdi yatmamaya çalışıyorum ama bazen uyandığımda kendimi yan-yüzüstü ortası bir şekilde buluyorum.
ilerde ne yapacağım şimdiden düşünüyorum
hehe bayıldım t-shirt'e ve mesaja tabiki
canım sen kendini hangi giysinle rahat ve mutlu hissediyorsan öyle takıl...
ben sadece sen tipli hatunlarda elbiseyi çok şekeyy buluyorum ondan söyledimdi
mesela ben...sanki 1 aya doğuma gircem gibi...nasıl büyüdü nasıl büyüdü varyaaa
nasıl başının şekli bozuk olur yaa. zaten şu anda hamur gibi değilmi onlar. hatta doğum anında bile öle. yoksa nasıl doğum olur eder yani. anne karnından çıkarkende oluyor o hemen düzeliyor sora. merak etme önemli bişey değildir. cinsiyeti de bi öğrenicen kesin öğrenicen en azından. boşver herşey iyiymiş.
hehe dimi ama ne acelem varsa:)
kız allah iiliğini nasıl yatcan üstüne. zaten annelik içgüdüsü diye bişi varya. yeni doğan bebeklerle genelde beraber yatıyormuş anneleri. en ufak bi içgüdüde kalkıolarmış.
nasıl başının şekli bozuk olur yaa. zaten şu anda hamur gibi değilmi onlar. hatta doğum anında bile öle. yoksa nasıl doğum olur eder yani. anne karnından çıkarkende oluyor o hemen düzeliyor sora. merak etme önemli bişey değildir. cinsiyeti de bi öğrenicen kesin öğrenicen en azından. boşver herşey iyiymiş.
ben bebeğimle yatmak isterim ama yatmam heralde..bizim orda uzaktan bi akrabanın bebeği böyle öldü..anne bebeğin üstüne doğrumu yatmış artık nasıl yapmış bilmiyorum bebek havasızlıktan ölmüş...Allah korusun
valla canim ne biliyim öyle bi diyo ki insani sinir ediyolar miymiymiy bi sürü ölcüm yapmis ama hic bisey anlamadim desem yeridir bebek kac gr onu bile bilmiyorum sadece boyunu biliyorum o da bi defter var anne pasaportu diye oraya yazmis ordan gördüm bi sürü sey ölcmüs bi de bunlar ne anlama geliyo bilmiyorum ki
allala anlamadım bişey. sana ultrason fotosunu verdimi peki? orda bilgiler var kilosu yazar.
yok canim vermedi yüzü gözükmedigi icin bende isteme geregi duymadim boyu yaziyo ama kilosu yazmiyo iste boyu da bas-popo mesafesi ölcümü yaziyo 15,4 internette bi arastirdim o normal gözüküyo ama kiloyu bilmiyorum bu arada ben 1 ayda 3 kilo almisim bugün tartildim 54,5 ciktim :))) hayatimin rekorunu kiriyorum :)
anladım jnm. e 6 nisanada az var zaten o zaman öğrenirsin kilosunuda:))
aynen dr. bana 3 ay zarar vermez yüzüstü demişti ama ben nerdeyse 3.5 ay öle yattım ..şimdide dediğin gibi yanla yüzüstü arası yatarken buluyorum kendimi....off ya..inşallah zarar vermiyoruzdur..bu sebeptende uyuyamıyorum..langır lungur sürekli dönüyorum..bebeğin kesin başı dönüyordur..yavrum birde sol tarafa doğru yatıyosam sağıma çıkıyo ezilmemek içindönerken farkediyorum sağ tarafım yumurta oluyo
offf offf offff bugün hic hayal ettigim gibi olmadi yaa 7 nisanda gidicem canim bu senin dedigin hani 3d/4d ama özel bi bransi var türkcesini blemiyorum simdi ona gönderdi beni de
Eki Görüntüle 167817 Eki Görüntüle 167819
budur. aman on saat düşünüp bunamı karar verdin demeyin çok içime sindi. hem özellikle hazırlanmışım gibi durmuo onun için:))
Bu bluzla sanki karnın biraz daha belirgin durmuş. Güzel bir seçim.
merhaba kızlarnasılsınız.
ben çok kötüyüm. dün sabah şiddetli karın ağrısı şikayeti ie hastaneye kaldırıldım öğlende apandisit ameliyatı oldum. öyle korktum ki bebğim e bişey olacak diye.bugün taburcu ettiler . bebeğimi hastaneden cıkmadan tekrar gördüm cok şükür. iyi durumu ama dün bitmmek bilmedi....
please dont blame me. lütfen beni suçlama yazıyor:)))
msj çok etkileyici acaba neden böyle bi msjı yazmışlar...karnı büyüdüğü içinmi bebek lütfen beni suçlama diyor...senin içinde ayrıca anlamlı olmuşş.canım gerçektende bu hafta hem bebeğin etksiyle hemde hormonlar mı çok çalışmaya başladı..uyuyamıyorum artık..sabah 5-6dan sonra uyuyorum...gece 4ü çeyrek gece bizim kız uyanıktı..doğuncada bu saatte rahatsız eder heralde...hatta her saat
ben çok kötüyüm. dün sabah şiddetli karın ağrısı şikayeti ie hastaneye kaldırıldım öğlende apandisit ameliyatı oldum. öyle korktum ki bebğim e bişey olacak diye.bugün taburcu ettiler . bebeğimi hastaneden cıkmadan tekrar gördüm cok şükür. iyi durumu ama dün bitmmek bilmedi....
budur. aman on saat düşünüp bunamı karar verdin demeyin çok içime sindi. hem özellikle hazırlanmışım gibi durmuo onun için:))
kizlar
H&M sapphire de hamile reyonu da yok, bebek reyonu da :-((
sadece forum-bayrampasa'da varmis :-((((((((((((
işte bende var bi anormallikte ben çözemedim:) küçükken annem kovalardı peşimden herşeyi çiğ yiyosun kurt olucak içinde diye:))
please dont blame me. lütfen beni suçlama yazıyor:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?