ya kızlar geçmişe bakıyorum bulamıyorum aramızdan bi arkadaş ananastan bahsetmişti iyi diye felan
ben şimdi yemeden bi bakıyım dedim ama hamileleri zamanında yemesi gerekiyo düşüge yada erken doguma sebep olabilir felan diyo
ya kızlar geçmişe bakıyorum bulamıyorum aramızdan bi arkadaş ananastan bahsetmişti iyi diye felan
ben şimdi yemeden bi bakıyım dedim ama hamileleri zamanında yemesi gerekiyo düşüge yada erken doguma sebep olabilir felan diyo
canım ben yazmıştım.ben iyi olduğunu biliyorum.bebeğin tutunmasını sağlıyor.ve emzirme dönemindede bol süt sağlıyor diye biliyorum.hatta burdan arkadaşta beni onayladı.ama sen nerden okudun canım düşük tehlikesi olabilir diye.benimde kafam karıştı şuanda.ben şimdi bir kitap okuyorum ordada yazıyor faydalı olduğu
Ben buldum bi sitede sanırım o siteyi diyor ,yenmemesi gerekiyor hamilelikte diyor Alman bişi derneğimi ne ,onlar arştırıp bulmuş , düşük demiyo ama yememsi gereken diyo ama diğer 2-3 sitede yenecekler arasında var , ben yinede tedirgin oldum, yarın sorucam bakalım...
hoşgeldinnnn
tebrik ederim umarım güzel haberlerini alırız büyük ihtimal pozitiftir. benim de 2. çizgi silik çıkmıştı
İçinizde gelişmekte olan küçük bir varlık vardır, ve onun sağlıklı gelişmesi için ağzınıza koyduğunuz her lokma önemlidir. Amerika Harvard üniversitesinde yapılan bir araştırma, bebeğin sağlığının, annenin hamileliği sırasındaki beslenmeyle nasıl yakından ilişkili olduğunu göstermiştir. Araştırmaya alınan kadınlardan diyeti iyi olanların %95’inin çok sağlıklı bebekleri olurken, diyetine dikkat etmeyenlerin (genellikle abur cubur ve fast food ile beslenenlerin) %8’inin sağlıklı bebekleri, %65’inin ölü doğum, prematüre ve doğuştan kusurları olan bebekleri olmuştur.
......................................................................................................................
Femadas çok teşekürler..
çok sevindim hoşgeldin aramıza.:81: kaç çıktı değerin?evet canım güzel haberleri aldım. Hamileyim......Pazartesi doktora gidecem keseyi görmek için
Arkadaşlar merhaba bende dün hamile olduğumu öğrendim. Başarısız bir Tüp bebek tedavisinden sonra doğal yoldan gebe kaldım ve çok mutluyum. Allahım sağlıklı kuçağımıza almayı nasip etsin
kızlar gunaydın bı dr a gıttım geldım ne cok yazmıssınız oku oku bıtıremedım.
haaberler ıyı bebısımızı gormeye gıttık ılk gıttıgımde keseyı gormustum sımdı ıcınde bı embryo pıt pıt atan kalbı ve hayatımda duydugum o anın hıc bıtmesını ıstemedıgım kalp atısları esımle ıkımızınde gozunden yaslar geldı.allah hepınıze yasatsın bu duyguyu en kısa zamanda. hersey yolunda dedı dr. olctu bu sefer bebegın booyu 0.93 yanı 1 cm yakın. kılomu ve tansıyonumuda olctu. 17 ocakta tekrar gıdıcez. cok mutluyum cok degısık bır duygu ıcımde bır kalp daha atıyor artık ıkı kalbım var
1 cm olan kesenin boyutu değil mi? yoksa bebeğin boyu mu?
iyi akşamlar kızlar..bugün dr.a gittik.ilk defa gittim ,bu kızı çok tuttum içim rahatladı
kese çoook küçük de olsa göründü
15 gün sonra gel dedi dr.istersen cuma gelebilirsin kese büyümüş mü bakarız dedi
ilk fotosunuda verdi bebişimizin biz hiç bişey göremesekte
bu arada ben folik plus alıyordum günde 1 tane o bile midemi bulandırıyordu..
folik plustan günde 3 tane alman lazım dedi bana folbiol verdi bunun 1 tanesi bile yeter midene eziyet olmasın dedi..
eeee sizlerde ne var ne yok
evet canım güzel haberleri aldım. Hamileyim......Pazartesi doktora gidecem keseyi görmek için
kızlar gunaydın bı dr a gıttım geldım ne cok yazmıssınız oku oku bıtıremedım.
haaberler ıyı bebısımızı gormeye gıttık ılk gıttıgımde keseyı gormustum sımdı ıcınde bı embryo pıt pıt atan kalbı ve hayatımda duydugum o anın hıc bıtmesını ıstemedıgım kalp atısları esımle ıkımızınde gozunden yaslar geldı.allah hepınıze yasatsın bu duyguyu en kısa zamanda. hersey yolunda dedı dr. olctu bu sefer bebegın booyu 0.93 yanı 1 cm yakın. kılomu ve tansıyonumuda olctu. 17 ocakta tekrar gıdıcez. cok mutluyum cok degısık bır duygu ıcımde bır kalp daha atıyor artık ıkı kalbım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?