• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ya kızlar geçmişe bakıyorum bulamıyorum aramızdan bi arkadaş ananastan bahsetmişti iyi diye felan
ben şimdi yemeden bi bakıyım dedim ama hamileleri zamanında yemesi gerekiyo düşüge yada erken doguma sebep olabilir felan diyo

Canım sen nerden baktın hangi site link verebilir misin ? Bide oraya bakim..Bak burda da günde 2 defa yenmesi gerekenlerde var ananas

Hamilelikte Beslenme

iyi akşamlar kızlar..bugün dr.a gittik.ilk defa gittim ,bu kızı çok tuttum içim rahatladı:75:
kese çoook küçük de olsa göründü:nazar:
15 gün sonra gel dedi dr.istersen cuma gelebilirsin kese büyümüş mü bakarız dedi:66:
ilk fotosunuda verdi bebişimizin biz hiç bişey göremesekte:46:
bu arada ben folik plus alıyordum günde 1 tane o bile midemi bulandırıyordu..
folik plustan günde 3 tane alman lazım dedi bana folbiol verdi bunun 1 tanesi bile yeter midene eziyet olmasın dedi..

eeee sizlerde ne var ne yok:61:

ya kızlar geçmişe bakıyorum bulamıyorum aramızdan bi arkadaş ananastan bahsetmişti iyi diye felan
ben şimdi yemeden bi bakıyım dedim ama hamileleri zamanında yemesi gerekiyo düşüge yada erken doguma sebep olabilir felan diyo

canım ben yazmıştım.ben iyi olduğunu biliyorum.bebeğin tutunmasını sağlıyor.ve emzirme dönemindede bol süt sağlıyor diye biliyorum.hatta burdan arkadaşta beni onayladı.ama sen nerden okudun canım düşük tehlikesi olabilir diye.benimde kafam karıştı şuanda.ben şimdi bir kitap okuyorum ordada yazıyor faydalı olduğu

canım ben yazmıştım.ben iyi olduğunu biliyorum.bebeğin tutunmasını sağlıyor.ve emzirme dönemindede bol süt sağlıyor diye biliyorum.hatta burdan arkadaşta beni onayladı.ama sen nerden okudun canım düşük tehlikesi olabilir diye.benimde kafam karıştı şuanda.ben şimdi bir kitap okuyorum ordada yazıyor faydalı olduğu

Ben buldum bi sitede sanırım o siteyi diyor ,yenmemesi gerekiyor hamilelikte diyor Alman bişi derneğimi ne ,onlar arştırıp bulmuş , düşük demiyo ama yememsi gereken diyo ama diğer 2-3 sitede yenecekler arasında var , ben yinede tedirgin oldum, yarın sorucam bakalım...

Ben buldum bi sitede sanırım o siteyi diyor ,yenmemesi gerekiyor hamilelikte diyor Alman bişi derneğimi ne ,onlar arştırıp bulmuş , düşük demiyo ama yememsi gereken diyo ama diğer 2-3 sitede yenecekler arasında var , ben yinede tedirgin oldum, yarın sorucam bakalım...

evet bizide bilgilendirrsen sevinirim...ben ilkkez duyuyorum.hep faydalarını duyuyordum..hatta eşimin arkadaşına dr. demişki tarım ilacının en az olduğu meyve diye...

İçinizde gelişmekte olan küçük bir varlık vardır, ve onun sağlıklı gelişmesi için ağzınıza koyduğunuz her lokma önemlidir. Amerika Harvard üniversitesinde yapılan bir araştırma, bebeğin sağlığının, annenin hamileliği sırasındaki beslenmeyle nasıl yakından ilişkili olduğunu göstermiştir. Araştırmaya alınan kadınlardan diyeti iyi olanların %95’inin çok sağlıklı bebekleri olurken, diyetine dikkat etmeyenlerin (genellikle abur cubur ve fast food ile beslenenlerin) %8’inin sağlıklı bebekleri, %65’inin ölü doğum, prematüre ve doğuştan kusurları olan bebekleri olmuştur.
......................................................................................................................

Femadas çok teşekürler..

Arkadaşlar merhaba bende dün hamile olduğumu öğrendim. Başarısız bir Tüp bebek tedavisinden sonra doğal yoldan gebe kaldım ve çok mutluyum. Allahım sağlıklı kuçağımıza almayı nasip etsin :49:

Tebrikler Sunita,
Çok güzel bir haber allah sağ salim kucağına almayı nasib eder inşallah.:nazar:

kızlar vallaha yedim ekşi ekşi süperdi:)))
bu linkte bakın ama bundan başka yerlerdede okudum
http://www.webhatti.com/saglik/30102-bitkilerin-yararlari.html

kızlar gunaydın bı dr a gıttım geldım ne cok yazmıssınız oku oku bıtıremedım.

haaberler ıyı bebısımızı gormeye gıttık ılk gıttıgımde keseyı gormustum sımdı ıcınde bı embryo pıt pıt atan kalbı ve hayatımda duydugum o anın hıc bıtmesını ıstemedıgım kalp atısları esımle ıkımızınde gozunden yaslar geldı.allah hepınıze yasatsın bu duyguyu en kısa zamanda. hersey yolunda dedı dr. olctu bu sefer bebegın booyu 0.93 yanı 1 cm yakın. kılomu ve tansıyonumuda olctu. 17 ocakta tekrar gıdıcez. cok mutluyum cok degısık bır duygu ıcımde bır kalp daha atıyor artık ıkı kalbım var

Günaydın güzel anne adayları....
çok sevindim herşey yolunda yeni yeni arkd.gelmiş
hareketlenmeye başlamış artık topik

evet yenı anne adaylarımızada hosgeldın dıyelım
hayırlı ugurlu olsun ınsallah hepımız meleklerımızı sag salım kucagımıza almayı allah nasıp eder.buraya doguma gıdıyorumlarımızı yazdıgımız gunlerı gorelım ınsallah..

valla o sıralar çok güzel oluyor cnm
allah görmek nasip etsin
son bir gün son gün sezeryan olanların tarihleri de belli oluyor
canlı canlı takip ediliyor cnm

haaberler ıyı bebısımızı gormeye gıttık ılk gıttıgımde keseyı gormustum sımdı ıcınde bı embryo pıt pıt atan kalbı ve hayatımda duydugum o anın hıc bıtmesını ıstemedıgım kalp atısları esımle ıkımızınde gozunden yaslar geldı.allah hepınıze yasatsın bu duyguyu en kısa zamanda. hersey yolunda dedı dr. olctu bu sefer bebegın booyu 0.93 yanı 1 cm yakın. kılomu ve tansıyonumuda olctu. 17 ocakta tekrar gıdıcez. cok mutluyum cok degısık bır duygu ıcımde bır kalp daha atıyor artık ıkı kalbım var

canım gözün aydın ne güzel duydun kalp atışlarını ben daha duyamadım karından ultrasonla ne zaman duyulur acaba bede bi duysam çok rahatlayacağım

1 cm olan kesenin boyutu değil mi? yoksa bebeğin boyu mu?

bebeğin boyu canım

iyi akşamlar kızlar..bugün dr.a gittik.ilk defa gittim ,bu kızı çok tuttum içim rahatladı:75:
kese çoook küçük de olsa göründü:nazar:
15 gün sonra gel dedi dr.istersen cuma gelebilirsin kese büyümüş mü bakarız dedi:66:
ilk fotosunuda verdi bebişimizin biz hiç bişey göremesekte:46:
bu arada ben folik plus alıyordum günde 1 tane o bile midemi bulandırıyordu..
folik plustan günde 3 tane alman lazım dedi bana folbiol verdi bunun 1 tanesi bile yeter midene eziyet olmasın dedi..

eeee sizlerde ne var ne yok:61:

hadi gözün aydın olsun:nazar:

evet canım güzel haberleri aldım. Hamileyim......:16: :16:Pazartesi doktora gidecem keseyi görmek için

ooo çok güzel
değerin kaç çıktı pazartesi belki erken olabilir

gözün aydın
17 sinde benim bebeğimde 1 cm idi boyu :nazar:

geçmişi okudum
son bilgileri güncelleyim
bilgilerini vermeyenler versin tabloya ekleyeyim

ooyy benim bebişim 8 haftalık olmuş bugün:69:

kızlar günaydınlar artık giremiyorum fazla evimi taşıdım internetim yok benim mide bulantılarım arttı gün içinde sürekli midem bulanıyo günde 1 kez falanda kusuyorum:(bende perşemde yada cuma günü gideceğim doktora sat a göre 7 haftalık oluyo karından kalp atışları duyulur mu acaba

Back