Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar gunaydın bı dr a gıttım geldım ne cok yazmıssınız oku oku bıtıremedım.
haaberler ıyı bebısımızı gormeye gıttık ılk gıttıgımde keseyı gormustum sımdı ıcınde bı embryo pıt pıt atan kalbı ve hayatımda duydugum o anın hıc bıtmesını ıstemedıgım kalp atısları esımle ıkımızınde gozunden yaslar geldı.allah hepınıze yasatsın bu duyguyu en kısa zamanda. hersey yolunda dedı dr. olctu bu sefer bebegın booyu 0.93 yanı 1 cm yakın. kılomu ve tansıyonumuda olctu. 17 ocakta tekrar gıdıcez. cok mutluyum cok degısık bır duygu ıcımde bır kalp daha atıyor artık ıkı kalbım var
günaydınnnn herkes sütünü içtimi
ben bugün sade süt içemedimde nesguik içtim..tabiki sade süt daha faydalı ama hiç içmemkten iyidir.
evet ya bişekilde içmek gerek olsun nasıl içebiliyosan bende yağsız süt içiorum
ben dün bi alışveriş yapmışım görmelisiniz ıspanak brokloi karnabahar meyveler :)
yaa çok fazla kilo almak istemiyorum
oğlumda 30 kilo aldım çogu şişti gerçi eve geldiğimde 15 kilosu tam olarak yoktu herkes hayret etişti senden bitane çıkamamış 3-4tane gitmiş diyolardı:))ama geri 15 i kaldı zamanla verdim ama onuda
ama busefer daha sağlıklı bi gebelik geçirmek istiyorum
inşallah bi kalp atışını duyuım koşubandında yavaş yavaş yürüycem kendimi yormadan
sebze agırlıklı beslenmeye dikkat edicemm
1.de ağzım çok yandı bunda daha dikkatli olmalıyım
bende valla süt olayını kaşarla çözmeye çalışıyorum
bol bol kaşar yiyorum inş.içmeye başlayabilirim
yaaa bana günaydın yok mu
ben daha bi bardak süt bile içmedim şimdiye kadar...2 kez eşim yoğurtlu makarna yaptı bunu bari ye dedi...
içmem lazım demi..sabah mı içsem gece mi:26:
günaydınnnnn
bence sütünü içde istersen sabah istersen akşam ben sabahları içiyorum çünkü malesef benim kahvaltı yapma gibi bi alışkanlıgım hiç olmadı bari sabahları süt içeyim diyorum
sabah büyük bi bardak süt 1 saat snrada 1elma yedim şimdide elimde su geziyorum:))
Günaydınlar....
Bebeğinin kesesini ve pıt pıtlarını görenlere hayırlı olsun..
Rabbm bizede nasip etsin..
Benim yavruş ne yapıyor acaba çok merak ediyorum..
6 ocakta kalp atışını duyacağız inş rabbimin izni ile..
Mide bulantılarım devam ediyor , okudum da hemen hemen herkeste var..
İnşş herşey güzel geçer..
Nil_çiçek tebrik ederim arkadaşım hoşgeldin..
gelısımcı tahmın eettım merak ettıgınızı ama dun dr dan cıkınca oyle mutluydum kı oyle ıyı hıssettımkı kendımı bıraz sahılde yuruduk uc haftadır agzıma et suremeyen ben bı anda kebab yemek felan ısteedım ve yedım boyumun olcusunu aldım butun gece mıde bulantısı agrısı karısık agır geldı .kacta geldık bılmıyorum ama gelır gelmez yattım annemlere bıle sadece mesaj atabıldım cepten sımdı ıyıyım cok sukur ama okula yıne gıdemıyorum ıyıce tembel oldum allahtan burda christmas tatılıne gırmek uzereyız kımse gelmıyor derslere. ama bunun dısında cok mutluyum cok guzel bır duygu gercekten artık daha bılıncındeyım allahım hepsını korusun..
bu aarada kasar peynırı yıyen arkadasım cok kalorılı onun yerine dr dıl peynırı ye hem daha az yaglı hemde bol sutlu
sut olayına gelınce bende sade ıcemıyorum cornflaks bal katıp ole atıyorum mıdeme