• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba arkadaşlar,

Sanırım bede Ağustos 2011 annesi olacağım. Sat tarihim 19 Kasım. 16 Aralık beklenmeyen regl tarihim. Pazar sabahı idrar testi yaptım. 2. çizgi silik çıktı. Bugün kan tahlili yaptırdım. Sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum. Olursa ilk gebeliğim olacak.

Hızlıca geçmişi okumaya çalıştım. Birbirinize destek olmanız, yönlendirmeleriniz çok güzel. Benim sonuç kesinleşir ise aranıza kalılırım.
Herkes sağlıklı ve huzurlu bir şekilde bebişlerine kavuşur inşallah....:nazar:

İnşallah arkadaşım ..
Benimde ilk hamileliğim , o yüzden 2. kez anneliği yaşayacak arkadaşlarımızın tecrübelerinden faydalanabiliriz...
Umarım burada görürüz seni..

kaç yaşında yaptınki ilk bebişini bizde vermek istesekte olmadı sence ii mi 8 yıl yoksa baştan almakmı

bebegim olduktan sonra düşüncelerim degişirmi bilmem ama bence baştan almak değil ben ikisinide biarada büyütür ortadan kaldırırım diyenlerden değilim doyasıya bebeğimi büyütüp istediğimiz gibi yetiştirip sonrada diğerini büyütmek istedim kiiii öyle yaptımm oğlum 2.sınıfa gidiyor ve gerçekten mükemmel bi çocuk :)ama etrafımda görüyorum üstüste doguranları ya annanede ya babannade eziyet çekeçeke büyütüyolar neden öyle olsun kii dimii??ama yaşda önemli burda ben ilkini 20mide doğurdum:)

merhaba arkadaşlar,

sanırım bede ağustos 2011 annesi olacağım. Sat tarihim 19 kasım. 16 aralık beklenmeyen regl tarihim. Pazar sabahı idrar testi yaptım. 2. çizgi silik çıktı. Bugün kan tahlili yaptırdım. Sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum. Olursa ilk gebeliğim olacak.

Hızlıca geçmişi okumaya çalıştım. Birbirinize destek olmanız, yönlendirmeleriniz çok güzel. Benim sonuç kesinleşir ise aranıza kalılırım.
Herkes sağlıklı ve huzurlu bir şekilde bebişlerine kavuşur inşallah....:nazar:

hayırlısı olsun canım.büyük ihtimal hamilesindir...sonucu nezaman alcan

merhaba hanımlar nasılsınız
aramıza katılan yeni arkadaşlarımız var
hoş geldiniz hepiniz inşallah hepimiz sağlıklı birer hamilelik geçirir ve kucaklarımıza alırız meleklerimizi

bugün bulantım var yaa canım yemek yemek istemiyo zorla bişeyler yiyim diyorum halim yok sürekli uykum geliyo

cumartesi gününe randevumu aldım
bebğimizi görücez inşallah:))
oğlum şimdiden başladı ben abii olduumm diye sevinmeye:))

yaaa bendede bi burun tıkanıklıgı bi hapşırma başladıı bugünn varmı aranızda
hamilelikle alaklı oldugunu arkadaşım söledii???
üşütüyomuyum yoksa

Arkadaşlar merhaba bende dün hamile olduğumu öğrendim. Başarısız bir Tüp bebek tedavisinden sonra doğal yoldan gebe kaldım ve çok mutluyum. Allahım sağlıklı kuçağımıza almayı nasip etsin :49:

Arkadaşlar merhaba bende dün hamile olduğumu öğrendim. Başarısız bir Tüp bebek tedavisinden sonra doğal yoldan gebe kaldım ve çok mutluyum. Allahım sağlıklı kuçağımıza almayı nasip etsin :49:

canım tam çıkıyodumm ki senin mesjını gördüm ve çok sevindim senin adına
inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirir ve kucağına alırsın meleğini:))

Hayırlı olsun canım , çok güzel bir haber bu , umarım güzel bir hamilelik sağlıkla geçirip kucağına alırsın ....

Çok teşekkürler canım inşallah bu bebeğim annesine sıkı sıkı tutunur. Bu arada sana da hayırlı olsun sağlıklı kucağına alırsın inşallah

tebrik ederim bu defa sorunsuz sıkıntısız bi sekilde alırsı bebeğini kucağına:16:

yaaa bendede bi burun tıkanıklıgı bi hapşırma başladıı bugünn varmı aranızda
hamilelikle alaklı oldugunu arkadaşım söledii???
üşütüyomuyum yoksa

canım vicks le buğu yap faydası olur....ben kaçgündür bu şekilde atlatıyorum.belkide 1 aydır hep böyle atlatıyorum...inşallah hasta olmayız:43:

Back