2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım döllenme sol yumurtadan olmuş .döllenip rahme düşüyorya.şuan rahmin sağ tarafına yerleşmiş..ama büyüdükçe yer değiştirirmi bilmiyorum.çünkü şuan rahmin sağında dedi.allah hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin hepimize...

evet ademel öyle canım.herşyeden önce sağlıklı olması.benimde kızım var erkek olsa bu kez iyi olur ama olmasada olur eli ayağı dediğin gibi düzgün olsunda.

evet ademel öyle canım.herşyeden önce sağlıklı olması.benimde kızım var erkek olsa bu kez iyi olur ama olmasada olur eli ayağı dediğin gibi düzgün olsunda.

öyle canım senin bi kızın daha olsa benim bi oğlum daha olsa başımızın tacı olurlar
gerçi aynı cinsiyet daha iyi diyorlar daha iyi anlaşıyorlarmış ilerde
hele iki kız kardeş iki sırdaş çok güzel olur

slm kızlar :))yaw bi sey sormak istiyorum benimde sol kasığımda agrı oluo bazen nedenini bilen varmı?bulantıdan fazla yememe ragmen midemi bozmusum?birde gündüzleri atesten yanıorum aksama doğru ise kat kat giyinmeme ragmen donuyorum ayrıca acaip gaz sancım var acaba omu kasıklarmı agrıtıoo ?ayyyy ne cok soru sordum demi????

slm kızlar
ya benimde sol kasıkta agrı varr bide sol kalçam agrıyo
bende yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum çünkü oğlumda 30 kilo aldım bundada öyle olsun kesinlikle istemiyorum hatta diyetisyene gitmek istiyorum
su içebiliyorum allahtan sabah 1 tane haşlanmış yum urta yedim çokaz da gözleme
öglede soguk yogurt çorbası ince bi dilim perde pilavı slatayla birlikte ve tatlı:)gezmedeydim
akşama sadece yogurt yemeyi düşünüyorum bakalım:)

aynen emel bizde de hiç kız yok 6 tane erkek torun var
bende çok istiyorum, bana dr sağda solda hiiiç birşye demedi
aman ne kaldı şurada 3-3,5 ay sonra öğrenicez işte

taa soldan sağa kadar gitmiş demek ki
sanki bana uzak mesafe gitmez gibi geliyo
neyse gelsin 15 haftaları hepimiz öğreniriz gerçi oğlumda 13. haftada erkek gibib demişlerdi bana

ben ilkinde 16 kilo aldım hstde 10 kilosu gitti
kalan 6 kilo benim oldu )
valla üşümek mi ben çoook üşüyorum 3 den sonra bir başlıyor
zangır zangır evde kaç kat giydiğimin hesabı bile yok

femedas o ağrıdan bende sol tarafta felaket biey.ama bnlar bebeğin yerleşme ağrıları.ateş olayı bendede var gündüz bişey yok akşama doğru klimanın içinde gircem nerdeyse.gaz sorunuda ya üşüttün yada yediğin bişeyden olabilir canım..

benim üşümem yok ama diğer hepsi hepsi bende de var

iyi akşamlar kızlar2-3 gündür giremiyorum kalabalıklaşmış baya sohbet olmuş okuyamdım geçmişi nasıl gidiyor bakıyım kaç kişi olduk

femedas canım ben ilk bebeğimde o ağrının şiddetinden ağlıyarak gitmiştim dr umda gülmüştü.rahim genişliyor bebek yerleşme aşamasında bunlar çok normal abartma demişti.ama yinede eğer çok şiddetliyse dr na sor canım.ben ilkinde herşeyi evham yapmıştım herşey için dr arardımya..şimdi 2.olunca eskisi gibi değilim.benim tek isteğim midem bulanmasın canım.ilkinde 9 ay hatta doğumdan 2 sonrasına kadar hep kustum..

iyi akşamlar kızlar2-3 gündür giremiyorum kalabalıklaşmış baya sohbet olmuş okuyamdım geçmişi nasıl gidiyor bakıyım kaç kişi olduk

gündaşım nasılsın
ben tekrar cuma günü gidecem bebişi görmeye kontrole
en son 17 sinde 1 cm dedi dr bebeğin boyuna crl miymiş neymiş

ay canım bulantı gercekten cok kötü allah kolaylık versin.ayrıca ben persembe zaten doktora gidicemde merak ettim acaba normalmi die ağrılarım var ama ölee cok şidettli değil :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…