onu nasıl anlıyorlar acaba
benim sol da 2 tane 4 cm lik kistim var klomenden dolayı olmuşinşallah küçülürler
soldan o zaman dedi bana da
kız olsun havalara uçarımher kadını bence bi kızı olmalı çünkü
ama önemli olan sağlıklı olması hepimiziçin
evet ademel öyle canım.herşyeden önce sağlıklı olması.benimde kızım var erkek olsa bu kez iyi olur ama olmasada olur eli ayağı dediğin gibi düzgün olsunda.
canım döllenme sol yumurtadan olmuş .döllenip rahme düşüyorya.şuan rahmin sağ tarafına yerleşmiş..ama büyüdükçe yer değiştirirmi bilmiyorum.çünkü şuan rahmin sağında dedi.allah hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin hepimize...
slm kızlar :))yaw bi sey sormak istiyorum benimde sol kasığımda agrı oluo bazen nedenini bilen varmı?bulantıdan fazla yememe ragmen midemi bozmusum?birde gündüzleri atesten yanıorum aksama doğru ise kat kat giyinmeme ragmen donuyorum ayrıca acaip gaz sancım var acaba omu kasıklarmı agrıtıoo ?ayyyy ne cok soru sordum demi????
slm kızlar :))yaw bi sey sormak istiyorum benimde sol kasığımda agrı oluo bazen nedenini bilen varmı?bulantıdan fazla yememe ragmen midemi bozmusum?birde gündüzleri atesten yanıorum aksama doğru ise kat kat giyinmeme ragmen donuyorum ayrıca acaip gaz sancım var acaba omu kasıklarmı agrıtıoo ?ayyyy ne cok soru sordum demi????
femedas o ağrıdan bende sol tarafta felaket biey.ama bnlar bebeğin yerleşme ağrıları.ateş olayı bendede var gündüz bişey yok akşama doğru klimanın içinde gircem nerdeyse.gaz sorunuda ya üşüttün yada yediğin bişeyden olabilir canım..[/QUOo
canım o kasık ağrılarının sebebi yerlesmesiyse cok sevindim simdi:))benim bundan önce 2 aylıkken düşen bebeğimde hiç ağrım olmamıstı demekki yerlesemediğinden yaw şimdi wallacok mutlu oldum teşekkürler:)))
benim üşümem yok ama diğer hepsi hepsi bende de var
aynen emel bizde de hiç kız yok 6 tane erkek torun var
bende çok istiyorum, bana dr sağda solda hiiiç birşye demedi
aman ne kaldı şurada 3-3,5 ay sonra öğrenicez işte
femedas o ağrıdan bende sol tarafta felaket biey.ama bnlar bebeğin yerleşme ağrıları.ateş olayı bendede var gündüz bişey yok akşama doğru klimanın içinde gircem nerdeyse.gaz sorunuda ya üşüttün yada yediğin bişeyden olabilir canım..[/QUOo
canım o kasık ağrılarının sebebi yerlesmesiyse cok sevindim simdi:))benim bundan önce 2 aylıkken düşen bebeğimde hiç ağrım olmamıstı demekki yerlesemediğinden yaw şimdi wallacok mutlu oldum teşekkürler:)))
Benimde kasık ağrılarım çok , dr. a sordum , rahim genişliyor dedi , cok normalmiş ama bende bu üşüme terleme falan yok , daha doğrusu kalorifer cayır cayır yanıyor , ben donuyorum :)))
iyi akşamlar kızlar2-3 gündür giremiyorum kalabalıklaşmış baya sohbet olmuş okuyamdım geçmişi nasıl gidiyor bakıyım kaç kişi olduk
iyi akşamlar kızlar2-3 gündür giremiyorum kalabalıklaşmış baya sohbet olmuş okuyamdım geçmişi nasıl gidiyor bakıyım kaç kişi olduk
femedas canım ben ilk bebeğimde o ağrının şiddetinden ağlıyarak gitmiştim dr umda gülmüştü.rahim genişliyor bebek yerleşme aşamasında bunlar çok normal abartma demişti.ama yinede eğer çok şiddetliyse dr na sor canım.ben ilkinde herşeyi evham yapmıştım herşey için dr arardımya..şimdi 2.olunca eskisi gibi değilim.benim tek isteğim midem bulanmasın canım.ilkinde 9 ay hatta doğumdan 2 sonrasına kadar hep kustum..
hatice canım sen mayıs annelerindemi nisan annelerindemiydinya bir yerden hatırlıyorum ama çıkartamadım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?