• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ay canım bulantı gercekten cok kötü allah kolaylık versin.ayrıca ben persembe zaten doktora gidicemde merak ettim acaba normalmi die ağrılarım var ama ölee cok şidettli değil :))

saol canımya.umarım bunda yaşamamda rahat geçer.gerçi başka bişey olmasında tek dert bulantı olsun.canım fazla yoksa telaş etme.bende haftaya çarşamba gidicem bebişimi görmeye:)

gündaşım nasılsın
ben tekrar cuma günü gidecem bebişi görmeye kontrole
en son 17 sinde 1 cm dedi dr bebeğin boyuna crl miymiş neymiş :nazar:
ay canım maşallah bende allah izin ederse çarşamba gidecem bakalım hayırlısı ama emel ben sezeryanla yapacam için temmuzdada olabilir bebiş

kızlar ben kaçıorum biraz atıstırıcam sabah kahvaltısıyla duruyorum bide kendime gelmek için bi duş alımda toparlanım hepinizi öpüyorum kendinize ve bebişlerinize cook iyi bakın:54:

ay canım maşallah bende allah izin ederse çarşamba gidecem bakalım hayırlısı ama emel ben sezeryanla yapacam için temmuzdada olabilir bebiş

inşallah canım benim bende temmuz da alırım kuacağıma
hatta sanırım 25-29 temmuz arası olur gibi
aslan olsun istiyorum ama tabi önce sağlıkla gelsinler o günlere

ay öylemi demek erken hamile kalan ben değilim kızım küçük çok çabuk oldu diye buruktum biraz kızıma haksızlıkmı olacak diye düşünüyodum

canımya sorma bende o yüzden vicdanımla gidip geliyorum acaba haksızlıkmı yaptım diye. ama benim yaşım 33 şu an ilerleyen zamanalrda gebelik daha zor olabilirdi.. o yüzden bide 3 yaştan sonra kardeş gelince daha bir hırçın oluyor çocuklar en azından benim yeğenim öyle oldu ve çevremde birçok arkadaşım bunu yaşadı.umarım dengeleri koruruzda ikisinide ilgimizden mahrum bırakmayız.

canımya sorma bende o yüzden vicdanımla gidip geliyorum acaba haksızlıkmı yaptım diye. Ama benim yaşım 33 şu an ilerleyen zamanalrda gebelik daha zor olabilirdi.. O yüzden bide 3 yaştan sonra kardeş gelince daha bir hırçın oluyor çocuklar en azından benim yeğenim öyle oldu ve çevremde birçok arkadaşım bunu yaşadı.umarım dengeleri koruruzda ikisinide ilgimizden mahrum bırakmayız.

inş canım bende geri sayılmam şubatta 31 olcam istesemde fazla ara vermeyecektim ama beklemiyodumda hayırlısı bu zanaymış

cnm yaş sorunu bende de var
benim de 35 yolun yarısı sağlıkla doğurmak nasip etsin
bizim öbür topik çok gençler var 1 tek 2.bebiş var gerisi tek
benle beraber 4 tane hamiş var biri ocakta biri şubatta
biri nisanda bende ağustosda bir tane düşüğümüz iki tanede
kürtaj oldu yani bu aralar hareketli baya

cnm yaş sorunu bende de var
benim de 35 yolun yarısı sağlıkla doğurmak nasip etsin
bizim öbür topik çok gençler var 1 tek 2.bebiş var gerisi tek
benle beraber 4 tane hamiş var biri ocakta biri şubatta
biri nisanda bende ağustosda bir tane düşüğümüz iki tanede
kürtaj oldu yani bu aralar hareketli baya
demek kimse fazla ara vermiyo ya 2 si bir büyür çıkar bir daha baştan almak zorunda kalmayacaz

Merhaba arkadaşlar,

Sanırım bede Ağustos 2011 annesi olacağım. Sat tarihim 19 Kasım. 16 Aralık beklenmeyen regl tarihim. Pazar sabahı idrar testi yaptım. 2. çizgi silik çıktı. Bugün kan tahlili yaptırdım. Sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum. Olursa ilk gebeliğim olacak.

Hızlıca geçmişi okumaya çalıştım. Birbirinize destek olmanız, yönlendirmeleriniz çok güzel. Benim sonuç kesinleşir ise aranıza kalılırım.
Herkes sağlıklı ve huzurlu bir şekilde bebişlerine kavuşur inşallah....:nazar:

merhaba arkadaşlar,

sanırım bede ağustos 2011 annesi olacağım. Sat tarihim 19 kasım. 16 aralık beklenmeyen regl tarihim. Pazar sabahı idrar testi yaptım. 2. çizgi silik çıktı. Bugün kan tahlili yaptırdım. Sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum. Olursa ilk gebeliğim olacak.

Hızlıca geçmişi okumaya çalıştım. Birbirinize destek olmanız, yönlendirmeleriniz çok güzel. Benim sonuç kesinleşir ise aranıza kalılırım.
Herkes sağlıklı ve huzurlu bir şekilde bebişlerine kavuşur inşallah....:nazar:

hoş geldin canım inş hayırlı haberler alırsın bura 2. Kez anne olcak çok var elimizden geldiğince yardımcı oluruz

İyi akşamlar arkadaşlar..
Siz kilolardan şikayetçisiniz bende zayıflıktan .
50 kiloyum boyumda 1.70 .. Haliyle aşırı zayıflık oluyor..

Kızlar bişey soracağım sizde benim gibi yemek yediğinizde sanki hiç geçmeyecekmiş gibi bir şişkinlik hissediyormusunuz.. Ben ayrıca yemekten sonra nefes nefes kalıyorum .. Gerçi benim ohss'den de dolayı oluyordu ama artık artmaya başladı ..

Bu arada ne güzel bir diyetisyeniniz var..
Bende bir pkikolog ayarlamak istiyorum kendime :)
Birinin beni dinlemesi hoşuma giderdi, zira hamilelik psikolojisinden anlayan yok ..
Sinirli ve asabi olmaya herşeye çok çabuk parlamaya başaldım..
Bazen Allah'ım bu ben miyim diyorum ? :)

Back