2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kahvaltıda bol yeşillik ve salata ..şekersiz çay yazıcaktım.şekersiz salata olmuş...

Senin diyetisyenin nerde. Bende istanbuldayım. Gidebilirim. Birde sen bu diyeti hamileyken mi yaptın da zayıfladın. Orayı anlamadım. Kesildi internetim.

Senin diyetisyenin nerde. Bende istanbuldayım. Gidebilirim. Birde sen bu diyeti hamileyken mi yaptın da zayıfladın. Orayı anlamadım. Kesildi internetim.

canım ethica hastanesinde.sen hangi yakada oturuyorsun?canım ben diyetisyene gitmeye karar vermiştim mayıs sonu gibi birkaç kilo vermiştimki tam kaç kilo hatırlamıyorum ama çok vermemiştim.hamile kaldığımı öğrendim.ve kilo almama diyeti uyguladı bana zaten o bebeğimi 9 haftalık kaybettim sonrasında verdim çoğunu toplam 10 kilo 500 gr. verdim.

hamilelikte kilo vermedim öncesinde ve sonrasında verdim.

Bende avrupa yakasındayım. Ethicadaki diyetisyeni bana bir arkadaşımda tavsiye etmişti.İyiymiş Bir bakayım bende. Teşekkürler.

herkes diyetisyende herkes kilolu bende dahil
ama ben vermişim kustuğum için sanırım

bu arada geçmişte gördüm benim oğlum soldaydı ama kız olmadı paşam oldu
yani sağ sol önemli değil şimdiki de solda bakalım

bebek şuan rahmimin sağ tarafında ama dr. soldaki yumurtadan döllenmişsin dedi...

bebek şuan rahmimin sağ tarafında ama dr. soldaki yumurtadan döllenmişsin dedi...

onu nasıl anlıyorlar acaba
benim sol da 2 tane 4 cm lik kistim var klomenden dolayı olmuş inşallah küçülürler
soldan o zaman dedi bana da
kız olsun havalara uçarım her kadını bence bi kızı olmalı çünkü
ama önemli olan sağlıklı olması hepimiziçin

benim en büyük derdim su içememek
midemi çok bulandırıyo
ben diyet yaparken günde 3-4 lt içerek anca kilo veriyordum şimdi 3- 4 bardak zorla içiyorum

bi de uyku
ahh uyku hep bu progesteron nun yüzünden
şu kahverengiler bi bitseydi
oğlak75 de de vardı kahverengiler onun ki bitti mi acaba benim ki bitmedi de ağrımda var sol kasıkta

herkes burda da yazanlar az
10 kişi görünüyo üye olup okuyan
arkadaşlar okumayın sadece sizde paylaşımda bulunun hep beraber konuşalım

Su bende içemiyorum cnm havada soğuk
çok da üşüyorum ben ilkinde de böyleydi
valla benimde kızım olsa yemede yanında yat derim
ama sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun derim genede
ne diyelim rabbim görüyor ona göre verir bize de
hemen cinsiyet zamanı gelse diyorum zaten

ben kıza çok hevesliyim
kız kıyafetlerini oğluma hamileyken bile alasım gelirdi erkek çocuğuna
ama çok heveslenip kursağımda kalsın istemiyorum
herkes isim bile buldu benim kıza biz kızın adını bulduk erkek olursa sen koy diyorlar
sülalede kız yok bizim herkesin ağzının suyu akıyo bi kız doğsa diye

canım inşallah allah kalbine gönlüne göre verir.

canım tesekkür ederim hemen hemen benimkine benzio ama tabiki yinede bi doktoruma sorarım ama cokda zararlı bi diyet değil bence normalde herkesin düzenli beslenmesi için gerekli olanlar hemen hemen :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…