verdiğim diyet 1 haftalık ama tekrar belirtiyorum.bana göre verilmiş bir diyet..kötü şeylere sebep olmak istemem.istediğiniz için paylaşıyorum:
Sabah kalkınca 1küçük paket yağsız süt
Kahvaltı:2dilim yağsız peynir.1 adet haşlanmış yumurta.3-4 zeytin.2dilim çavdar yada tam buğday ekmeği.bol yeşillik ve şekersiz salata
Öğle yemeği:6çorba kaşığı etli yada etsiz sebze yemeği.4 çorba kaşığı baklagil yemeği.1 kase yoğurt yada cacık.1dilim esmer ekmek.yağsız salata yada bol yeşillik.
Ara öğün:2porsiyon taze meyve.
Ara öğün 2dilim esmer ekmek 2dilim yağsız peynir.
Akşam yemeği:3-4 adet köfte..yada tavuk yada balık.yağsız salta yada bol yeşillik ekmek yok.
Ara öğün : 2porsiyon taze meyve...
ara öğün öncesi veya sonrası mümkünse 2 bardak su. bu arada bu öğünler ve saatleri yine bana göre ayarlanmıştı.mesela 2 ara öğün üst üste çünkü akşam yemeği erken yiyemiycem için akşam yemeği ile ara öğünün yerini değiştirmişti.
tamam canım şimdi bakarım ama dediğim gibi hem bana göre verilmiş bir diyet. çünkü çapada araştırılmıştım..hemde her hafta farklıydı.sabit olmuyor.sadece 1 haftalığı yazayım.bi bakayım önce.ve o dönem kilomda çok fazlaydı belki şimdi bu şekildede vermeyebilir. 3 ocakta gidicem tekrar
Senin diyetisyenin nerde. Bende istanbuldayım. Gidebilirim. Birde sen bu diyeti hamileyken mi yaptın da zayıfladın. Orayı anlamadım. Kesildi internetim.
canım ethica hastanesinde.sen hangi yakada oturuyorsun?canım ben diyetisyene gitmeye karar vermiştim mayıs sonu gibi birkaç kilo vermiştimki tam kaç kilo hatırlamıyorum ama çok vermemiştim.hamile kaldığımı öğrendim.ve kilo almama diyeti uyguladı bana zaten o bebeğimi 9 haftalık kaybettim sonrasında verdim çoğunu toplam 10 kilo 500 gr. verdim.
canım ethica hastanesinde.sen hangi yakada oturuyorsun?canım ben diyetisyene gitmeye karar vermiştim mayıs sonu gibi birkaç kilo vermiştimki tam kaç kilo hatırlamıyorum ama çok vermemiştim.hamile kaldığımı öğrendim.ve kilo almama diyeti uyguladı bana zaten o bebeğimi 9 haftalık kaybettim sonrasında verdim çoğunu toplam 10 kilo 500 gr. verdim.
Bende avrupa yakasındayım. Ethicadaki diyetisyeni bana bir arkadaşımda tavsiye etmişti.İyiymiş Bir bakayım bende. Teşekkürler.
özel edğilse hangi semttesin canım?
başakşehirdeyim. Ya se nerdesin.
Çok güzel. Bir görüşürüz inşallah.bende atakentteyim yakın sayılırız...
Çok güzel. Bir görüşürüz inşallah.
Çıkmak zorundayım şimdi. Toplantıya gitmeliyim. Yarı görüşürüz. K.İ.B.
herkes diyetisyende herkes kilolu bende dahil
ama ben vermişim kustuğum için sanırım
bu arada geçmişte gördüm benim oğlum soldaydı ama kız olmadı paşam oldu
yani sağ sol önemli değil şimdiki de soldabakalım
bebek şuan rahmimin sağ tarafında ama dr. soldaki yumurtadan döllenmişsin dedi...
Su bende içemiyorum cnm havada soğuk
çok da üşüyorum ben ilkinde de böyleydi
valla benimde kızım olsa yemede yanında yat derim
ama sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun derim genede
ne diyelim rabbim görüyor ona göre verir bize de
hemen cinsiyet zamanı gelse diyorum zaten
ben kıza çok hevesliyim
kız kıyafetlerini oğluma hamileyken bile alasım gelirdi erkek çocuğuna
ama çok heveslenip kursağımda kalsın istemiyorum
herkes isim bile buldu benim kıza biz kızın adını bulduk erkek olursa sen koy diyorlar
sülalede kız yok bizim herkesin ağzının suyu akıyo bi kız doğsa diye
verdiğim diyet 1 haftalık ama tekrar belirtiyorum.bana göre verilmiş bir diyet..kötü şeylere sebep olmak istemem.istediğiniz için paylaşıyorum:
Sabah kalkınca 1küçük paket yağsız süt
Kahvaltı:2dilim yağsız peynir.1 adet haşlanmış yumurta.3-4 zeytin.2dilim çavdar yada tam buğday ekmeği.bol yeşillik ve şekersiz salata
Öğle yemeği:6çorba kaşığı etli yada etsiz sebze yemeği.4 çorba kaşığı baklagil yemeği.1 kase yoğurt yada cacık.1dilim esmer ekmek.yağsız salata yada bol yeşillik.
Ara öğün:2porsiyon taze meyve.
Ara öğün 2dilim esmer ekmek 2dilim yağsız peynir.
Akşam yemeği:3-4 adet köfte..yada tavuk yada balık.yağsız salta yada bol yeşillik ekmek yok.
Ara öğün : 2porsiyon taze meyve...
ara öğün öncesi veya sonrası mümkünse 2 bardak su. bu arada bu öğünler ve saatleri yine bana göre ayarlanmıştı.mesela 2 ara öğün üst üste çünkü akşam yemeği erken yiyemiycem için akşam yemeği ile ara öğünün yerini değiştirmişti.
canım inşallah allah kalbine gönlüne göre verir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?