Günaydın kızlar....
inşallah sorunsuz geçirirsin cnm bu hamileliğini
esteda hangi hstde olmuştun ben medicana da
yaptım doğumumu bunuda orada yapacam sanırım
pendik te bölge hstesi de iyiymiş diyorlar
gerçi hst yenide banu ergül dr varmış o iyiymiş
bizim topikde onda doğum yapan var
sen nerede oturuyorsun cnm
1.sayfada adamel çok açıklayıcı anlatmış ben ordan yaptım istersen ordan bir dene yaparsın canım...
hadi yaw nerde yaptırdın?ben hacettepe araştırma hastanesinde yaptırdım özel sinan beksaça gittim ama bana bi işlemi tam 4seferde yaptı ve canım cok yandı bide üzerine yediğim azarlar cabası halbuki konusunda uzman dediler ama adam benim üzerimden öğrencilere ders verdi canım okadar yandıki ağlayıncada 'ağlama yoksa bebeğinde saplıcam walla bebeğini öldürücen şimdi die azarladı psikolojim öle bozulduki bi hafta kendime gelemedim((bide üstüne bebekte hasta cıktı aldılar bebişimi (((sen ankaradamıydın bu arada canın hiç yanmadımı?
ankaradan kimse yokmuuuuu arkadaşlarrrr??????
arkadaşlar ankarada hangi doktora gidiyosunuz ben zekai tahir burak hastanesine gidiyorum ama kararsızım önerebilceğiniz bi hastane yada doktor varmı?özellikle riskli gebelilere bakan bende hem kan pıhtılaşması hemde akdeniz anemisi taşıcılığı var yani ya 3.ayda bebekten kan alcaklar (cvs) cokkk korkuyorum:18: ama belki cvs yerine aminosentez yapabilirlermiş oda zormus ama diğerine göre iğnesi ve işlemi daha kolay gözüküo....aranızda bu testlerden yaptıran varmı bide doktor lütfen bana yardımcı olun cünkü kasap gibi bi sürü doktor var geçen bebeğimde beni maffettiler bu işlemler sırasında bu seferde öle olcak die cok korkuyorum
selam kizlar...
benim 9.5 aylik ikiz kizlarim var ve bugun test yaptim pozitif cikti .kalabalik aileleri cok severim ama biraz daha vardi zamanina herseyde vardir bir hayir
gözünaydın boşver işi gücü al raporunu dinlenmaşallah sayfalar almış başını gitmiş
yeni gelen arkadaşalr varsa hoşgelmişler
iki arkadaşımız bana mesaj atmış onları ekledim listeye
veee
bebeğimi gördüm ben çok şükür sağlıklı
7+1 dedi dr bugün
kalp sesini dinletti
süper bişey o ses
sadece progesteron başladı çünkü bende lekelenme oldu
dün oğlumun doğum günüydü2 yaşına girdi paşam sanırım parti hazırlığı fazla yordum kendimi
ama devam ederse rapor verecek
bol bol otur dedi
yahu ben hemşireyim bi de acilde çalışıyom nerdee oturacam
allaha emanetler
gözünaydın boşver işi gücü al raporunu dinlen
ben raporluyum evdeyim şimdi
oğluna da sağlık dolu yeni yaşlar diliyorum
olacak dedim oldurdum..............
gözün aydın canımmaşallah sayfalar almış başını gitmiş
yeni gelen arkadaşalr varsa hoşgelmişler
iki arkadaşımız bana mesaj atmış onları ekledim listeye
veee
bebeğimi gördüm ben çok şükür sağlıklı
7+1 dedi dr bugün
kalp sesini dinletti
süper bişey o ses
sadece progesteron başladı çünkü bende lekelenme oldu
dün oğlumun doğum günüydü2 yaşına girdi paşam sanırım parti hazırlığı fazla yordum kendimi
ama devam ederse rapor verecek
bol bol otur dedi
yahu ben hemşireyim bi de acilde çalışıyom nerdee oturacam
allaha emanetler
azmin sonu :) güzel olmuş....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?