Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar merhaba. Ben yine bişi danışmak istiorm. İdrar testinde evde yapılan adeti geçtikten sonra silik de olsa pozitif görenleriniz var mı gebeliğinizde. Benim 11 arlık reglim . test negatif. Günüm gelmedi ama ilk gebeliğimde 5-6 gün geciktikten sonra gölge gibi çizgi vardı. Düşük oldu. Şimdi de çok akıntım var. Eğer gebelik çıkarsa idrarda geç çıkması yine bebeğin düşmesiyle alakalı olabilir mi gelişmediğinden falan. Aklıma takıldı. Sizin ne zaman belli oldu..
yasecim öyle düşünme bu tamamen yumurtlamayla ilgili benimde düşük yaptığım hamileliğimde adet günümden 1 gün önce 2. çizgşi çıktı silik değildi ama düştü bundada adetim 6 gün geçti 2 çizgi çıktı adet günümden itibaren hrgün yaptım çıkmadı aradan 20 dk geçince slik beliriyordu en son bu sabahta yaptım meraktan bugün çıktı o zaman benimde endişelenmem gerek ama şuda var kan değerlerim 2 günde 2 ye katlıyo. bazı hamileliklerde idrarda geç çıkabilirmiş
saol ceylncm yanıtn için. Rahatladm. Ben şu an adetm artık dier aya inşallah nasip olur.
Düşüncemn bi geçeerliliği yo zate. Kendimle ilgili teoremler üretiorum işte. adet geçtikten 10 gün sonra bilem çıkanlar var idrarda pozitif. Sağlıklı bi gebelik geçirenler.. Bunla alakalı deil tabii. Ahh ben de keşke gebe olsam. İlk denememdi ama bakalım..
hoşbulduk teşekkürleryeni bilgileri ekledim
tablo değişik görünüyo kk dan dolayıymış
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
OLACAK CANIM İNŞALLAH beni düşün eşimle birlikte bile olmadım olsamda korundum ama sonuca bak hamile kaldım bu bir mucize benim için şunu bir kez daha anladım rabbim ol deyince oluyo herşeyin hayırlısı olsun kimine göre ham,le kalmak kimine göre hamileliği sürdürmek zor seninde ilk denemede tutmuştu benimde ikimizinkide düşük oldu ama tekrar hamile kalacaksın hamile kalamama gibi problemin yokki inşallah yavrularımız sağlıkla gelsin
tam 2 hafta sonra çağırdı bizi canım
günaydın ağustos bebelerini taşıyan anneler dün en son ben paylaşımda bulunmuştum yine ben....nerdesinizbu küçük yaramazlar sizi çok mu yoruyor yoksa
benim de kasıklarım ağrıyor sık sık kızlar yaaa.:95:günaydın evet kimse uğramıyo neden bu kadar sessiz yorulma konusuna gelince benim belim ve kasıklarım ağrıyo mide bulantılarıda başlıyo galiba sen nasılsın
benim de kasıklarım ağrıyor sık sık kızlar yaaa.:95:
uykum geliyor ama şimdilik çok uyumuyorum. gece 12 gibi yatıp sabah 8 bucuk 9 gibi kaltım haftasonu. haftaiçi de aynı saattte yatıp 8 e gelirken kalktım. ama bazen sık sık agrıyor karnım tedirgin oluyorum. bazen de sanki hiçbir sey yokmus gibi..Benimde sürekli uyuma ve kasık ağrısı dışında bir sıkıntım yok Allah a şükür, Rahim genişlediği için ağrı normalmiş , dr. sordum . Ama bu uyku beni mahvedecek ; kolumu kaldıramıyorum bazen , sürekli uyku modundayım ....
günaydın evet kimse uğramıyo neden bu kadar sessiz yorulma konusuna gelince benim belim ve kasıklarım ağrıyo mide bulantılarıda başlıyo galiba sen nasılsın
eacar80 sende ver bilgilerini son durumu da yaz dr a gittin mi kese göründü mü vb.
selam kızlar,
nasıl gidiyor bakalım hamilelik. bulantıları kokulardan tiksinmeleri başlayan var mı? bende şimdilik bi sıkıntı yok çok şükür ama daha erken sanırım. hafif kasık batması bendede oluyor. normal dedi benim doktorum. bu arada istanbuldaki arkadaşlar hangi hastanede hangi doktora gidiyorsunuz?