• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Selam...komşudaydık geldik nasılsınız anneler ve melekler? biz bu gecede saat başı nöbetteydik:(abisi okuldan geldi arkadaşı var onların yanına gitti yürüteciyle beni gözü görmüyor Sayhan Beyin :)))

Selam...komşudaydık geldik nasılsınız anneler ve melekler? biz bu gecede saat başı nöbetteydik:(abisi okuldan geldi arkadaşı var onların yanına gitti yürüteciyle beni gözü görmüyor Sayhan Beyin :)))

slm canım gelıyorum gıdıyorum kımsecıkler yok :25:

harunda butungece yatagın köşesıne soktu kafasını arada basını kaldırıp bıze bakıyo gene yatıyo butungece tepındı durdu banyo yaptırıp yatırdık rahat uyusun dıye ama nafıle

bebekleriniz gündüz kaç saat uyuyor?ben gece 10 da yatırıyorum ama gündüz uykusu pek yok birde saat başı uyanıp emiyor beni...sabah da 5 buçuk gibi uynmalar başlıyor ama 7 buçuğa kadar odasından çıkartmıyorum öyle uykulu uykulu geçiştiriyorum...

bebekleriniz gündüz kaç saat uyuyor?ben gece 10 da yatırıyorum ama gündüz uykusu pek yok birde saat başı uyanıp emiyor beni...sabah da 5 buçuk gibi uynmalar başlıyor ama 7 buçuğa kadar odasından çıkartmıyorum öyle uykulu uykulu geçiştiriyorum...

canım benımkı gece 11.30 dan sonra baslıyoruz sallamaya nezaman uyursa gecede 3 kere kalkıyo sabah 10 da fılan uyanıyo gunduz 3 kere uyutuyorum ama en fazla 1 saat uyuyor azönce uyuttum mutfaga gıttım sesı geldı uyanmıs böle yanı

merhaba arkidişler bi,z mızmızız bu gün hep kucak istiyor, zar zor yatırıdm şimdi, benim kızım normalde gündüz 2 kere uyuyor bir sabah bir de öğleden sonra bazen bir bakıyom 2 saat uyumuş bazende 10 dakika sonra ayakta pek belli olmuyor ama normal koşullartda gündüz toplamda 3 saat uyuyor, gecede normalde dokuz buçuk yada en geç on gibi uyuyordu tabi saat başı kalkıyor zaten, doğduğundan beri gece 2 saatte bir kalkoyordu son iki aydır bu dişler yüzünden sanırım saat başı kalkıyor yada öyle alıştı bilemiyecem artık, bir haftadır gecede geç yatmaya başladı 11 -12 gibi yatıyor gece sabah en geç 8 de ayaktayız

bu çocuklar cok fena halının kenarını kaldırıp agzına sokuyo dun bılgısayarın ekranını nasıl yaptıysa ters cevıırdı hersey ters ıslıyo kafayı yedı esım duzeltene dek hem guluyo hem yapmaya calısıyor elıne eskı bı kumandayı verdım sıyah ıstemıyo atıyo kırmızı kumandaya gıdıyo az önce tv sehpasına kafasını vurmuş mutfaktan nasıl geldım anlatamam hemen margarın buz surdum sımdıde emzığını agzına alıyo pufkurup atıyo gıdıyotekrr alıyo tekrar atıyor :55:
aynen bende gri kumanda verdim beğenmedi bizimkide kırmızı kumanda hastası :))
benimkininde günde 3 kere uykusu var
gece uykusuna 12de dalıyo gecede 1 kere uyanıyo mama için bazen tamamen uykusunu almış uyanıyo gece yarısı ayağımda sallıyorum uyuyo tekrar

Merhaba anneler uzun zamandir buraya cok bakamiyordum tekrar hareketlenmesine cok sevindim. Benim kizim da 19 agustos dogumlu. Masallah cok istahli bir bebek normal dogum yapmama ragmen cok sutum olmadi ilk bastan beri hep mama takviyesiyle gidiyor. Hala emziriyorum. Ne versem yiyo mamadi bitince agliyo su an 9500 kilo ama versem 12 -13 kilo olurdu herhalde. Uyku duzenimizde cok iyi gece 1 veya 2 defa kalkio emip tekrar uyuyo 7.30 gibi kalkio. Gun icerisinde de 3-4 defa uyuyo bazen uzun bazen kisa.
Benim sikintilarim ise daha yeni donmeye baslamasi yuzustunden sirtustune donuyo oyle kalio. 2 aydan beri salyasi akiyo daha disi yok. Eline verdigimiz hicbirseyi agzina goturmuyo. Gel babasi veya tel sararda yapamiyo:((

Tek basina dengede oturuyor bababababa falan diyor bir de muzik yavassa yavas hizlisya hizli sallaniyor.

Ona nasil birseyler ogratecegimi bilmiyorum. El sallamayi ogretmeye calisiyorum ama cabuk sikiliyo. Sizler nasil ogretiyorsunuz

Bizimkilerde öyle aslında daha yeni öğreniyorlar.Selen hanım dönüyör etrafında,sırt üstü yüz üstü dönüyor.Şimdide ellerine dayanarak kaldırıyor kendini onu öğrendi ama daha emeklemiyor.Kendisi yapıyor ben hiç göstermedim.

Merhaba anneler uzun zamandir buraya cok bakamiyordum tekrar hareketlenmesine cok sevindim. Benim kizim da 19 agustos dogumlu. Masallah cok istahli bir bebek normal dogum yapmama ragmen cok sutum olmadi ilk bastan beri hep mama takviyesiyle gidiyor. Hala emziriyorum. Ne versem yiyo mamadi bitince agliyo su an 9500 kilo ama versem 12 -13 kilo olurdu herhalde. Uyku duzenimizde cok iyi gece 1 veya 2 defa kalkio emip tekrar uyuyo 7.30 gibi kalkio. Gun icerisinde de 3-4 defa uyuyo bazen uzun bazen kisa.
Benim sikintilarim ise daha yeni donmeye baslamasi yuzustunden sirtustune donuyo oyle kalio. 2 aydan beri salyasi akiyo daha disi yok. Eline verdigimiz hicbirseyi agzina goturmuyo. Gel babasi veya tel sararda yapamiyo:((

Tek basina dengede oturuyor bababababa falan diyor bir de muzik yavassa yavas hizlisya hizli sallaniyor.

Ona nasil birseyler ogratecegimi bilmiyorum. El sallamayi ogretmeye calisiyorum ama cabuk sikiliyo. Sizler nasil ogretiyorsunuz

Merhaba...MAŞALLAH KOCCAMAN KIZINADA SANADA ANNESİİİİİ...
Sayhan da yeni dönmeye başladı tel sarar,gel babası felan hiiiç yok öyle bişicikler valla.tek başına dengede tam oturuyor diyemem küt düşüveriyor arada.müzik hoşuna gidiyor ama ritm yok.diş de geç çıkmaSı daha iyi diyorlar aslında bir tane çıkarttı benim oğlum.
B işey öğretmek zor bakarak taklit ediyorlar bu zamanlarında diye biliyorum.çok erken ama canım daha neler neler yapıcaklar Allah sağlık versinde :)

Bizimkilerde öyle aslında daha yeni öğreniyorlar.Selen hanım dönüyör etrafında,sırt üstü yüz üstü dönüyor.Şimdide ellerine dayanarak kaldırıyor kendini onu öğrendi ama daha emeklemiyor.Kendisi yapıyor ben hiç göstermedim.

Maşallah Selen Hanıma ismide çok güzelmiş :)))

dişimiz patlamıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:21:

dişimiz patlamıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:21:

MAŞALLAH...Gelsin diş bulguru o zaman :)))

Gözün aydın canım bekleyip duruyordun.Ama insan çok seviniyor görünce ya ben bakıp duruyordum çıktıktan sonra.

Üst dişler biraz geç çıkıyor sanırım çıkaran varmı aranızda.Bizim dişlerde şimdiden kararmaya başladı.Tekinin ucu siyah duruyor niye öyle olmuştur acaba kızlar.

kaşık şıkşık çarpıyor ya dişine bir gülüyor ona benim de çok hoşuma gidiyor valla.ay iyiki doğurmuşum Allahım şükürler olsun.yani dişi çıktı,pırt yaptı,gıyk yaptı,kaka yaptı diye sevineceğimiz ne olurdu başka demi ama :)))10 yıl önce deseler inanmazdım bunlara sevineceğimi:)

Aynen bende hergün allahıma şükrediyorum ALLAHIM özene bezene kaşını, gözünü yaratmış vermiş bana ya.

tesekkue ederız teyzeleri

ucu görunmus dişimizin gerısıde allah kerım

sonunda bıseyler yedırmeyı basardım bır tabak yoğurtlu ekmeklı tarhana yedı oğluş ooohhh afiyet bal seker olsun
harunum emeklıyor daha doğrusu asker gıbı surunuyor hıc durmadan yuvarlanıyor gel babası yapıyor bay bayda yapıyor ama bız soleyınce degıl canı ısterse taktak yapalım dersem bazen elını vuruyo mama sandalyesınde bazen....:nazar::nazar::nazar:

bıde kızlar corbalarına kahvaltılarına cevız koyun hanı su sarmısak rendelerı varya onun en ınce yarafıyla rendeleyın cevız cok faydalı beyın gelısımı ıcın seklı beyın gıbı zaten

Son düzenleme:
Masallah bebislerimize dis cikaranlari tebrik ediyoruzz. Bu arada ben hala regli olmadim. Haftada test yapiyorum. Annemde bana boyle hamile kalmis cok korkuyorum.

Back