Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam...komşudaydık geldik nasılsınız anneler ve melekler? biz bu gecede saat başı nöbetteydikabisi okuldan geldi arkadaşı var onların yanına gitti yürüteciyle beni gözü görmüyor Sayhan Beyin :)))
bebekleriniz gündüz kaç saat uyuyor?ben gece 10 da yatırıyorum ama gündüz uykusu pek yok birde saat başı uyanıp emiyor beni...sabah da 5 buçuk gibi uynmalar başlıyor ama 7 buçuğa kadar odasından çıkartmıyorum öyle uykulu uykulu geçiştiriyorum...
bebekleriniz gündüz kaç saat uyuyor?ben gece 10 da yatırıyorum ama gündüz uykusu pek yok birde saat başı uyanıp emiyor beni...sabah da 5 buçuk gibi uynmalar başlıyor ama 7 buçuğa kadar odasından çıkartmıyorum öyle uykulu uykulu geçiştiriyorum...
aynen bende gri kumanda verdim beğenmedi bizimkide kırmızı kumanda hastası :))bu çocuklar cok fena halının kenarını kaldırıp agzına sokuyo dun bılgısayarın ekranını nasıl yaptıysa ters cevıırdı hersey ters ıslıyo kafayı yedı esım duzeltene dek hem guluyo hem yapmaya calısıyor elıne eskı bı kumandayı verdım sıyah ıstemıyo atıyo kırmızı kumandaya gıdıyo az önce tv sehpasına kafasını vurmuş mutfaktan nasıl geldım anlatamam hemen margarın buz surdum sımdıde emzığını agzına alıyo pufkurup atıyo gıdıyotekrr alıyo tekrar atıyor
Merhaba anneler uzun zamandir buraya cok bakamiyordum tekrar hareketlenmesine cok sevindim. Benim kizim da 19 agustos dogumlu. Masallah cok istahli bir bebek normal dogum yapmama ragmen cok sutum olmadi ilk bastan beri hep mama takviyesiyle gidiyor. Hala emziriyorum. Ne versem yiyo mamadi bitince agliyo su an 9500 kilo ama versem 12 -13 kilo olurdu herhalde. Uyku duzenimizde cok iyi gece 1 veya 2 defa kalkio emip tekrar uyuyo 7.30 gibi kalkio. Gun icerisinde de 3-4 defa uyuyo bazen uzun bazen kisa.
Benim sikintilarim ise daha yeni donmeye baslamasi yuzustunden sirtustune donuyo oyle kalio. 2 aydan beri salyasi akiyo daha disi yok. Eline verdigimiz hicbirseyi agzina goturmuyo. Gel babasi veya tel sararda yapamiyo(
Tek basina dengede oturuyor bababababa falan diyor bir de muzik yavassa yavas hizlisya hizli sallaniyor.
Ona nasil birseyler ogratecegimi bilmiyorum. El sallamayi ogretmeye calisiyorum ama cabuk sikiliyo. Sizler nasil ogretiyorsunuz
Bizimkilerde öyle aslında daha yeni öğreniyorlar.Selen hanım dönüyör etrafında,sırt üstü yüz üstü dönüyor.Şimdide ellerine dayanarak kaldırıyor kendini onu öğrendi ama daha emeklemiyor.Kendisi yapıyor ben hiç göstermedim.
dişimiz patlamıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
dişimiz patlamıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Maşallah Selen Hanıma ismide çok güzelmiş :)))