Begümcüm düzelir iştahı merak etme sen çok araştırmacı ve mücadeleci bir annesin gördüğüm kadarıyla üstesinden gelirsin sabırlısın . Saysayım son kontrolde 8800 kilosu 71cm boyu çıkmıştı sanırım
bu yalan dünyadaki tek gerçek çocuk sahibi olmak bence sevdiğin adamla beraber tabii ki de.imkanımız olsa devam derim ikinciye çok geç kavuştuk ama iyiki de doğmuş bebeğim.çocuğu olmayan anlamaz yemek yemedi felan demenden.taksim kaçmıyor ya 2 ay sonra alır oğlunu gidersin sende...
selam kızlar ilk kez giriyorum ben bu sayfaya ama bundan sonra sık sık aranıza katılmaya calışacagım...5 ağustos doğumlu bir oğlum var EMİR:) bu aralar ek besinlerle başımız dertte..severek yediği şeyleri yemiyor 1-2 gündür yeni arayışlar içerisindeyimm
emel emir- hoş geldin aramıza
begumm bende sonunda tarhana yedirdim ilk defa kıyma yedi bide bu gün azıcık kıyma koydum tarhanaya çok yemedi ama olsun, sende başarmışsın sonunda birşeyler yedirmeyi :) ikici ve üçüncüyü düşünmen güzel ama bende o cesaret yok doğrusu eşimde çok istiyor hatta ona kalsa 4-5 olmalıda bende 2 yeter diyordum ama şimdi 2. ciye bile cesaretim yok ..
kakera çok doğru diyonsun canım bebeklerimiz birçok şeyden daha değerli
bide kızlar siz uyku duzeni oluşturdunuz mu ben bi turlu beceremedim .geceleri 1 leri 2 leri buluyor uyuması..
bide kızlar siz uyku duzeni oluşturdunuz mu ben bi turlu beceremedim .geceleri 1 leri 2 leri buluyor uyuması..
gunaydın melek annneler
kahvaltımız olaydı bugun yıne dr yemıyorsa meyve puresıyle dene dedı annemın yazdan yaptıgı kayısının ıcıne koydum kahvaltısını amaaaa 3 kasıktan fazla yedıremedım sonra zoorla çeyrek yumurtayı ekmekle verdım su içirdim uyansın havucelma suyu sıkıcam oooofff ooofff böle gıderse tososkom napcaz bılmem
ay kızlar ya yere kocaman yorgan serdım ustunde ynasın dıye gıdıyo kalorıfer peteğinin vanasıyla oynuyo yemınle saydım 7 kere aldım 7 kere ınatla gıttı esımde annesıne cekmıs ınat dıyo
bu arada EMİHAR bıldığım kadarıyla yedıklerımız 2-3 saat sonra gecıyo süte yanlışsam duzeltın kızlar bende dun dayanamadm lahana tursusu yedım butun gece tepındı uyumadı
bız kolayı hayatımızdan cıkaralı 5 yıl fılan oluyo bı hamıleyken 2 yudum ıcmıstım canım cektı bıde suan acayıp ıstıyo canım böle bır bardağı nefessız ıcmek ama emzırdıgım ıcın ıcmıyorum cok canın ısterse tadına bak sadece
cnm kalaorifer peteğinin vanasını yastıkla falan kapat yada önüne büyük bişi koy koltuk gibi berjerle bariyer yapabilirsin mesela..
bu çocuklar öyle ya bizde kumandaya benzer bin oyuncak aldık yine gibiyo kumandaya saldırıyo sorma
selam kızlar ilk kez giriyorum ben bu sayfaya ama bundan sonra sık sık aranıza katılmaya calışacagım...5 ağustos doğumlu bir oğlum var EMİR:) bu aralar ek besinlerle başımız dertte..severek yediği şeyleri yemiyor 1-2 gündür yeni arayışlar içerisindeyimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?