2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Begüm Hawar sizinkiler şimdiden form tutmaya çalışıyorlar anladığım kadarıyla.Sayhan kahvaltıda beni mutlıu etti ama gece kabus gibiydi.Kaç kere uyandı bilmiyorum saat başı emzirdim uyumadı felan.Ben sarhoş gibiydim.İkinci diş sancıları bunlar sanırım kolay gelsin oğluma...

Begümcüm düzelir iştahı merak etme sen çok araştırmacı ve mücadeleci bir annesin gördüğüm kadarıyla üstesinden gelirsin sabırlısın . Saysayım son kontrolde 8800 kilosu 71cm boyu çıkmıştı sanırım

maşallah
bız daha yenı 8 kılo olduk boyumuz 71 bızımde
bebek yemeklerım dıye bı sıte var ona bakıyom sımdı meyve purelı pırıncunu muhallebısı buldum onu yapıyım barı uyanınca
az önce arkadasımla konustum yemıyo fılan dıye eeee sen kasındın doğurdun dıyo delı hadı ben kacar taksıme gıtcem dedı sınır oldum yaaaaaa

bu yalan dünyadaki tek gerçek çocuk sahibi olmak bence sevdiğin adamla beraber tabii ki de.imkanımız olsa devam derim ikinciye çok geç kavuştuk ama iyiki de doğmuş bebeğim.çocuğu olmayan anlamaz yemek yemedi felan demenden.taksim kaçmıyor ya 2 ay sonra alır oğlunu gidersin sende...

aynen canım aynen bızde 1 yıl bekledık paşamızı hıc ummadığımız bı anda bı baktım hamıleyım ogunku mutluluğumu anlatamam bızde allah verırse 2. ve hatta 3. bıle dusunuyoruz bende alıyorum takıyorum slıngomu cıkıyorum gezıyorum oda hava alıyor

selam kızlar ilk kez giriyorum ben bu sayfaya ama bundan sonra sık sık aranıza katılmaya calışacagım...5 ağustos doğumlu bir oğlum var EMİR:) bu aralar ek besinlerle başımız dertte..severek yediği şeyleri yemiyor 1-2 gündür yeni arayışlar içerisindeyimm

selam şekerim hoşgeldin
bebeğin hayırlı sağlıklı olsun
burada 3-5 kişiyiz diğerleri face kactı
ama bız böle ıyıyız burda guzel paylasımlar var
bnde sabahtan berı bısey yedıremedım en son h... marka meyve puresınden yedırdım bıde ekmeklı lor peynırlı tarhana loru sabah yememıstı bende ınat ettım tarhanasına koydum yıne yedırdım bazende yoğurt koyuyorum ne yapalım bunada sukur aksamada bıraz balık vermeyı dusunuyorum bakalım ne yapacak

emel emir- hoş geldin aramıza
begumm bende sonunda tarhana yedirdim ilk defa kıyma yedi bide bu gün azıcık kıyma koydum tarhanaya çok yemedi ama olsun, sende başarmışsın sonunda birşeyler yedirmeyi :) ikici ve üçüncüyü düşünmen güzel ama bende o cesaret yok doğrusu eşimde çok istiyor hatta ona kalsa 4-5 olmalıda bende 2 yeter diyordum ama şimdi 2. ciye bile cesaretim yok ..
kakera çok doğru diyonsun canım bebeklerimiz birçok şeyden daha değerli

benım bır tane kardesım var erkek kardes can parcası 29 yasında ama hala oğlum gıbı bambaska bısey oyuzden oglumunda rabbım verırse bı kardesı olsun ıstıyorum

kımsecıkler yok sıpalar durmuyo ve kocişler geldı galıba :) yada yemekler hazırlanıyor sofralar kuruluyor

merhaba hanımlar konu başlığını okuyunca atladım hemen 16 ağustosta anne oldum bende bunca zamandır neden farketmemişsem burayı
bütün mesajları okumadım mesaj sayısı üçbinküsür olunca son sayfadan takılıyım peşinize dedim:)
herkesee merhaba tekrardan

emel-emir ve sdoz hoşgeldiniz ..
begummmm uzulme yemeye başlar benimki tam 5 gun sonra yemeye başladı.diş sancısı çekiyodur yavrucuk...bizim kız şimdide ishall

bide kızlar siz uyku duzeni oluşturdunuz mu ben bi turlu beceremedim .geceleri 1 leri 2 leri buluyor uyuması..

bide kızlar siz uyku duzeni oluşturdunuz mu ben bi turlu beceremedim .geceleri 1 leri 2 leri buluyor uyuması..

uyku duzenımı bendede yok canım ya bızımde oyle dun lk defa 10 da uyudu ama bız yatana kadar 3 kere kalktı yanı erken uyutmak bı ıse yaramadı yıne bıldıgını okudu sıpa yanı

bizimkide illa 12'yi buluyo.akşam ben eve gidince uyuyo güzelce sonra uyanıyo bizimle oturuyo oynuyo,12 olmadan gece uykusuna dalmıyo. bu arada kola içiyomusunuz, aylaaar sonra içtim ilk defa kola ondan 2gün sonra kızda bi gaz sancısı gibi bişey oldu.süte ertesi günmü geçer bikaç gün sonramı,yoksa başka bişeydenmi ağrısı oldu bilemedim bi akşam oldu sonra geçti anlayamadım neydi

gunaydın melek annneler

kahvaltımız olaydı bugun yıne dr yemıyorsa meyve puresıyle dene dedı annemın yazdan yaptıgı kayısının ıcıne koydum kahvaltısını amaaaa 3 kasıktan fazla yedıremedım sonra zoorla çeyrek yumurtayı ekmekle verdım su içirdim uyansın havucelma suyu sıkıcam oooofff ooofff böle gıderse tososkom napcaz bılmem
ay kızlar ya yere kocaman yorgan serdım ustunde ynasın dıye gıdıyo kalorıfer peteğinin vanasıyla oynuyo yemınle saydım 7 kere aldım 7 kere ınatla gıttı esımde annesıne cekmıs ınat dıyo

bu arada EMİHAR bıldığım kadarıyla yedıklerımız 2-3 saat sonra gecıyo süte yanlışsam duzeltın kızlar bende dun dayanamadm lahana tursusu yedım butun gece tepındı uyumadı
bız kolayı hayatımızdan cıkaralı 5 yıl fılan oluyo bı hamıleyken 2 yudum ıcmıstım canım cektı bıde suan acayıp ıstıyo canım böle bır bardağı nefessız ıcmek ama emzırdıgım ıcın ıcmıyorum cok canın ısterse tadına bak sadece

cnm kalaorifer peteğinin vanasını yastıkla falan kapat yada önüne büyük bişi koy koltuk gibi berjerle bariyer yapabilirsin mesela..
bu çocuklar öyle ya bizde kumandaya benzer bin oyuncak aldık yine gibiyo kumandaya saldırıyo sorma

Günaydınnnnn benim kızda aynı kumanda, tel.hastası birde bilgisayar tabi.Çocuk bunları görünce koşarak geliyor:)

bu çocuklar cok fena halının kenarını kaldırıp agzına sokuyo dun bılgısayarın ekranını nasıl yaptıysa ters cevıırdı hersey ters ıslıyo kafayı yedı esım duzeltene dek hem guluyo hem yapmaya calısıyor elıne eskı bı kumandayı verdım sıyah ıstemıyo atıyo kırmızı kumandaya gıdıyo az önce tv sehpasına kafasını vurmuş mutfaktan nasıl geldım anlatamam hemen margarın buz surdum sımdıde emzığını agzına alıyo pufkurup atıyo gıdıyotekrr alıyo tekrar atıyor

hoşgeldiniz aramıza.sağlıkla büyütün Emir bebeği.bu iştahsızlıkları biz diş sıkıntısına bağlıyoruz biraz ama bilemiyorum genede.en kısa zaman da iştahı yerine gelir umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…