Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar diş çıkarma sıkıntısı kaç gun suruyor.kızıma hala bişey yediremiyorum.yuzu iyice kuçuldu.sanki diş etlerinin arka tarafı şiş gibi.tam baktırmıyo ama ole gibi gozukuyo.offff allahım yardım ett..
bu arada bişey sormak için girmiştim unuttum :)
ben bu hafta sonu başlayacam kahvaltı vermeye, hangi peyniri veriyorsunuz bebeklerinize, bide peynie ve yumurtanın dışında başka ne veriyorsunuz kahvaltıda cevaplarsanız çok sevinirim
bu arada bişey sormak için girmiştim unuttum :)
ben bu hafta sonu başlayacam kahvaltı vermeye, hangi peyniri veriyorsunuz bebeklerinize, bide peynie ve yumurtanın dışında başka ne veriyorsunuz kahvaltıda cevaplarsanız çok sevinirim
Ayy kızlar ya paşam uyumasına rağmen bı türlü uyku tutmadı offf hayır olsun iNsallah :44:
slm kızlaaaaaar
Bahar geldi herkes aldı bebişleri attı kendini dışarılara galiba
Ben de kızım uyanınca onu dışarı çıkarıcam inşallah bugün minik bir gezinti yapalım temiz hava alsın prensesim biraz bütün kış evdeydik
Bugün sebzeli mercimek çorbası yapıyorum kızıma sizin menülerde ne var?
Bu arada bebişine tavuk eti veren var mı?versek mi ki acaba?
Selam Hawar.Beyzaya verdiğin cevabı çok beğendim tam da açıklamışsın durumu.Bilmeyen herkese tam bir açıklama olmuş.
Ben ikinci çocuk olunca böyle oluyor sanırım biraz erken başladım ek gıdalara.Kahvaltıyada bir aydır felan veriyorum.Bazen mama gibi hazırlıyorum peynir,yumurta sarısı,bebe büskivisini devam sütü ile yumuşatıp yediriyorum.Şimdilerde içine çeyrek ceviz rendeliyor birazda pekmez koyuyorum.Bazende minik parçalar halinde peyniri yumurtayı ekmek içi ile yediriyorum.Yanında ıhlamur veriyorum.Peynir bende kendi yediğimizin tuzunu suya koyarak aldırıyorum ondan veriyorum Sayhan'a.Bazen labne veriyorum.Bizim böyle şekerim senin ufaklığa şimdiden afiyet olsun :)
selaammmmm
bızde oğluşumla bahçeye cıktık ördekler havuz fılan var nasıl hosunagıttı kollarında tutuyorum ördeklere doğru yurumeye calışıyo gezdık oturduk eve geldık uyudu tosoşkom ve sehrıyelı domates soslu yoğurtlu unlu zeytınyaglı corbasınıda ıctııııı şimdide oyuncak sepetını yan yatırdım içine gırıp ıstediği oyuncagı alıp oynuyor bukadar buyudugune ınanamıyorummmmm[/QU
Günaydııın...Bugün bizimkiler 7. ayı dolduruyorlar hadi sağlıkla nice aylara ve yıllara...Bu arada siz nerede oturuyorsunuz ördekler felan imrendim ne yalan söyliyim,müstakil havuzlu bir ev sanırım çocuklar için bulunmaz bir nimet.Sayhan da oyuncak sepetini karıştırmayı çok seviyor.Dün bende aynı sizin gibi 'ne zaman bu kadar büyüdün sen ' diye sevdim oğlumu.Maşallah...
kızlarrrr
bugun ne yoğurdunu yedı oğlum nede gece mamasını kalktım tarhana yaptım bır tas içtıne olucak böle anlamadım kızlar yaaaaaaa:44:
çok şukur bebeğim birz yemeye başladı..henuz dişimiz yok ama..
sizler nasıl oyuncaklar alıyosunuz bebeğinize?bende oyuncak almak istiyorum ama ne alacağımı bilemedim..
kızlar bebeklerinizin keyifle yediği kaşık maması veya gece maması varsa ne marka bende deneyim biraz yeme problemimiz var.
birde ilkadım ayakkabısı almayı düşünüyorum ama en iyi hangi marka olur bilemedim siz ne almayı düşünüyosunuz?
beyzacım bende aynı dertten muzdarıbım 2 gundur anne sutunden baska bısey yemıyo bayıla bayıla yedıgı gece mamasını bıle yemıyor kılıtlıyor agzını acmıyor delırıcem naptında yemeye basladı bı tavsıyen varmı
selam kızlar
bugun keyfımız yerınde sukur sabah uzum pekmezı ekmek ve yumurta ve ıhlamur yedı oğluş öğlen yoğurtlu çorba akşamustu muzlu yoğurt ve bakalım gece mamasını yıcekmı umarım dun oyledır duzelır zaten cok sısman bı cocuk degıl yıce zayıflmasından korkuyorum
cumartesı dr gıttık asımızı olduk 8 kılo 71 cm olmus oğlus dr dua et kılosu bu kadar cok hareketlı dıyo sırtustu yatarken kafasını bı yere koymadı oğlus karın kası yapmıs bu baklavalar oluscak ykında dıyo dıslerıne bakamadı bı kılıtledı agzını paşam bakamadı dr peynır olarak kesınlıkle lor peynırı vermek gerekıyomus kızlar bana sımdı annem yapıcak evdede yapılır aklınızda olsun bıde ben artık ekmek evde yapıcam oğluşa bızde cok sevıyoruz zaten
ferrumuda 8 damlaya cıkardı bakalım kabızlık durumu ne olacak :44:
amma cok yazmısım yahu ferman olmus