kızlarrrrrr gunaydııınnnn
bugun bebişlere ne corba yapıcaksınız kopya versenıze nooollluuurrrr
ben dün un çorbası yaptım kendimize,kızım da sevdi şaşırdım,o da içebilir diye o çorbayı yaptım ama şaşırdım biraz daha istemesine,ilk defa yaşıyoruz bunu:)annem yapardı basit bişey unu yağda kavurup soğutuyosun topaklanmasın diye,sonra su koyuyosun karıştırarak,pirinç koyuyosun pişiyo,bebişe pirinçleri ezdik tabi,kendimiz için yağda kırmızı biber yapıp ekledik çorbaya.[/QUOT
ayyyyyy canım istedi bizdede unu yagda kavurup süt dökerler muhallebi gibi olunca tabaklara koyup ustune yag bıber yakarlar ooooffff burnuma geldı kokusu bulamac denır bazende yesıl soğan sapını dograrlar oy oy oy anam agzım sulandı beeeeehhhhh
ben dün un çorbası yaptım kendimize,kızım da sevdi şaşırdım,o da içebilir diye o çorbayı yaptım ama şaşırdım biraz daha istemesine,ilk defa yaşıyoruz bunu:)annem yapardı basit bişey unu yağda kavurup soğutuyosun topaklanmasın diye,sonra su koyuyosun karıştırarak,pirinç koyuyosun pişiyo,bebişe pirinçleri ezdik tabi,kendimiz için yağda kırmızı biber yapıp ekledik çorbaya.[/QUOT
ayyyyyy canım istedi bizdede unu yagda kavurup süt dökerler muhallebi gibi olunca tabaklara koyup ustune yag bıber yakarlar ooooffff burnuma geldı kokusu bulamac denır bazende yesıl soğan sapını dograrlar oy oy oy anam agzım sulandı beeeeehhhhh
kizlar ben 2012 agustos annesi olacagim ama paylasimlariniza arada bakiyorum, bulamaci gorunce dayanamayip yazayim dedim nerelisin begumm bizde de vrdir da bulamac kayseriliyim ben de
dunden beri çıldırmak uzereyim kızım hiçbir şey yemiyor.ne yapacagımı şaşırdım.zaten kilolu bi bebek değil boyle giderse iyice zayıflayacak.çok canım sıkılıyor.sadece beni emiyor ama sutum onu butun gun besleyecek kadar çok değil.ne ypsam acaba?bole bi durumla karşılaşan vr mı ?bana bi akıl verin....
dunden beri çıldırmak uzereyim kızım hiçbir şey yemiyor.ne yapacagımı şaşırdım.zaten kilolu bi bebek değil boyle giderse iyice zayıflayacak.çok canım sıkılıyor.sadece beni emiyor ama sutum onu butun gun besleyecek kadar çok değil.ne ypsam acaba?bole bi durumla karşılaşan vr mı ?bana bi akıl verin....
kizlar ben 2012 agustos annesi olacagim ama paylasimlariniza arada bakiyorum, bulamaci gorunce dayanamayip yazayim dedim nerelisin begumm bizde de vrdir da bulamac kayseriliyim ben de
canım ben trakyalıyım ama bızde çok yapılır
biz bu gün günü dışarıda yani dokyorlarda geçirdiğimiz için çorba falan yapamadık, ama yarın içimn güzel fikirler edindim sizlerden :)
bizim ek gıda olayımız en baştan başlayacak benim miniğim bişeye alerji oldu geçen hafta sonu onu bulmak için şimdi herşeyi tektek veriyorum yani baştan başladık
herkes nerede bugün? ilk ısırığımı aldım Sayhanımdan.Çığlığıma engel olamadım ama çok güldüm sonra.Gelsin inci dişler...
canım bızımde alerjık bı vucudumuz var toz gelsın burnuna azcık hapşuruyor bana cekmış bende öyleyım bu sabah karısık kahvaltı vereyım dedım öğürdü herseyı tek tek verdım aslında oyke daha mantıklı gecmısolsun tatlım
bızde hala dıs yok ama bugun emeklemeye basladık asker gıbı surunuyor cok komık
kızlar ya baska baska corba tariflerınız varsa yazsanıza yoluuuurrrrr :)
kızlar acil cevap....
bebeğim 7 aylık,soğuk soğuk terliyo sizce neden önemli bişeyse dr götüreyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?