2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın evet sanırım herkes dişlerle ve uykusuzlukla uığraşıyorbide ev işleri derken zaman kalmıyor başka şeylere

Günaydın hanımlar bişey sorucam.Emziren anneler, bu ek gıdalara geçtikten sonra kaç saatte bir emzirriyorsunuz.

merhaba ben son bir haftadır gündüzpek emzirmemeye başladım.kahvaltısı ,yoğurdu,çorbası,meyvesi derken doyuyor.bi de memeyi emerek uyumasından beni yalancı meme gibi kullanmaya başlamasından çekiniyorum.çünkü öyle olmaya başladı.ne bileyim bazen bariz meme arıyor o zaman veriyorum zaten.daha çok küçükler yaa ek gıda da alsalar anne ile aralarında ki bağ emmek.aldığı sürece veririm inşallah sütüm olur da...

hayatım olsun o nekdar cekerse sut okadar ıyı corbalarınıza sutunuzden sagın arkadaslar kahvaltısına sagın

önce emzırın yarımsaat sonra verın ek gıdalarını nekadar emerse okadar kardır

ben sutçumuzden sut alıp onunla mayalıyorum..

elmin eminov a bende gıttım , benle hiç ilgilendı sayılmaz vajınal muayenede cok canımı yakmıştı kötüydü ya.

kizlar bebeklerinize ne kadar ve ne sıklıkta su verıyorsunuz? benim doktor surekli verme hic gerek yok dedigi icin dune kadar vermemistim, azicik vereyim dedim dun, kizim nerdeyse saldirdi suya.

kizlar bebeklerinize ne kadar ve ne sıklıkta su verıyorsunuz? benim doktor surekli verme hic gerek yok dedigi icin dune kadar vermemistim, azicik vereyim dedim dun, kizim nerdeyse saldirdi suya.

Suyun zararımı olacakki.Benim kızımda çok seviyor ben her ek gıdadan sonra içiriyorum.Hiç içmeyen bebekler var ne güzel seninkide içiyormuş.

Günaydın güzel anneler iyi pazarlar bebişleriniz nasıl. Ben gibi adet olmayan varmı aranızda yada ne kadar beklememiz gerekiyorki bir sınırı varmı?

ben doğduğundan beri veriyorum bizim dr su vermemiz gerktiğini söylemişti, ama ilk 4 ay hergün vermiyordum unutuyorum :) ama şimdi her ek gıdadan sonra veriyorum çok içmiyor ama olsun, bence vermek lazım sütün yeri ayrı suyun yeri ayrı

günaydın, sanada iyi pazarlar
ben 5 ayın sonunda oldum, ama daha erken olanlarda çok ama çok uzun üsre olmayanlarda var benim bir arkadaşım 14 ay olmamıştı
kişiden kişiye daha doğrusu vücuttan vücuda değişen bir durum galiba, ama yumurtlama 4 aydan itibaren başlıyormuş o yüzden dikkat etmek gerek.

Evet dikkat ediyorum bende.Çok uzunmuş ya arkadaşınında gerçi böyle rahatımda, biyandanda sanki olmucakmış gibi geliyor öyle olan varmıdır acaba:))

bende bebeğim 5,5 aylıkken oldum.emzirdiğimiz içn gecikmiştir muhtemelen.düzenli olmaz diyolardı adetler bende unutmuşum aylarca adet olmayı,beklemiyorum gün hesap etmedim salak gibi halbuki düzenli oluyorum artık gününde.
sadece emzirdiğim zamanlar hiç su vermedim bende ek gıdaya başlayalı veriyorum,ama pek içmiyo ya da genzine kaçıyo su illa,nasıl içeceğini bilmiyo sanki çocukum:))

Yavrucaklar daha yeni öğreniyorlar herşeyi bide acele ediyor içicem diye bizimkininde genzine kaçıyor:)

kızlarrrrrr gunaydııınnnn

bugun bebişlere ne corba yapıcaksınız kopya versenıze nooollluuurrrr

Ben de bugün ne yapsam kiiiii diye düşündüm düşündüm, sonra kereviz,çok az pırasa ve havucu mercimek ve pirinçle haşlayıp rondodan geçirdim sonra da yoğrt ve un ilavesiyle pişirdim,tabi zeytinyağ ve tereyağ da kattım benim kız sevdi,tadı da güzel olmuştu yani
Tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…