[B][/B]
Günaydın anneler ve bebişleri bugün nasılsınız?kahvaltılar nasıldı ? Sayhan bugün sabah banyo yapıp peynir yumurta ekmek ve salatalık yedi portakal suyu ile.Şimdi uyuyor Sayhan Hoca
Monovit 3 - devit3 doğumdan beri kullanıyoruz benim dediğim kan damlası .ama sanırım herkes kullanmaya başlamış 6. aydan bu yana .kabızlıktan korkumdan veremiyorum ne yapsam ki...
herkese merhabalar, benim kızda bir haller var valla bu gün ne denediysem yemedi, yoğurdu çok sever ağzına koymadı, elma suyu denedim onuda içmewdi, suyu bile zorla içirdim
biz daha kahvaltıya başlamadık birkaç güne kadar başlmayı düşünüyorum, kahvaltıyı nasıl veriyorsunuz yani devam sütü beyniri ymurta hepsini karıştırıp mı veriyorsunuz yoksa ayrı ayrımı yani hepsinden parça parça mı?
ayy bebişleriniz yanınızda dimi nasıllar görebiliyosunuz ne güzeelben sabah bakıcıya bıraktım geldim işe 2 saat sonra görücem.bişey sorucam ekmek ve salatalığı nasıl veriyosunuz merak ettim
Merhaba hanımlar..Bizim doktorumuz et ve tavuğa 7.ayı doldurunca başlamamız gerektiğini söyledi ama..sanırım sizler veriyorsunuz bebişlere..biz geç mi kalıyoruz acaba başlasam mı ben de? Benim kızım malesef çok iştahlı değil, bir de kusma huyu başgösterdi iki haftadır..Yediriyorum, son kaşıktan sonra hepsini çıkartıveriyor bazen, ben de oturup ağlıyorum sinirden..(
Bir de bizim doktor 6. ay kontrolünde balık yağı şurubu ve çinko şurubu verdi bize günde birer çay kaşığı, bunları kullanan var mı aranızda?..Onun dışında demir damlası ve acd3 vitamin damlası kullanıyoruz..
Bizim pütür sorunumuz da var, zaten kustuğu için hiç pütürlü bişeyler deneyemiyorum yine kusar korkusuyla, nasıl alıştırıcam pütüre bilmiyorum..(
çinko şurubu dediğin zinco diye bi şuruup var o mu?biz de sağlık ocğın gittiğimizde ordaki doktor bize zinco diye bi şurup yazmış ama ne için kullanmam gerektiğini soylemediği için bende bi kç defa kulllandım sonra bıraktım. size doktor neiçin verdi çinko şurubunu?.bizdede vr 1-2 haftadan beri kusmalar .ole her yedirmede değilde ara sıra oluyor.benim bebeğimde çok zor yiyor acaba o yuzden mi kusuyorlar.puturlu şeyleri bile yiyemiyor.öğürüp kusmya başlıyor.
bide biz hala uyku duzeni oluşturmdık.gece 1-2 gibi anca uyutuyorum.sizlerin bebekler nasıl?gunde kaç cc devam sutu veriyorsunuz?ben anca 120cc verebiliyorum .bazen canı isterse 150cc içiyor.
sizler muhallebiyi nsıl ypıyorsunuz?inek sutunden yapsak olur mu?
Günaydın herkese
Bize de 7. ayında başlamamızı söylemişlerdi,ben daha yeni vermeye başladım,kıyma verdim ve balığı da çok az tattırdım.
Kusması verdiğin şuruplardan olabilir canım,çinko şurubu özellikle bağırsakları çok etkileyen bir şurupmuş,bebeğin kilosunda ya da gelişiminde bir sorun mu var ki?neden verdiler,üstelik de ikisi birlikte
pütüre gelince benim kızım da az bir pütürde hemen hapşırıp atıyordu ve kesinlikle yutamayıp ağzında tutuyordu ama son bir haftadır yutabiliyor,ben de o yüzden kıymaya başladım zaten,bence dert etme herşeyin bir vakti var,bir de ekmek kabuğu vermek işe yarıyor,sert ekmek kabuğunu çok seviyor benimki,onu eritiyor ağzında ve pütürlerini yutarak başladı ilk,yumuşak olduğu için ekmek yutması daha kolay
çinko şurubu dediğin zinco diye bi şuruup var o mu?biz de sağlık ocğın gittiğimizde ordaki doktor bize zinco diye bi şurup yazmış ama ne için kullanmam gerektiğini soylemediği için bende bi kç defa kulllandım sonra bıraktım. size doktor neiçin verdi çinko şurubunu?.bizdede vr 1-2 haftadan beri kusmalar .ole her yedirmede değilde ara sıra oluyor.benim bebeğimde çok zor yiyor acaba o yuzden mi kusuyorlar.puturlu şeyleri bile yiyemiyor.öğürüp kusmya başlıyor.
bide biz hala uyku duzeni oluşturmdık.gece 1-2 gibi anca uyutuyorum.sizlerin bebekler nasıl?gunde kaç cc devam sutu veriyorsunuz?ben anca 120cc verebiliyorum .bazen canı isterse 150cc içiyor.
sizler muhallebiyi nsıl ypıyorsunuz?inek sutunden yapsak olur mu?
Günaydın hanımlar bişey sorucam.Emziren anneler, bu ek gıdalara geçtikten sonra kaç saatte bir emzirriyorsunuz.
Günaydın hanımlar bişey sorucam.Emziren anneler, bu ek gıdalara geçtikten sonra kaç saatte bir emzirriyorsunuz.
topik bu gün sessizmiş, benim kızım 3 gündür uyutmuyor beni, önceden saatte bir kalkardı şimi bide buna uyumamak eklendi önceki gece 2 de, dünde 3:30 da uyudu tabi uyuduktan sonrada birer saat arayla uyanmaya devam ediyor sabah 8 :30 gibide artık tamamamen uyanıyor, sanırım üst dişimiz çıkmak üzere alt dişlerimiz 5 aylıkken çıktı, şimdi üst dişlerin yerleri bayağı kızarmış hatta sol tarafta hafif beyazlık var ama patlamamış daha yani eti delmemiş diş daha onuda biraz önce fark ettim :)
balık yağı ve çinko konuşmuşsunuz bize dr vermedi öyle şeyler. bide yoğurdu sorayım, neyden yapıyorsunuz yoğurdu normal pastorize süttenmi yoksa devam sütünden mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?