biberona nasıl alıştırabilirim tavsiyesi olan varmı acaba ? 24 ağustos doğumlu oğlum 71 cm 8800 gr.ben herşeyi veriyorum desem yeridir yemek olarak.2 haftadır pazarları balık bile yiyor :) ama biberon vermek istiyorum gece çok uyanıyor sanırım sütüm tok tutmuyor her kalkışında emiyor.biberonla mama vermek istiyorum ama almıyor bir türlü...
Bu arada aile hekimi demir verdi ama zaten kabız olduğu için kullanmaya başlamadım.ilk oğlumda da vermemişlerdi kullanmamıştım.Doktoru demir veren varmı başka acaba kullanıyormusunuz ? 8 damla kullan dedi günlük (tadı çok kötü ayrıca )
biberona nasıl alıştırabilirim tavsiyesi olan varmı acaba ? 24 ağustos doğumlu oğlum 71 cm 8800 gr.ben herşeyi veriyorum desem yeridir yemek olarak.2 haftadır pazarları balık bile yiyor :) ama biberon vermek istiyorum gece çok uyanıyor sanırım sütüm tok tutmuyor her kalkışında emiyor.biberonla mama vermek istiyorum ama almıyor bir türlü...
Biz kızım doğduğundan beri demirir kullanıyoruz size yenimi verdi doktor....genelde ilk günden beri kulandırıyorlar yani çevremde hep öyle duyuyorum...
bizde geçen ay kan damlasına başladık ... onda geç kalmışız mesala ...
Kızlar bişey sorucam bu 6.ay kontrolünde idrar tahlili istedi doktor tabi biz alamadık.Sizdende istedilermi alabildinizmi.Yapıstırmalı bişey verdiler ama kız çocuğu olduğu içinmi ne zor oluyor alamadık.
bu bebişler herşeye yavaş yavaş deneyerek alışıyorlar valla yılmadan her gün azar azar gündüzleri mama vererek alıştırmayı deneyebilirsin avent en iyisi bence dr browns lardanda kullandım ikiside iyi ..ben kızıma emziği 3 ayda alıştırdım parmak emmesin diye her an tetikde bekliyordum :))) biberonuda ilk günden beri sütümü sağıp kullandığım için zorluk çekmedik... herkes biberon verme seni emmez dediler ama kotrollü verince bişey olmuyor...
bu arada gece biberonla mama veririrm uzun süre uyur diye düşünme ben çok denedim eğer alıştıysa yine aynı saatlerde kalkıyorlarrrr ...
Monovit 3 - devit3 doğumdan beri kullanıyoruz benim dediğim kan damlası .ama sanırım herkes kullanmaya başlamış 6. aydan bu yana .kabızlıktan korkumdan veremiyorum ne yapsam ki...
selam kızlar
çorba tarıflerı gelmış tesekkurler
kabız olan arkadaslar corbanıza kabak koyun ve 1 yemek kasıına yakın zeytınyagı super etkılı tavsıye ederım
ben patates havuç kabak rendelıyorum bır-ıkı yaprakta ıspanak bır tutam pirinç cevızden bıraz kucuk kıyma hepsini haslayıp cok az blendrlyorum ama puturlu bırakıyorum ve zeytınyagı 1 su bardagına yakın ıçıyor bugun corba gec kaldı uyudu çunku
bıde saat 9 da uyuyor dıyen arkadasın bebegıne kocaman bır masallah
benımkını 11 den sonra zor uyutuyoruz
teşekkürler begüm şimdi gördüm mesajınızı.bende başlayayım o halde biranevvel kan damlasına :)
bizden böyle bişey istemedi dr, ama biz 3 aylıkken vermiştik çok zor oluyor bide psikolojikmidir nedir yapmıyor çocuk yada yapıyor dışarı akıyor :) biz 3 saat bekleyip eve gelmiştik, ben o poşetlerden fazladan aldım hastaneden ertesi gün evde denedim yaptı yapınca doğru hastaneye çünkü yarım saat içinde verilmesi lazım, nasıl koşmuştum yetişeyim diye :)
eyer hastane çok uzak değilse sende öyle yap, evde bide çocuk daha rahat oluyor bide poşeti biraz dibe doğru yapıştır yapınca anlarsın biraz duraklıyorlar, konsantre olur gibi :) biz bide hastanede beklerken o kalabalıkta bide su çiçeği kapmıştık aman dikkat et, eğer bebeğin bir şikayeti yoksa dr kendi,de istemiş olabilir bazen fazla para kazanmak için gereksiz tahliller isteye biliyorlar
ver tabı canım cunku artık cok emmedıklerı ıcın ıhtıyacları oluyor
suan kabak havuc patates pirinç ve kıymalı corbam pısıyor uyanınca zeytınyagı koyup verıcem
eger yıne kabız olursa balkabagı dene oda cok ıyı kaka yaptırıyor ben sabah elmasının ıcıne kattıyorum bıraz masallah gunde 3- 4 mıçıyo benım oğluş
senınle aynı gun bebeklerımız benımkı anca 8 kılo oldu ama gelısımı ıyı dıyo dr daha fazlası kof olur aynen devam dedı oyle cok tombiş degıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?