selam arkadaslar bısey sorcam
neden bukadar erken ek gıdalara gecıyosunuz kı anlamadım
ilk 6 ay anne sütü denıyo
sütümüz yetmediği ve drmuz tavsiye ettiği için...ayrıca mama takviyesini artırmak yerine sağlıklı ve doğal besinler tüketleri daha uygun olduğu için canım
mesela benmki 2. ayındayken 10 günde 100 gr almıştı çok az mamaya başladım.Ve bir göğsümde sütüm yok benm mecburiyet yani maalesef keşke sütüm olsa da 6 ay başka bi şey vermesem doğum kilosu 3200 dü şimdi 7 kilo dr 120 günlük olunca yoğurt ve meyve püresi başla dedi ama suyu daha mantıklı geliyo bana gerçi dün denedim kaşışın ucuyla meyve püresini de yedi severek elma bu arada yoğurdum da şuan mayalanıyor bugün tam 120 günlük olduk
ben geçen hafta ptesi başladım ek gıdaya
ilk hafta elma suyu ile başladık
ilk gün 1 çay kaşığı 2.gün tatlı kaşığı 3.gün çorba kaşığı ve sonrasında yarım fincen ve az az çoğalttım
bu haftada elma püresine geçtik artık suyunu bıraktık ve yoğurt tabi
ben taze inek sütü aldım bi güzel uzunca süre kaynattım ve gnlük olarak 1 su bardağına mayalıyorum akşam mayalıyorum ertesi gün veriyorum(bu arada inek sütü bebişlere yasak ama inek stnden yapılan yoğurt yasak değil)ama taze inek sütün bulamadığım zaman günlk sütlerden alacağım,malum istanbulda inek sütünün tazesini bulmak oldukça zor
haftayada çorbaya başlayacağız...
kızlar 15 gün önce doktorumuz kilo kontrolü yapmıştı dün yine kontrole gittik yanlızca 100 gram almış aslında süt artırıcılar filan içerek sütüm oluyor ama sürekli acıkan bir bebeğim var durum böyle olunca doktor bebeğe yazık dedi mamaya başladık.şimdi bir öğün mama bir öğün meme veriyorum ama yine sık acıkıyor ne yapacam nasıl yapacam bilemiyorum.normalde 2 saatte bir emiyordu.doktor 4-5 saatte bir emmesi gerekir dedi.şimdi 90 cc mama veriyorum 2 saate kalmadan acıkıyor emziriyorum sonra yine mama yapıyorum.kafam çok karışık nolcak böyle bilmiyorum
siz ne kadar sıklıkla emziriyorsunuz kızlar.aynı durumu yaşayanlar varmı aranızda
işte buralarda süt bulmak imkansız ancak bazı markaların gunluk sutlerı var onlardan olabılır mı acaba
arkadaşlar merhaba;
19 ağustos doğumlu bir kızım var. 4. Ayımız doldu, pazartesi aşılarımız yapıldı. Bugün 48 saatimiz dolmasına rağmen 39 - 40 derece ateşimiz devam ediyor maalesef. Fitil veriyoruz, düşüyor, 5-6 saat rahat sonra yine ateş yükseliyor. Kızım da çok halsiz düştü tabi, yorgun, mutsuz... Bu ateş meğerse mahvediyormuş bu kuzuları. Sizlerin nasıl geçti 4. Ay aşıları? Bizim gibi 48 saatten çok süren oldu mu?
arkadaşlar merhaba;
19 ağustos doğumlu bir kızım var. 4. ayımız doldu, pazartesi aşılarımız yapıldı. Bugün 48 saatimiz dolmasına rağmen 39 - 40 derece ateşimiz devam ediyor maalesef. Fitil veriyoruz, düşüyor, 5-6 saat rahat sonra yine ateş yükseliyor. Kızım da çok halsiz düştü tabi, yorgun, mutsuz... Bu ateş meğerse mahvediyormuş bu kuzuları. Sizlerin nasıl geçti 4. ay aşıları? Bizim gibi 48 saatten çok süren oldu mu?
benin oğlumda 19 ağsts doğumlu aşılarımızı busabah olduk çok şükür ateş yok geldik hemen fitil verdim ama çok huysuz hiç durmuyo ve susmuyo
benin oğlumda 19 ağsts doğumlu aşılarımızı busabah olduk çok şükür ateş yok geldik hemen fitil verdim ama çok huysuz hiç durmuyo ve susmuyo
ben geçen hafta ptesi başladım ek gıdaya
ilk hafta elma suyu ile başladık
ilk gün 1 çay kaşığı 2.gün tatlı kaşığı 3.gün çorba kaşığı ve sonrasında yarım fincen ve az az çoğalttım
bu haftada elma püresine geçtik artık suyunu bıraktık ve yoğurt tabi
ben taze inek sütü aldım bi güzel uzunca süre kaynattım ve gnlük olarak 1 su bardağına mayalıyorum akşam mayalıyorum ertesi gün veriyorum(bu arada inek sütü bebişlere yasak ama inek stnden yapılan yoğurt yasak değil)ama taze inek sütün bulamadığım zaman günlk sütlerden alacağım,malum istanbulda inek sütünün tazesini bulmak oldukça zor
haftayada çorbaya başlayacağız...
Ben de face grubuna katılmak istiyorum nasıl katılabilirim.bir de sezeryan olan arkadaşlara sormak istiyorum dikiş izleri kalıcı mı .izlerin geçmesini sağlayacak bişey var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?