• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar bizde artık mamaya başladık . . Çnkü oğluşum günde 6 biberın içmeye başladı ben ancak 3 sağıyorum .Evdeki stokladığım sütlerde azalmaya başlayınca mama verelim dedik .Golden goat aldık .En iyisi o diye .Çok şükür oğlum hiç zorluk çekmeden içmiş biberonunu . . Çalışmasaydım kesinlikle mama vermezdim heralde. Birde biizmkinin 4.ay aşı yeri bayağı şişti .Sizde varmı böyle bir problem . Sağlık ocağndaki hemşire iki hafta mama verin sonra kilosuna yine bakalım demiş .4 aylıkken 8100 dü inşallah gittiğimzde 8500 olur

Bende aslında 4 ayin ek gıda icin erken old düşünüyorum ama tat larına alışmazsa ilerdeherseyi yemezler diyor herkes 2 tane yeme sorunu olan kızım var bunundan iştahı olmadıgından herseyi yemeye alistirmaliyim

bebeğşm emmek istemiyor emme pozisyonun yatırdığımda bile ağlıyor:( allahım ne yapcam ben 4.5-5 saaten beri hiç emmedi:(

bebeğşm emmek istemiyor emme pozisyonun yatırdığımda bile ağlıyor:( allahım ne yapcam ben 4.5-5 saaten beri hiç emmedi:(

off sorma dün aynı durumdaydık hem ağlıyor hemde emmek istemiyor memeyi gördüğü zaman çığlıklar basıyor.dün saat akşam 5 den 2.5 kadar emmedi en sonunda uyuttum uyku arasında azda olsa emzirebildim.ben çalışıyorum babanne bakıyor sordum nasıl diye bugün biraz daha iyiymiş inş böyle devam etmez.

kızlar selm.benim kızımın ağzında beyaz yarlr olustu.emmek istmio fazla.doktora götrdük bugün diş eti iltihabı dedi ama ilaç vermicem kendi kendine geççek dedi.karbonat deneme dedi.nabcam ben.cok üzüldüm y.

Çok geçmiş olsun canım ya yazık yara olunca ememiyorda demek.Ne kadar kötüdür senin bişey yapamaman anlıyabiliyorum.Küçücük daha ya inşallah biran önce geçer.

Back