How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sen de burdaydın yahu,, :)
Burada olmayan yok desene..

Bu arada demir damlasına geçtik bu ya ama o ne berbat bişey öyle. Bildiğin paslı demir kokuyo. Her damlada öğürdü bizim kız. Sizler nasıl veriyorsunuz onu?

bencede çok iğrenç bir ilaç ben pekmez şerbeti ile birlikte veriyorum bugünde elma suyu ile verdim...kakası falan çok fena kokuyo altını değistirirken midem bulanıyo ne kadar kullanacaz acaba bu ilacı bilen var mı???

valla ben hemşireye sordum 1 yaşına kadarv devit te o da kullanılacak dedi.berbat kokuyo hakkaten.benim kızım da öğürüyo ağzına verdimmi.arkasından kasıga tekrar ağzını açmıyo.

selamlar herkese. benim oğlum 15 agustos dogumlu. ek besine baslamadım hala ama kuzucuk ne yesek bakıp bakıp yalanıyor.:))))))))

sizler verdiniz mi mamalar? neler verdiniz?

Son düzenleme:
selamlar herkese. benim oğlum 15 agustos dogumlu. ek besine baslamadım hala ama kuzucuk ne yesek bakıp bakıp yalanıyor.:))))))))

Siz kontrole gitmıssınızdır doktor demedimi bişey verin diye herkeze soylemısler ama ben haftaya gıtcem bakalım bıze ne dıcek

Siz kontrole gitmissinizdir o zaman doktor demedimi bişeş herkeze söylemişler ama biz haftaya gidicez bakalım bize ne dicek

Tek anne sütü alanada ek gıda veriyormu acaba erken gibi sanki bizimkinin kilosuda iyiydi kontrolde ne kadar çıkcak bakalım

öyle olması iyiye işaretmiş.aşının tuttuğunu gösteriyormuş bizimkide kızarık.ebemiz söyledi.bazısının kızarmıyormuş yeniden burmak gerekiyormuş

Sizin bebişler ne yapar benimki gibi ayağınızdamı sallarsınız yoksa yazamazdım ben.

biliyomusun canım konyalımısın diye sorcaktım bi baktım profiline eveeettt :)
ben konyada 4 yıl yaşadım da
sen bebekelr ne yapar diye sorunca anladım :)
benim bebeiş te çok hareketli az önce uyandı hep kucak istiyor
ben de ayağımda sallıyorum bazen ama genelde emerken uyuyor

Tek anne sütü alanada ek gıda veriyormu acaba erken gibi sanki bizimkinin kilosuda iyiydi kontrolde ne kadar çıkcak bakalım

bizim doktorumuz vermedi, 6. aya kadar sadece anne sutune devam et dedi ama ben daha sonra tatlarina yabancilik cekmesin diye bazi seyleri yalatiyorum. cok hosuna gidiyor. zeytin ve armut favorileri arasinda :)

verem aşısının yeri kızarıp sonra kabuk bağlayacak, eğer öyle olmazsa aşı tutmamış demektir eğer aşının tutup tutmadığından emin olmak istiyorsanız 1 yaşına gelince bir test yapılıyormuş, eğer aşı tutmamışsa tekrar aşı vuruluyormuş.

bizim dr da ek gıdaya geçmeyin dedi, henüz erken bebeğin kilo alımıda normal dedi. ama ben arada bişeyler veriyorum tadına alışsın diye yediğimiz yemekten az bişey damağına sürüyorum, bide bir iki kere yoğurt yapıp verdim :)

uyku işine gelince ben kuçakta uyutuyorum ama zor olmaya başladı kendi kendine uysa çok güzel olacak ama oda zor, sanırım bizde ayakta sllamaya başlıyacağız

biliyomusun canım konyalımısın diye sorcaktım bi baktım profiline eveeettt :)
ben konyada 4 yıl yaşadım da
sen bebekelr ne yapar diye sorunca anladım :)
benim bebeiş te çok hareketli az önce uyandı hep kucak istiyor
ben de ayağımda sallıyorum bazen ama genelde emerken uyuyor

Yaaa anlaşıldımı hemen demek oralıyım ama ilçesindenim ben sen merkezdemi durdun

evdesin sanırım sende benım gıbı oyuna bayılıyo benımkı sureklı oyun istıyo aksam 5 gıbı uyuyoda oda 30 dk anca yemek fılan yapıyorum ah canım böle hamur işleri falan cekıyo ama nerde mumkunmu yapmak bıde tavuklu mantı trakyada yapılır sini mantısı oooffofagzım sulandı hamılelık kılolarımda eser yok 3 aylıktı eskı kıloma dönmustum bu cocuklar verdırır dıyolardıda yok cnm okadarda degıl dıyodum butun gun oyunu kakası maması akşam oluverıyo

sen nerelisin begümcüm ben de trakyalıyım da sini mantısına ben de bayılırım yapmayı bilmem ama yemek müthiş...Ben de 2. döneme kadar evet evdeyimm ve bol bol oynuyoruz minik tospamla:))

selam arkadaşlar:10:
bugun 4. ay kontrolümüz vardı aşılarımızı olduk anne sütüne ve d-vit devam
sizlerin bebişleri kılo boyları kaçtı 4. ayda merak ediyorum yazarmısınız

Back