Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar selm.benim kızımın ağzında beyaz yarlr olustu.emmek istmio fazla.doktora götrdük bugün diş eti iltihabı dedi ama ilaç vermicem kendi kendine geççek dedi.karbonat deneme dedi.nabcam ben.cok üzüldüm y.
cnım benim oğlumunda ağzından çıktı ve emmiyordu doktora götürüdük mikostantin diye bir şurup verdi ve karbonatlı suya steril gazlı bezi ıslatıp ağzını sileceksiniz dedi yaptık 2 günde geçti fakat yine o yaralardan çıkmaya başladı bu yaralarada pamukçuk diyorlar
hanımlar,benim kızımın cildi çok kuru pul pul dökülüyor resmen,banyosunda nivea nın şampuanını kullanıyordum ama bıraktık,doktor mustelanın şampuanını önerdi ama onu vücuduna değdirdiğim anda ağlıyor,hiç kullanamadım o yüzden,yakıyor galiba,nemlendiriciler kullandık sebamedin,mustelanın ama gene de tam geçmedi,sizin önereceğiniz bir şampuan var mı?ya da buna benzer sorun yaşayan?
Hanımlar,benim kızımın cildi çok kuru pul pul dökülüyor resmen,banyosunda nivea nın şampuanını kullanıyordum ama bıraktık,doktor mustelanın şampuanını önerdi ama onu vücuduna değdirdiğim anda ağlıyor,hiç kullanamadım o yüzden,yakıyor galiba,nemlendiriciler kullandık sebamedin,mustelanın ama gene de tam geçmedi,sizin önereceğiniz bir şampuan var mı?ya da buna benzer sorun yaşayan?
Bu sorun çıktığından beri ben de bazen şampuansız yıkıyorum ama bir de zeytinyağını deneyim olmazsa,sebamedin vücut losyonunu kullanayım bir de. yüz kremi yüzü için çok iyi gelmişti
zeytinyağını bana tavsiye etmişlerdi kullan diye dokora kontrole götürdüğümde sen ne kullandın bebeğin cildi yumuşacık ve oldukça canlı olduğunu söyledi.zeytinyağını söleyince devam et yaşına kadar kullan dedi bek ne güzel beslemiş ciildini diye.ayrıca bebek yağlarını tavsiye etmiyorlar.sebamedi ürünleri bitkisel olduğu için çok güzel bebeğe hiçbi zararı yokben kendim bile sebemedi losyonunu sürekli kullanıyorum en son o fayda etti bana
kızlar 15 gün önce doktorumuz kilo kontrolü yapmıştı dün yine kontrole gittik yanlızca 100 gram almış aslında süt artırıcılar filan içerek sütüm oluyor ama sürekli acıkan bir bebeğim var durum böyle olunca doktor bebeğe yazık dedi mamaya başladık.şimdi bir öğün mama bir öğün meme veriyorum ama yine sık acıkıyor ne yapacam nasıl yapacam bilemiyorum.normalde 2 saatte bir emiyordu.doktor 4-5 saatte bir emmesi gerekir dedi.şimdi 90 cc mama veriyorum 2 saate kalmadan acıkıyor emziriyorum sonra yine mama yapıyorum.kafam çok karışık nolcak böyle bilmiyorum
siz ne kadar sıklıkla emziriyorsunuz kızlar.aynı durumu yaşayanlar varmı aranızda