How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sütümüz yetmediği ve drmuz tavsiye ettiği için...ayrıca mama takviyesini artırmak yerine sağlıklı ve doğal besinler tüketleri daha uygun olduğu için canım

sütünüüzn yetmediğini bebeğin kılosundanmı anlıyosunuz pekı mesela kaç kılo almazsa baslıyosunuz
bebeğinn kılosu kaç sempaty aynı aydayız cunku senınle

Son düzenleme:
mesela benmki 2. ayındayken 10 günde 100 gr almıştı çok az mamaya başladım.Ve bir göğsümde sütüm yok benm mecburiyet yani maalesef keşke sütüm olsa da 6 ay başka bi şey vermesem doğum kilosu 3200 dü şimdi 7 kilo dr 120 günlük olunca yoğurt ve meyve püresi başla dedi ama suyu daha mantıklı geliyo bana gerçi dün denedim kaşışın ucuyla meyve püresini de yedi severek elma bu arada yoğurdum da şuan mayalanıyor bugün tam 120 günlük olduk

mesela benmki 2. ayındayken 10 günde 100 gr almıştı çok az mamaya başladım.Ve bir göğsümde sütüm yok benm mecburiyet yani maalesef keşke sütüm olsa da 6 ay başka bi şey vermesem doğum kilosu 3200 dü şimdi 7 kilo dr 120 günlük olunca yoğurt ve meyve püresi başla dedi ama suyu daha mantıklı geliyo bana gerçi dün denedim kaşışın ucuyla meyve püresini de yedi severek elma bu arada yoğurdum da şuan mayalanıyor bugün tam 120 günlük olduk

benımde bebeğim 3350 doğdu şuan benımde 7 kılo ve sute devam edıyoruz tabı senın durumun farklı gıbı benden benım dr ayda 600-700 gr alsa bebek yeterlı dıyo ve ek gıdaya baslatmıyo bende dınlıyorum onu sute devam cumartesı gıdıcem aylık kontrole bakalım ne kadar olduk ne dıcek aşılarımızda var :43:

evet cnm 24 agustos doğum tarihim

Son düzenleme:
Kızlar yoğurdu nasıl mayalıyorsunuz.Ben hiç yapmadımda yani günlük yapmak gerekiyorya az olcak sonuçta neyin içinde ne kadar yapayım.Anlatırsanız sevinirim.Daha doktora gitmedik vermiyorum bişeyde öğreneyim bende yakında baslıcaz nasıl olsa

ben geçen hafta ptesi başladım ek gıdaya
ilk hafta elma suyu ile başladık
ilk gün 1 çay kaşığı 2.gün tatlı kaşığı 3.gün çorba kaşığı ve sonrasında yarım fincen ve az az çoğalttım
bu haftada elma püresine geçtik artık suyunu bıraktık ve yoğurt tabi
ben taze inek sütü aldım bi güzel uzunca süre kaynattım ve gnlük olarak 1 su bardağına mayalıyorum akşam mayalıyorum ertesi gün veriyorum(bu arada inek sütü bebişlere yasak ama inek stnden yapılan yoğurt yasak değil)ama taze inek sütün bulamadığım zaman günlk sütlerden alacağım,malum istanbulda inek sütünün tazesini bulmak oldukça zor
haftayada çorbaya başlayacağız...

Son düzenleme:
ilk gün 1 çay kaşığı 2.gün tatlı kaşığı 3.gün çorba kaşığı ve sonrasında yarım fincen ve az az çoğalttım
ben taze inek sütü aldım bi güzel uzunca süre kaynattım ve gnlük olarak 1 su bardağına mayalıyorum akşam mayalıyorum ertesi gün veriyorum(bu arada inek sütü bebişlere yasak ama inek stnden yapılan yoğurt yasak değil)ama taze inek sütün bulamadığım zaman günlk sütlerden alacağım,malum istanbulda inek sütünün tazesini bulmak oldukça zor

işte buralarda süt bulmak imkansız ancak bazı markaların gunluk sutlerı var onlardan olabılır mı acaba

kızlar 15 gün önce doktorumuz kilo kontrolü yapmıştı dün yine kontrole gittik yanlızca 100 gram almış aslında süt artırıcılar filan içerek sütüm oluyor ama sürekli acıkan bir bebeğim var durum böyle olunca doktor bebeğe yazık dedi mamaya başladık.şimdi bir öğün mama bir öğün meme veriyorum ama yine sık acıkıyor ne yapacam nasıl yapacam bilemiyorum.normalde 2 saatte bir emiyordu.doktor 4-5 saatte bir emmesi gerekir dedi.şimdi 90 cc mama veriyorum 2 saate kalmadan acıkıyor emziriyorum sonra yine mama yapıyorum.kafam çok karışık nolcak böyle bilmiyorum
siz ne kadar sıklıkla emziriyorsunuz kızlar.aynı durumu yaşayanlar varmı aranızda

Canım bende süt arttırıcılar içtiğimde sütüm oluyodu ama senin bebeğin gibi hiç doymayan bi bebeğim var bizde mama takviyesi yapıyoruz 27sinde kontrolümüz var büyük ihtimal ek gıdalara başlıcaz normalde 4 5 saattemi acıkması gerekiyormuş :53:

o küçük kavanoz mamalarının kavanozlarına yapmak banada mantıklı geldı ne kadar maya koyuyosunuz peki :44:

arkadaşlar merhaba;
19 ağustos doğumlu bir kızım var. 4. ayımız doldu, pazartesi aşılarımız yapıldı. Bugün 48 saatimiz dolmasına rağmen 39 - 40 derece ateşimiz devam ediyor maalesef. Fitil veriyoruz, düşüyor, 5-6 saat rahat sonra yine ateş yükseliyor. Kızım da çok halsiz düştü tabi, yorgun, mutsuz... Bu ateş meğerse mahvediyormuş bu kuzuları. Sizlerin nasıl geçti 4. ay aşıları? Bizim gibi 48 saatten çok süren oldu mu?

arkadaşlar merhaba;
19 ağustos doğumlu bir kızım var. 4. Ayımız doldu, pazartesi aşılarımız yapıldı. Bugün 48 saatimiz dolmasına rağmen 39 - 40 derece ateşimiz devam ediyor maalesef. Fitil veriyoruz, düşüyor, 5-6 saat rahat sonra yine ateş yükseliyor. Kızım da çok halsiz düştü tabi, yorgun, mutsuz... Bu ateş meğerse mahvediyormuş bu kuzuları. Sizlerin nasıl geçti 4. Ay aşıları? Bizim gibi 48 saatten çok süren oldu mu?

benin oğlumda 19 ağsts doğumlu aşılarımızı busabah olduk çok şükür ateş yok geldik hemen fitil verdim ama çok huysuz hiç durmuyo ve susmuyo

arkadaşlar merhaba;
19 ağustos doğumlu bir kızım var. 4. ayımız doldu, pazartesi aşılarımız yapıldı. Bugün 48 saatimiz dolmasına rağmen 39 - 40 derece ateşimiz devam ediyor maalesef. Fitil veriyoruz, düşüyor, 5-6 saat rahat sonra yine ateş yükseliyor. Kızım da çok halsiz düştü tabi, yorgun, mutsuz... Bu ateş meğerse mahvediyormuş bu kuzuları. Sizlerin nasıl geçti 4. ay aşıları? Bizim gibi 48 saatten çok süren oldu mu?

benimkinde hiç ateş olmadı çok uyudu sadece. Bi doktora götür bu kadar ateş normal olmayabilir.

benin oğlumda 19 ağsts doğumlu aşılarımızı busabah olduk çok şükür ateş yok geldik hemen fitil verdim ama çok huysuz hiç durmuyo ve susmuyo

benim kız geçen hafta oldu,ben de eve gelir gelmez,hem ağrısını alsın hem de ateşi çıkmasın diye calpol vermiştim ama üzerinden 10 st geçince gece ateşlendi,38 dereceydi ölçtüğümde,geçe takip etmek lazım,farkına varılmazsa daha çok yükselebilir

sürekli takipdeyiz ateşinin, fitille rahatlıyor ancak. Yarın sabah da devam ederse doktor getirin dedi, enfeksiyon kapmış olabilir dedi ama görünürde başka hiç bir rahatsızlığı(öksürük, burun akıntısı...) yok. Ama ateş çok yordu bizi. Özellikle 40 dereceyi gördüğüm anı unutamıyorum. 38 derece civarında olsa fitil bile vermeyeceğim, ama 39 - 40 olunca zaten panikliyor insan.

Bende su bardağına yaparım heralde ne kadar yoğurt koyuyorsun bide süzme yoğurt bulamıyorum ben bulunduğum yerde normal yoğurt olurmu

Ben de face grubuna katılmak istiyorum nasıl katılabilirim.bir de sezeryan olan arkadaşlara sormak istiyorum dikiş izleri kalıcı mı .izlerin geçmesini sağlayacak bişey var mı

sizinkiler dikişlimi:44: benim doktorum yapıştırma uyguladı hiç dikişim yok ama çok az izim var oda 3 4 aya kadar geçermiş öyle söylemişti

Back