Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sizinkiler dikişlimi:44: benim doktorum yapıştırma uyguladı hiç dikişim yok ama çok az izim var oda 3 4 aya kadar geçermiş öyle söylemişti
galiba hepimiz meraklı çıktık:)
benimkide yapıştırma ama yinede kesik izi var
ya meğer ben erken yaşamışım bu sorunları hepinizden ahhh ahhh o kaka sorunu yok mu benim belam oldu başımdan geçenleri bi bilsenizzzz
bizimki 3. ayında tanıştı o sorunla halası ve dedesinde de var maalesef genetik yani. Neyse 3. ay kontrolünde dr'a dedim yapar zeytin yağı papatya falan içir dedi ama bunlar 1 günlük çözümler 2 hafta sonra başka dr!a götürdüm o da zinco zeytin yağı rezene falan tavsiye eetti ki ben bunları heeeeppp kullanıyodum ve hala kullanıyorum zaten ama nafile neyse biz zar zor 4. ayımıza geldik daha doğrusu 115 günlükkken feryat figan babamızı işten çağırarak dr'u boyladık.Bizimkinde bir neşe ben 5-6 gün yapamadığını benm müdahaleyle yaptırdığımı söyledim adam bana bağırdı kızdı azarladı ben de ne yapayım ne ilaç veriyosunuz ne bi şey çocuk çatlacak dedim yok kendi haline bırakacakmışım(bu arada ben sabundan başka çare bulamıyodum fitil falan tek seferlik çözüm oluyodu) Neyse ben başladım ağlamaya bizim Doruk bey gülmeye adam dedi sen ağlıyon ama bebeğin çok mutlu yazdı bana 4 tane ilaç hepsini aynı anda kullan ömür boyu sürecekmiş bitanesi. Hay allah daha da sinir oldum ya en basitinden başlasana sen neyse mama içine katılanı var bitane Dulco fibre toz mandalina aromalı prebiyotik ona başladık zaten sütüm az olduğu için de 120 günlükken yoğurda başla elma suyuna bi de demişti. Şimdi 2 gündür rahatız. Tabi biz geçen cuma başladık bu ilaca diğerlerine ise başlamadım.Sanırım en çok yoğurt işe yaradı Elma suyununsa delisi oldu bizimki:)) Yani arkadaşım inşallah bizimkine benzemez ama öyleyse de çok zorlu bi süreç bekliyo seni emin ol.Ki Eşim de de bende de kabızlık problemi yok.Bu arada sakın müdahale etme benm gibi çünkü dr farketmedi ama 3 gün önce ben fark ettim ki benim minik oğluşumun makatında çatlak oluşmuş karnına masaj yaptırarak kakasını yaptırdım o zaman fark ettim aç altını ser bi alt açma ağlasa da sol elinde parmak uçların midenin üzenine gelecek şekilde masaj yap. Çok konuştum ama en dertli olduğum konu bu Allah kimseye yaşatmasın çok zor çokkkkkk
gecen haftalarda 2 gun yapmadı sonra bır yaptı ense saçlarındaN temızledık mıçıklarını bı abımız kıbrıstan bı ılac getırmıstı arada bı verıyodum artık oda fayda etmıyo pırt yapıyo ama kaka yok yarın dr gunumuz aylık kontrol bakalım ne dıcek cok zor ya uykuduzenını bı turlu oturtamadım gece 1 2 de uyuyo sabah 11 de kalkıyo kafasında bıraz konak oldu eşimde bısey surdurmuyo cok bılıyolar ya yanlış bısey yaparmışız bugun bıraz ıhlamur verdım bagırsakları gurul gurul sütten kesilmesin diye meyvede veremıyorum
sen zeytınyağını ağızdanmı verdın
evet
ağızdan sabah aç karınla veriom ama sız hakiki zeytin yağı aktardan aldı eşim. Konak için (onlar da ayrı bi dert) 1 çay kaşığı karbonat ve yarım fincan zeytin yağı karıştır pamukla sür tam 30 dk sonra erkek tarağıile ters düz tara ve sonra banyo yaptır ben banyo yaptıracağım günler yapıyorum.Benim ki de enson 10 buçuk 11 gibi emiyo ya da sütüm yoksa mama ve sonra uyuyo sabah 5 de uyanıyo emiyo sonra 6 buçukta tekrar uyanıyo 8 de sonra uyuyo falan aşağı yukarı bizim düzen oturdu ama sapmalar tabiki oluyo
merhaba arkadaşlar yine face kaçmış herkes, benim facem yok o yüzden buradan takip etmeye çalışıyorum sizleri neyse
bu gün kızım 4 ay aşılarını olacaktı, dün bir baktım karnında bir kızarıklık, sonra baktım alnındada var akşama dorğu başında da çıkmış hemen aklıma su çicegi geldi çünkü 15 gün önce hastanede tahlil beklerken emzirme odasına bir çocuk gelmişti su çiçeğiymiş yani kadın oturduktan 15dk sonra çocuğunun suçiceği olduğunu ateşi olduğunu söyledi bende kızdım ama yapacak bişey yoktu. bu sabah aile hekimine götürdüm bakı ve evet su çiceği dedi kaşıtı için bir krem ve bide ateş düşüeücü verdi, aşıyıda yapma dedi 10 gün sonra gel tamamen geçmise aşıları yaparız dedi, kızım çok mızmız kafasını kaşımaya çalışıyor sürekli.
Arkadaşlar merhaba;
Pazartesi günü 4. ay aşılarımızı oldu. Bir kaç gün önce yazmıştım. 19 ağustos doğumlu bir kızım var. Aşılarımızın olduğu akşam ateş başladı. 3 gün 39 - 40 derece ateş sürdü. Biz de aşıların etkisi olduğunu düşündük. Ama panik yapmamak elde değil. Fitil kullanarak, ılık duş aldırarak geçirdik bu 3 günü. 3 gün sonunda vücudunda kızarıklıklar çıkmaya başladı, bu sabah arttığını görünce doktorumuzu aradık. Meğer 6. hastalık denen bir hastalık geçiriyormuş. Viral bir durummuş, hava yoluyla, temas yoluyla yada öpmeyle bulaşırmış.
Virüs bulaşıyor, 3 gün ateş yapıyor, sonra deriye yerleşerek kızarıklık oluşturuyor ve sonra da vücuttan çıkıyor.
Aklınızda olsun, böyle bir durumla karşılaşabilirsiniz. Tüm bebekler geçiriyormuş çünkü.