• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben sadece kucağıma oturtuyorum tam 5 aylık olunca oturtmak gerekiyormuş öyle dedi doktorumuz
benim kızım çok huysuz son 1 haftadır ne uyku var ne huzuru ağlayarak uyanıyor hiç yapmazdı diş olabilir mi acaba her belirti onu gösteriyor sanki

ben sadece kucağıma oturtuyorum tam 5 aylık olunca oturtmak gerekiyormuş öyle dedi doktorumuz
benim kızım çok huysuz son 1 haftadır ne uyku var ne huzuru ağlayarak uyanıyor hiç yapmazdı diş olabilir mi acaba her belirti onu gösteriyor sanki

benim oğlumda aynı huysuz uyku düzensiz eli sürekli ağzında salyalar akıyo ama hiçbişe yok salı kontrolü var bakalım doktor ne dicek

benimki emmeyi bırakalı 1 hafta oldu yani sütüm bitti zaten hep azdı hep mama da alıyordu memede

benim oğlum pek emmek istemiyor uykudayken itirazsız emiyor uyanıkken çoğu zaman emmiyor bende uyutup uyandırıp öle emziriyorum tabi böle emmeyince kilo alımı yavaşlıyo mamada vermek istemiyorum böle o bana ben ona direniyorum

benimki normalde 1buçuk saatte bir emiyordu ama bugün akşam 7 den beri ancak uyudu sürekli elini emdi meme bi emdi bi emmek istemedi.çok huzursuzdu.ancak uyudu.çok mızıklandı.acaba elma püresinden mi.o kadar az şey zarar verirmi ki

benimki normalde 1buçuk saatte bir emiyordu ama bugün akşam 7 den beri ancak uyudu sürekli elini emdi meme bi emdi bi emmek istemedi.çok huzursuzdu.ancak uyudu.çok mızıklandı.acaba elma püresinden mi.o kadar az şey zarar verirmi ki

sanmıyorum ferro sanol veriyorsanız o yapıyormuş karın ağrısı filan

Benimki allahtan güzel emiyorda bazen durmayınca sık veriyorum saat başı mesela oda almam demiyor.Kayınvalidem bana daha bişey verme sonra senin sütü beyenmez emmez diyor 6 ay olsun ondan sonra başlarsın diyor.Bakalım doktora gidince nedicek

Kizlar aynı saati nasıl tutturuyorsunuz ben daha ek gıdaya başlamadım arada ağzına birseyler veriyorum tadına baksın diye yemek yerkende bazen kucağıma alıyorum görsün diye oturumda mama sandalyesine oturtmaya baslayacagimburdaki sitelerde nasıl baslanipneler verileceği yaziyor

ben doktoruna sormadan bişe vermek istem,yorum zaten zor emiyor bide onların tadını alırsa hiç emmez diye korkuyorum bilmiyorum napcam

bebek doyuyorsa anne sütü kafi ek gıda için erken.. .

birde ek gıdaya geçişlerde dikkat edin benim oğlum ek gıdalara bayıldı akşam küçük tabak muhallebiyi kaşıkla yedi kaç gündür biberonla veriyordum kaşık daha hoşuna gitti.bu sebeple anne sütü zaten azdı gündüzleri emmeyi bıraktı. dün akşama kadar emmediği çin bende süte kıyamadım ha şmdi veririm ha şimdi derken sağmadım ve akşam göğsümde şişlik, şiddetli ağrı ve kızarıklık ve üşütme halsizlik mahvoldum. sağıyorum sütte gelmiyor. uzun süre akşam uykuda emzirdim süt epey boladı ama hala el değilmiyor ağrı koltuk altlarına doğru gitti inşallah meme iltihabı olmam:( bu durumu yaşayanlar neler yaptı anlatırsa sevinirim...

GÜnaydın hanımlar benimde aynı sorun oldu ama ne kadar benzer bilemem.Bi ara benimkide emmedi emmediği için süt birikti göğsüm şişti.Çok ağrıdı damarlarımı hissediyordum dokununca hatta üstüne yatamadım.Ama sonra bi şekilde verdim güzel emdi indi biraz rahatladım sonra bi kaç gün yinede ağrı oldu acıdı emmesi düzene girince geçti.

masallah bizim kızların kilosu aynı demek tombiş olacaklar kiloları düşmezse

Benim tosunum 2500 doğdu sonra bir kilo almaya başladı :1: maşallah senin kızınada:nazar:
Bebeğinin kilosu iyiymis ama bence kayınvalidemizde karsı karşıya gelme sma yi verme ek gıdanıza az azver

Bende mama vermeyi istemiyorum sonuçta kimyasal ama anne sütünün yerine veriyorum ek gıda sütün yerini tutamazki :44:

Back