2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ya aslında kabızda denmez yapıyo ama misket kadar bişi sert değil ama hafifi kıvamlı eskisi gibi sulu değil
eğerki bugünde böyle az yaparsa mamasına zyağı damlatacam
bende duymuştum onu çok sğl

canım bende oğlum 2 gün kaka yapmadığı zaömnlr oluyordu sonra 3 .gün yapıyordu kabız sanıyordum kabız olması için taş gibi olması lazımmış kakaksının eğer kıvamlı ise kakası karnı tam doymuyodur andan az yapıyordur doktorumuz öle demişti

bebişini yatır sende yanına uzan öyle emdirmeye çalış.benim kızım da yaptı sinirimden ağlıyordum.sadece uykuda emiyordu sonra bu şeklde aldı memeyi.şimdi kucakta da emiyor pes etme canım gayret et

Vizede 9. 10 damla oncesi ve sonrası en az yarım saat aC olmalı dedi

Bebeğinin kilosu iyiymis ama bence kayınvalidemizde karsı karşıya gelme sma yi verme ek gıdanıza az azver

günaydın güzel anneler.size sorularım olucak aralık 22 de tam 4 ayımız dolacak.bende ek gıda vermek isitiyorum.bebeğine ek gıda veren varmı? veriyorsanız neler veriyorsunuz tariflerini vebilirmisiniz??

canım hiç üzülme, benim kızımda kısa kısa emiyordu beni, o yüzdende kilo alımı azdı,
geçen hafta işe başladım ben ve kızım sağdığım sütleri biberonla içiyor ayrıca mamada başladım günde 2-3 biberon
,sağdığım sütün mktarına bağlı çünkü benim sütüm çok değil,
dün 4 ay aşımız için babası götürmüştü 6 kg geldi yani 20 günde 540 gr almış bizim için yüksek bir rakam,
hem biberonala beslemenin etkisi çünkü sağdığuım süt 150 cc falan gelio onu tek seferde içebiliyor, memede daha farkı oluyor tembellikten heralde :)
biberonda rahat rahat içiyor tabi.
sende öyle bi dene derim madem sütün var.
tabi mamanında etkisi tartışılmaz ama napalım sütüm az çalışıyorum mecbur veriyorum SMA yı.
cumartesi günü komntrolümüz var bakalım ek besinler için neler sölicek doktorumuz.
bu arada pekmez kullanmaya başlayan arkadaşlar hangi marka pekmezi kullanıosunuz?

Maşallah canım , benim kızım 4 . ayında 6 kg geldi.
bende bu konuda çelişkiler yaşıyotum, en doğrudsunu doktorumuz sölicek,
cumartesi kontrolümüğz var bakalım....

günaydın güzel anneler.size sorularım olucak aralık 22 de tam 4 ayımız dolacak.bende ek gıda vermek isitiyorum.bebeğine ek gıda veren varmı? veriyorsanız neler veriyorsunuz tariflerini vebilirmisiniz??

bende yeni başladım ilk 1 hafta elma suyu
2.hafya elma suyu artı yoğurt
3.hafta elma suyu yoğurt çorba
elma suyunu cam rendede rendeleyip tülbentten geçirip veriorum
elma suyunda 1.gün 1 çay kaşığı 2.gün tatlı kaşığı 3.gün çorba kaşığı 4. gün ve sonrası yarım fincan
yoğurtuda inek sütünden mayalayacağım.
çorba için ise konuşmadım aşı için gittiğimde konuşacağım..

teşekkür ederim bende bu hafta iitbaryeşlıycam ek gıdalara inş başarılı oluruz oğlum geri çevirmez :)

doktorumuzz bize günlük yoğurt mayalamamı söyledi, bir dal ıspanak küçük bir patates havuç kabak bunlardan çarba yapabilirsin ocaktan indirmeden 1 çorba kaşığı irmik de atabilirsin dedi en son cam rendede 1 elma rendele eğer severse 1 tane de cici bebe katabilirsin dedi bakalım denicez...ben pemezi emziğine batırıp veriyorum pekmezimide kendimiz yaptık

canım elma suyunu kaynatıyomusun tam olark nsıl yapıyosun

arkadaşlar eşim ek gıdalara geçince kızımızın emmeyi bırakabileceğini söylüyo annemde aynı şekilde zaten az emiyo iyice bırakırsa diyo sizce böyle bir durum söz konusu olabilir mi korkuyorum açıkçası

bebeklerimiz aynı gün doğmuş, ben geçen hafta elma suyu dünde yoğurt verdim ama az az 2-3 kaşık kadar, sende deneye bilirsin, elmayı rendele ( Cam rende ile ) tülbende koy süz suyunu ver, yoğurdu da çok az cam bardakta mayala taze tzae ver, benimki sevdi ikisinide ama memeyi almamaya başladı, o yüzden bir kaçgün bişey vermeyeyim tekrar memye dönsün diye düşünüyorum

demekki memeyi almamaya başladı ölemi buda çok sakıncalı ya şimdi kafam karıştı zaten oğlum zor memeyi alıyor temelli bırakırsa kötü olur

hawar erken başlamışsın acaba ondan mı reddetti bize de dr muz 120 günü doldurunca başlayacağız dedi benmki de 23 ağustos doğumlu hatta c.tesi dr'a gidip tekrar danışacağız ne verelim nasıl olsun die hem bu ayki kilomuzu bi görelim benmde sütüm az hatta komiklik bu ya tek göğsümde süt var:)((((

az önce kızıma cam rendede elma rendeleyip verdim suyunu değil de o rendelenmiş şekliyle posasıyla verdim 2-3 kaşık kadar .önce pek hoşuna gitmedi suratını büzüştürdü çok komikti sonra alıştı tadına :) çok güzel bi deneyimdi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…