ya aslında kabızda denmez yapıyo ama misket kadar bişi sert değil ama hafifi kıvamlı eskisi gibi sulu değil
eğerki bugünde böyle az yaparsa mamasına zyağı damlatacam
bende duymuştum onu çok sğl
evet emiyor ama 3 gündür uyanıkken emmeyi reddetti. Gece yada gündüz uykudayken uyandırıp emziriyorum.. Tabi iş mesai saatlerime denk gelmezse uyku vakti. Zira bugün ben evden çıkmadan yarım saat önce uyudu fırsat olmadı emzirmeye
dün sabah aç karna ferro sanol a başladık ve dr devit 3 vitaminini multı tabs la değştirdi
kızım dün geceden beri fena huzursuz
kakasınıda çok az ve öncekine göre daha kıvamlı yapıyo rengide koyu yeşilimsi gibi
sizce hangi ilaçtan kaynaklanıyo bu durumlar...
bu demir ilacı yani ferro sanol u dr açken 7 damla dedi ve yarım saat yemek yok dedi ama prospektüsünde bişi ile karıştırılabilir yazıyo
ee bişeyle karıştıracaksam nasıl aç karna olacakki
Kızlar tam konunun üstüne sorucam doktorumuz kesinlikle 6 aydan önce ek gıda vermeyin diyo ama yazdıklarınızı okudum çoğunuz yavaş yavaş ek gıdaya başlamışsınız kafam çok karıştı kızım benide emiyo ama SMA GOLD da veriyoruz kayınvalidem 4. ayını doldurduktan sonra ek gıdaya başlarız diyo annemle konuşuyorum 6 aya kadar bekle diyo çok şükür kızımın kilosuda çok iyi 3 aylıkken 6700 dü napıcam bilmiyorum :18:
bugün kızım 4.ay aşısını bende tetanoz aşımı oldum... moralim çok bozuk kızım 1 ayda sadece 200gr almış çok üzüldüm((emme süresi çok kısa 3-5dk anca emiyo sütümde var çok şükür ama... dr.a söyledim oda günlük yoğurt mayalamamı söyledi, 1 elma rendesi verebilirsin, sebze çorbası yapabilirsin dedi bakalım inşallah onları yer.. ayrıca demir ilacınadda başlıyoruz
Kızlar tam konunun üstüne sorucam doktorumuz kesinlikle 6 aydan önce ek gıda vermeyin diyo ama yazdıklarınızı okudum çoğunuz yavaş yavaş ek gıdaya başlamışsınız kafam çok karıştı kızım benide emiyo ama SMA GOLD da veriyoruz kayınvalidem 4. ayını doldurduktan sonra ek gıdaya başlarız diyo annemle konuşuyorum 6 aya kadar bekle diyo çok şükür kızımın kilosuda çok iyi 3 aylıkken 6700 dü napıcam bilmiyorum :18:
günaydın güzel anneler.size sorularım olucak aralık 22 de tam 4 ayımız dolacak.bende ek gıda vermek isitiyorum.bebeğine ek gıda veren varmı? veriyorsanız neler veriyorsunuz tariflerini vebilirmisiniz??
bende yeni başladım ilk 1 hafta elma suyu
2.hafya elma suyu artı yoğurt
3.hafta elma suyu yoğurt çorba
elma suyunu cam rendede rendeleyip tülbentten geçirip veriorum
elma suyunda 1.gün 1 çay kaşığı 2.gün tatlı kaşığı 3.gün çorba kaşığı 4. gün ve sonrası yarım fincan
yoğurtuda inek sütünden mayalayacağım.
çorba için ise konuşmadım aşı için gittiğimde konuşacağım..
günaydın güzel anneler.size sorularım olucak aralık 22 de tam 4 ayımız dolacak.bende ek gıda vermek isitiyorum.bebeğine ek gıda veren varmı? veriyorsanız neler veriyorsunuz tariflerini vebilirmisiniz??
teşekkür ederim bende bu hafta iitbaryeşlıycam ek gıdalara inş başarılı oluruz oğlum geri çevirmez :)
bende yeni başladım ilk 1 hafta elma suyu
2.hafya elma suyu artı yoğurt
3.hafta elma suyu yoğurt çorba
elma suyunu cam rendede rendeleyip tülbentten geçirip veriorum
elma suyunda 1.gün 1 çay kaşığı 2.gün tatlı kaşığı 3.gün çorba kaşığı 4. gün ve sonrası yarım fincan
yoğurtuda inek sütünden mayalayacağım.
çorba için ise konuşmadım aşı için gittiğimde konuşacağım..
canım elma suyunu kaynatıyomusun tam olark nsıl yapıyosun
bebeklerimiz aynı gün doğmuş, ben geçen hafta elma suyu dünde yoğurt verdim ama az az 2-3 kaşık kadar, sende deneye bilirsin, elmayı rendele ( Cam rende ile ) tülbende koy süz suyunu ver, yoğurdu da çok az cam bardakta mayala taze tzae ver, benimki sevdi ikisinide ama memeyi almamaya başladı, o yüzden bir kaçgün bişey vermeyeyim tekrar memye dönsün diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?