• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

dün sabah aç karna ferro sanol a başladık ve dr devit 3 vitaminini multı tabs la değştirdi
kızım dün geceden beri fena huzursuz
kakasınıda çok az ve öncekine göre daha kıvamlı yapıyo rengide koyu yeşilimsi gibi
sizce hangi ilaçtan kaynaklanıyo bu durumlar...
bu demir ilacı yani ferro sanol u dr açken 7 damla dedi ve yarım saat yemek yok dedi ama prospektüsünde bişi ile karıştırılabilir yazıyo
ee bişeyle karıştıracaksam nasıl aç karna olacakki

slm ben temmuz annesiyim form takipte gördüm yazdıklarını tavsiye etmek istedim bak cannım ferro sanal ı sakın direk boş olarak ver dişeri çürük olarak çıkartıyr hem dr hemde hemsire söyldi meyve suyunun içine damlat bana 9 damla dediler ama ben 5 damla damlatıyordum bbeğimde kabızlığa yol açtı için vermiyorum hergün 1 çay kasıgından az prkmezi bira sulandırıp veriyorum verdikte yarım saat sonra bişey verme umarım yardımcı olabilmisimdir

slm ben temmuz annesiyim form takipte gördüm yazdıklarını tavsiye etmek istedim bak cannım ferro sanal ı sakın direk boş olarak ver dişeri çürük olarak çıkartıyr hem dr hemde hemsire söyldi meyve suyunun içine damlat bana 9 damla dediler ama ben 5 damla damlatıyordum bbeğimde kabızlığa yol açtı için vermiyorum hergün 1 çay kasıgından az prkmezi bira sulandırıp veriyorum verdikte yarım saat sonra bişey verme umarım yardımcı olabilmisimdir

cnm çok sğl yaa kızımda kabız gibi bişi oldu zaten kakasını çok az ve zor yapıyo
meyve suyu veriyorum zaten yeni başladım ona karıştırırım çok sğl..
banada 7 damla dedi damla sayısını azaltayım bari bende
sen vermiyorum demişsin bıraktınmı peki demir ialcnı kullanmayı
pekmez veriyorum demişsin kabızlığınamı iyi geliyo?

cnm çok sğl yaa kızımda kabız gibi bişi oldu zaten kakasını çok az ve zor yapıyo
meyve suyu veriyorum zaten yeni başladım ona karıştırırım çok sğl..
banada 7 damla dedi damla sayısını azaltayım bari bende
sen vermiyorum demişsin bıraktınmı peki demir ialcnı kullanmayı
pekmez veriyorum demişsin kabızlığınamı iyi geliyo?

canım pekmez bize kabız yapmadı eğer bebişin kabızsa elma suyu içr hemen yapar ayrıca ek gıdalara geçtin mi

canım pekmez bize kabız yapmadı eğer bebişin kabızsa elma suyu içr hemen yapar ayrıca ek gıdalara geçtin mi

evet cnm geçtim 3 gündür elma suyu ile başladık
ama sağlık ocağını aradım demin onlarda demir ilacının yapacağını ve bir daha ilacı elma suyuna katmamı söylediler
eğerki bugnde çok az yaparsa kakasını deneyecem cnm pekmezi

evet cnm geçtim 3 gündür elma suyu ile başladık
ama sağlık ocağını aradım demin onlarda demir ilacının yapacağını ve bir daha ilacı elma suyuna katmamı söylediler
eğerki bugnde çok az yaparsa kakasını deneyecem cnm pekmezi

ya aslında kabızda denmez yapıyo ama misket kadar bişi sert değil ama hafifi kıvamlı eskisi gibi sulu değil
eğerki bugünde böyle az yaparsa mamasına zyağı damlatacam
bende duymuştum onu çok sğl

Canım mamasına damlatmak dışında 2 3 kaşık direk olarak içirebilirsin saf zeytinyağının hiç bir zararı yok

bunların dışında emziriyormusun geri kalan vakitlerde acıktığında

evet emiyor ama 3 gündür uyanıkken emmeyi reddetti. Gece yada gündüz uykudayken uyandırıp emziriyorum.. Tabi iş mesai saatlerime denk gelmezse uyku vakti. Zira bugün ben evden çıkmadan yarım saat önce uyudu fırsat olmadı emzirmeye:(

benim oğlum yaklaşık 1 aydır emmek istemiyor sadece uykudan uyanırken emiyo bende uyutup sonra uyandırıp emziriyorum

dün sabah aç karna ferro sanol a başladık ve dr devit 3 vitaminini multı tabs la değştirdi
kızım dün geceden beri fena huzursuz
kakasınıda çok az ve öncekine göre daha kıvamlı yapıyo rengide koyu yeşilimsi gibi
sizce hangi ilaçtan kaynaklanıyo bu durumlar...
bu demir ilacı yani ferro sanol u dr açken 7 damla dedi ve yarım saat yemek yok dedi ama prospektüsünde bişi ile karıştırılabilir yazıyo
ee bişeyle karıştıracaksam nasıl aç karna olacakki

multitabs kaç damla kullanıyosun biz 15 günlükken başlamıştık ona devit kullanmadık hiç multitabs 20 damla kullanıyorum

bugün kızım 4.ay aşısını bende tetanoz aşımı oldum... moralim çok bozuk kızım 1 ayda sadece 200gr almış çok üzüldüm:(((emme süresi çok kısa 3-5dk anca emiyo sütümde var çok şükür ama... dr.a söyledim oda günlük yoğurt mayalamamı söyledi, 1 elma rendesi verebilirsin, sebze çorbası yapabilirsin dedi bakalım inşallah onları yer.. ayrıca demir ilacınadda başlıyoruz

Kızlar tam konunun üstüne sorucam doktorumuz kesinlikle 6 aydan önce ek gıda vermeyin diyo ama yazdıklarınızı okudum çoğunuz yavaş yavaş ek gıdaya başlamışsınız kafam çok karıştı kızım benide emiyo ama SMA GOLD da veriyoruz kayınvalidem 4. ayını doldurduktan sonra ek gıdaya başlarız diyo annemle konuşuyorum 6 aya kadar bekle diyo çok şükür kızımın kilosuda çok iyi 3 aylıkken 6700 dü napıcam bilmiyorum :18:

Slm arkadaşlar 18 ağustos doğmluyuz biz... bu aya kadar mükemmel emen çocuk asla emmek istemiyor artk zorla uyurken emdirebiliyorum dr.bişeyi yok dedi yarın idrar tahlili vereceğiz bakalım ne çıkacak sonuç.kilo alımıda yavaşladı 6.900 gr. olmuş400 gr anca almış bu ay...
Ama maşallahh hareketleri falan çok fazlalaştı bu ay sırtüstüyken yüzüstü dönebiliyor.sürünüyor belli bi yere kadar gidiyor.
ama emmiyorr çok üzgünümm kaç gündür hiçç almamaya başladı sağdım kaşıkla verdim doymuyor bence sütümde fazla ama keşke emseee çok mutsuzummm:(((

bugün kızım 4.ay aşısını bende tetanoz aşımı oldum... moralim çok bozuk kızım 1 ayda sadece 200gr almış çok üzüldüm:(((emme süresi çok kısa 3-5dk anca emiyo sütümde var çok şükür ama... dr.a söyledim oda günlük yoğurt mayalamamı söyledi, 1 elma rendesi verebilirsin, sebze çorbası yapabilirsin dedi bakalım inşallah onları yer.. ayrıca demir ilacınadda başlıyoruz

evet çok az almış canım ya biz ayın sonunda gidicezde bizdemi aşı oluyoruz demek sağlık ocağındamı yapıyorlar

Kızlar tam konunun üstüne sorucam doktorumuz kesinlikle 6 aydan önce ek gıda vermeyin diyo ama yazdıklarınızı okudum çoğunuz yavaş yavaş ek gıdaya başlamışsınız kafam çok karıştı kızım benide emiyo ama SMA GOLD da veriyoruz kayınvalidem 4. ayını doldurduktan sonra ek gıdaya başlarız diyo annemle konuşuyorum 6 aya kadar bekle diyo çok şükür kızımın kilosuda çok iyi 3 aylıkken 6700 dü napıcam bilmiyorum :18:

masallah bizim kızların kilosu aynı demek tombiş olacaklar kiloları düşmezse

Back