• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benim kızımda yaklaşık iki haftadır eli sürekli kulağında emerken uyurken vvs. geçen doktora götürdüm bebekler durup dururken elini kulağına pek atmazlar dedi kulağına baktı ama çook şükür birşey çıkmadı.. benim kızım çok salyalı sürekli önlük değiştiriyoruz damaklarıda setleşmeye başladı diş mi çıkıyo diye düşünüyorum ama daha erken sanki böyle bir durum yaşayan varmı arkadaşlar???

Ben de avent kullanıyorum çok memnunum sorduğunda da yazmıştım link atmıştım.biberonlarıda çok kullanışlı ve dediğin gibi daima kısmı istediğini şekilde ayarlanıyor.gülegüle kullan.

Benim kızımın dalgası çok akıyo elini de ağzına çok sokuyo.kucağıma aldığımda yanağını emiyo :)

E=ezgice;22093489]kızlar;geçenlerde sormuştum ne marka göğüs pompası kullanıyorsunuz diye,önerilerinizle avent marka elektrikli aldım.bugün elime ulaştı.gerçekten mükemmel,hiç acıtmıyo göğsü,ayrıca sağma kapları biberon oluyo,oradan oraya aktar derdi yok,hafizasına kaydediyo sağım şeklini sonra devam ediyo.almayan arkadaşlar varsa şiddetle tavsiye ederim.çok sağolun valla.ne yararlı paylaşımlar yapıyoruz.hep kalabalık olalım.paylaşalım birbirimizle dertlerimizi sıkıntılarımızı,mutluluklarımızı....[/QUOTE]

benim kızımda yaklaşık iki haftadır eli sürekli kulağında emerken uyurken vvs. geçen doktora götürdüm bebekler durup dururken elini kulağına pek atmazlar dedi kulağına baktı ama çook şükür birşey çıkmadı.. benim kızım çok salyalı sürekli önlük değiştiriyoruz damaklarıda setleşmeye başladı diş mi çıkıyo diye düşünüyorum ama daha erken sanki böyle bir durum yaşayan varmı arkadaşlar???

Genelde bütün bebeklerde var demekki normal diye düşünüyorum biz bu hafta doktora gideceğiz sorucagim herkese iyi geceler

Diş çıkarmanın bütün belirtileri var :46::46: 3 aylıkken diş çıkaran bebişler görmüştüm pek rastlanmasada normal diye biliyorum.İlk dişiniz şimdiden hayırlı uğurlu olsun ağrısız sızısız gelsin inşallah :52::52::emir_bebek:

işte konumu buldum yaa hayırlı geceler bayanlar benimde kızım 29 ağustos doğumlu habire benimkininde tükürükleri akıyo ve babası kucağına aldığında onun parmağını ağzına alıp sıktırıyo bende anlam veremedm diş çıkartıyordur dediler ama henüz çok erken değilmi yaa

işte konumu buldum yaa hayırlı geceler bayanlar benimde kızım 29 ağustos doğumlu habire benimkininde tükürükleri akıyo ve babası kucağına aldığında onun parmağını ağzına alıp sıktırıyo bende anlam veremedm diş çıkartıyordur dediler ama henüz çok erken değilmi yaa

tukurugunun artmasi illaki dis cikaracagi anlamina gelmiyo bildigim kadariyla :) bizimkinin de tukurugu artti, bu ayda bebeklerde genel olarak tukuruk salgisi artarmis ve bunun hepsini yutamazlarmis. bir de ellerine verilen herseyi agizlarina goturmeleri de refleksleri geregi. dis cikaracagi zaman bunlara ek olarak damaklarda sertlesme, elleri kulaga goturme, dudaklarini emme gibi belirtilerde gorulebiliyormus. hatta bazilarinda ates bile oluyomus. tabi bunlar okuduklarim uygulamali olarak gormedim henuz :) biz de bekliyoruz bakalim ne zaman cikacak.

kızlar bebeklerine spor yaptıran varmış ne gibi mesela ben de ufak çaplı yaptırıom mesela yüzüstü yatırıp ayaklarını arkadan destekleyince bayağı bi emek liyo:emir_bebek:

Bizimki gazlı bir bebek 1. ayından bu yana spor yaptırıyorum ben,bacaklara bisiklet pedalı çeviriyor gibi yaptırıyorum,3.ayından sonra bacak bacak üstüne atar gibi yaptırıp sağa sola çeviriyorum hem dönmeyi de öğrensin diye.Kolları iki yana açıp sonra önde birleştiriyoruz,kolları yukarı aşağı yapıyoruz,bacakları karnına çektiriyoruz,ama tabi hepsini günde bikaç defa yapıyoruz çok değil.ters çevirip yatınca benimki de kendini ileri doğru itiyor,erken emekleyecek gibi,hareketler işe yaradı:)

canım benimkide 29 agustos doğumlu aynı şeyler benimkindede var normal diye düşünüyorum

Bizimki gazlı bir bebek 1. ayından bu yana spor yaptırıyorum ben,bacaklara bisiklet pedalı çeviriyor gibi yaptırıyorum,3.ayından sonra bacak bacak üstüne atar gibi yaptırıp sağa sola çeviriyorum hem dönmeyi de öğrensin diye.Kolları iki yana açıp sonra önde birleştiriyoruz,kolları yukarı aşağı yapıyoruz,bacakları karnına çektiriyoruz,ama tabi hepsini günde bikaç defa yapıyoruz çok değil.ters çevirip yatınca benimki de kendini ileri doğru itiyor,erken emekleyecek gibi,hareketler işe yaradı:)

cevabın için çok teşekkürler canım

benim bebeğimdede yaklaşık iki haftadır falan var salyası çok akıyo ne bulsa ağzına götürüyo emiyo yüzümüzü emmek istiyo 19 ağustos doğumlu benim oğlumda ya ben başa çıkamıyorum çok fena benimki

Selam kızlar salya sorunu bizdede var .Benimkininde sürekli eli ağzında .O kadar sokuyorki midesi bulanıyor . Yarın aşımız var bakalım doktorumz ne dicek .Erken dişleri çıkablir tabiki ama erken çıkan dişlerin daha çabuk çürüdüğünü biliyorum . .

selam kızlar salya sorunu bizdede var .benimkininde sürekli eli ağzında .o kadar sokuyorki midesi bulanıyor . Yarın aşımız var bakalım doktorumz ne dicek .erken dişleri çıkablir tabiki ama erken çıkan dişlerin daha çabuk çürüdüğünü biliyorum . .

benim oğlumda aynı şekilde tğm eler ağzında. Sık sık midesini bulandırıyor ama diş olduğunu sanmam bu aylarda klasik bir olay..

Selam kızlar salya sorunu bizdede var .Benimkininde sürekli eli ağzında .O kadar sokuyorki midesi bulanıyor . Yarın aşımız var bakalım doktorumz ne dicek .Erken dişleri çıkablir tabiki ama erken çıkan dişlerin daha çabuk çürüdüğünü biliyorum . .

erken çıkan diş sağlıksız olur düşüncesi var nedense etrafta ama bana çok saçma geliyo
dr lar bil söylüyo hiç alakası yok diye
malesef benim kızında parmaklar hep ağızda ara sıra öğğg sesi gelip midesini bulandırıyo
bizim diş yakında gelecek beyazlık var

Konuyu değiştireceğim ama iş görmelik ödeneklerini alan var mı aranızda... Hala yatmamış zira..

bu hafta kasım ayı bildirgeleri verilecek . . bildirgeler verildkten sonra başvurucam . Ayrıca süt parasıda içinde başvurucam bakalım hmn ödeme yapıcaklarmı

erken çıkan diş sağlıksız olur düşüncesi var nedense etrafta ama bana çok saçma geliyo
dr lar bil söylüyo hiç alakası yok diye
malesef benim kızında parmaklar hep ağızda ara sıra öğğg sesi gelip midesini bulandırıyo
bizim diş yakında gelecek beyazlık var

heralde eskilerden kalma bir düşünce bizede aşılanmış .bende kendimi inandırmştm erken çıkan dişin erken çürüyüp sağlıksz olduğunu
Ayrıca bende sürekli bakıorum varmı belirti ama yok bizimknde .

Back