kızlar bugün kotrolümüz vardı,benim kızımında ağzının suları akıyor sürekli ve bulduğu herşeyi ağzına götürüyor ve huysuz birkaç gündür.normalmiş herşey.dişlerine baktı henüz çıkmıyormuş.yanlız kilo alımı biraz az ona canım sıkıldı.kızım 3200 gr.doğmuştu.bir haftasonra 3070 gr. a düştü.sonra ilk ay 1100 gr aldı.ikinci ay 750 gr.üçüncu ay 600 gr.şimdi ise 3.5 aylık 15 günde 250 gr almış.toplamda 5.800gr.doğduğundan beri anne sütü ile besliyorum.hiç mama vermedim.ama benim kızım çok iştahsız olacak herhalde.son zamanlarda çok az emiyor.sütüm mü azaldı diye düşündüm ama sağınca 110-120 cc çıkıyo.dr.aç kaldığını düşünüyosan mama verebilirsin dedi ama ben vermek istemiyorum.sağdığım sütlerim var onları vericem ama birde biz beberon emmeyide pek bilmiyoruz.ne zormuş çocuk büyütmek .kızlar sizde kilo alımları nasıl? düşmeler varmı?biberona nasıl alıştırdınız?
canımcım bizde 3.5 aylıkken kontrole gittğimizde kızım 5460 kg dı yani günlük 19 gr almıştı, doktorum anne sütü ile bu kadar olur dedi,
benim sütüm hiç bi zaman çok olmadı zaten ama ben hep emzirdim hiç mama vermedim taki işe başlayıp sütüm azlana kadar,
şimdi kızım sabah işe gitmeden emziriyorum sonra gün içinde 180 cc den 2-3 biberon mama yiyor, akşam eve gidince sadece emziriyorum ertesi gün sağdığğım sütleri veriolar,
bitincede mama, bi mama bi anne sütü şaşırdı kızım, mememi çok zor alıyor ancak uyuyunca falan verebiliyoırum,
çok zoruna gidiyor insanın çok üzülüyorrum ama yeterki sağlığı iyi olsun mama sonuçta zehir değil ya,
şimdi kilo da aldı tabi mama yiyince, cumartesi günü kontrolümüz cvar bakalım kaç kg olduk,
mamanın kilo aldırma özeklliği ne kadar etlkili görücez...
biberonada annem alıştırdı bende bimiyorum nasıl alıştığını ama şuda bi gerçekki biberona alışan bebek meme almıo