Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün yemeğe misafirim vardı temizlik yemekbittim ben yavaş yavaş yalnız vakit geçirmesi icin oyuncak veriyorum yere örtü seriyorum üstüne yatırıyorum ama yinede kucaktayiz çok akıllı ve fena
Benim meleğimde odadan çıkar çıkmaz basıyo çığlığı sağolsun annesine iş yaptırmıyo
benimkiside aynı şimdiki bebeklerde bi acayiplik var benimkini gören bu nasıl bebek,biz yatırırdık almazsak sesi çıkmazdı diyolar.ben oğkumu öyle düşünemiyorum bile
Ezgice sen ne kadar hamaratsın maşallah .benim büyük derdimyemek yapmak.ne pişireceğime bile karar vermek zaman alıyo.pek pratik değilim o konuda
selam arkadaşlar.bende doğumdan önce takılırdım buraya ama şimdi çok zor oluyo.
bişey sormak istiyorum,bebeğim 4,5 aylık ve sürekli ellerini yalıyo.eline bişey tuttursam hemen ağzına almaya çalışıyo.
gündüzleri az emmeye başladı. bu durumu yaşayan oldumu acaba içinizde.beni aydınlatırsanız sevinirim.kontol günümüze daha var,burdan aydınlanmak istedim.
teşekkürler..
benimkide emmesi iyi ama diğer şeyleri yapıyor salyası akıyor eli sürekli ağzında diş çıkarabilir dediler ama bilemiyorum yinede erken çıkaranda oluyormuş
Sizinki benimkinden büyükmüş göz rengi belli oldumu artık ya benimkinin sürekli değişiyor anlayamıyorum
bişey sormak istiyorum,bebeğim 4,5 aylık ve sürekli ellerini yalıyo.eline bişey tuttursam hemen ağzına almaya çalışıyo.
gündüzleri az emmeye başladı. bu durumu yaşayan oldumu acaba içinizde.beni aydınlatırsanız sevinirim.kontol günümüze daha var,burdan aydınlanmak istedim.
teşekkürler..
teşekkürler..
kızlar;geçenlerde sormuştum ne marka göğüs pompası kullanıyorsunuz diye,önerilerinizle avent marka elektrikli aldım.bugün elime ulaştı.gerçekten mükemmel,hiç acıtmıyo göğsü,ayrıca sağma kapları biberon oluyo,oradan oraya aktar derdi yok,hafizasına kaydediyo sağım şeklini sonra devam ediyo.almayan arkadaşlar varsa şiddetle tavsiye ederim.çok sağolun valla.ne yararlı paylaşımlar yapıyoruz.hep kalabalık olalım.paylaşalım birbirimizle dertlerimizi sıkıntılarımızı,mutluluklarımızı....
slm kızlar aksamdan berı kımse yazmamıs hayırdır feyzamm nerdesın sen hep buralarda olursun ya kızlar benımkız ıkı gunudur kulaklarını saclarını cekıp aglıyo için için bıde elı agzında dişmi çıkarıyo kulağımı ağrıyo anlayamadım ya varmı bole bısey yasayan feyza sen tecrubelısındır neden olabılır yaa cok üzülüyorum
slm kızlar aksamdan berı kımse yazmamıs hayırdır feyzamm nerdesın sen hep buralarda olursun ya kızlar benımkız ıkı gunudur kulaklarını saclarını cekıp aglıyo için için bıde elı agzında dişmi çıkarıyo kulağımı ağrıyo anlayamadım ya varmı bole bısey yasayan feyza sen tecrubelısındır neden olabılır yaa cok üzülüyorum