Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar bıraz hareketlenmısımı ne burası masallah nazr degömesın eskıden ne kalabalıktı ee nasılsınız kızlar yenı arkadaslar var bebklerınız nasıl benımkı uyuyo sımdı uyku duzenımız olustu 15 gündür nıhayet sanırım 4 aydan sonra oturuyo tam benımkı seslı seslı guluyo artık kahkahayı basıyo konusunca benıde tanıyo odadan cıkamıyorum hemen aglıyo sızınkıler nasıl ?
Benimkide sürekli ağlayarak uyanıyor ama doğduğundan beri öyle.Bizimkininde uykusu cok hafif o yüzden sallıyorum sürekli.İyi değil ama uyumayınca ne yapcaz.Bide benimki fazla uyanık yatmayı sevmiyor ayakta gezmek istiyor yani.Ama en hoşlandığı şey altı açık beklemek o zaman sesli sesli gülmeye başlıyor.Benim içinde biraz rahat oluyor bırakıyorum öyle
slm kızlar
emzik büyük kurtarıcı benim için ağladığında bir nevi susturucu ve gece uykuya dalmada bir numara kurtarıcı
gece beşiğinde uyanıyo bakıyorum mama saati değil emziği veriyom şıp şıp emip uykuya dalıyo zaten aç olsa uykuya dalmaz
feyzammm senin kaç çocuğun var cnm kızlar diyonda dikkatimi çekti
leylem huuu ordamısın cnmcım
yaaa masallah ya biz ne zaman baglıcaz acaba bu gidişle 3 4 ayı bulur heralde.Kızlar emzik veryormusunuz o biraz iyi oluyor aslında sizin için.Benimki yeni alışıyor ama en azından çabuk uyumasını sağlıyor.
ben çalışmaya başladığım için emziğe alıştırdık, bence emzik çok iyi oluyor, hem daha rahat uyuyor hemde oyalanıyor emzikle.
bayağı uğraştık alması için, bi gün anneme bırakıp dışarı çıktım geldiğimde hem emziğe alışmıştı hem biberona :))
Benim 13 9 ve 3.5 aylık 3 kızım var
NE güzel ya benimki neden almıyor ben 20 günlük olduğundan beri veriyorum almıyor
oyy maşallah cnm Allah bağışlasın
ama ne mutlu sana 3 kız var ve burayı hiç ihmal etmiyosun
ne güzel
Zaten kızım hep kucağımda veya dizimde is yapmak hayal oldu