2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ezgice
emzirme sorununu çözdüğünüze sevındım
bı arkadasımında sadece gecelerı emmeye basladı kızı 6 aylık suan dr parfüm mü kullanmaya basladın demıs ???
inş tamamen hallolur emzırmek buyuk kolaylık çünkü

teşekkürler sağol canım,yine ara ara huysuzlanıyo ama bakalım tamamen hallolur inş...

ahhh ahhh herkesin bi derdi var;
bizim derdimizde aralıkta işe başlayacağım
kızım o zaman tam 4 aylık oluyor, ancak biberon almıyor,
sütümü sağıp vermek istiyorum alıştırmaya çalışıyorum ama nafile
napıcam nasıl alıştırıcam bilemiyorum
nasıl bırakacağım kızımı onuda bilmiyorum

ay canııım;bende 2 ay sonra başlıcam insanın içi buruluyor,annem bakacak gerçi ama insan bazen kendine bile güvenimiyoken,rabbim kolaylık versin,biberona daha kolay alışır açken ver bakalım,biberonda 2 noluyu dene 1 nolu belki az akıtıyo olabilir onun için 3 aydan sonra geçiliyorya, hangi marka biberonun ben avent almıştım,çok memnunuz,cok cok emiyoz valla bide annesini öyle emse

benim kızım daha tam 2buçuk aylık bile olmadı ama ben öğretmen eksiği olduğu için bayramdan sonra başlamak zorundayım
bugün aşımız vardı dr dan ateş düşürücü şurup yazmasını istedim ve ibufen diye birşey yazmış eve gelince vermedim ama yavrum uyuyup uyanınca çok ağladı ateşini ölçtüm ateşi yoktu ama rahatlatır belki diye şuruptan vereyim dedim çok yoğun kıvamlı bir şurupmuş yavrumun ağzına sıvandı bebeğim onu ne yutabildi ne çıkarabildi ve tıkandı nefes alamadı ayağa kaldırdım hemen ve şurup ağzındn ve burnundan çıktı heryeri yapış yapış oldu içeriğini okuduğumda ise altı aylık bebeklerde(en küçük)kullanıldığını gördüm tanıdık bir uzman dr var onu aradım iyiki çıkmış biz onu vermiyoruz dedi.paranokx s fitil al onu kullan dedi.ama yavrum boğuluyordu neredeyse aile hekimini şikayet etmek istiyorum nereye şikayet edeceğimi bulamadım internette sadece hastane şikayetleri var sağlık ocağı yok bilgisi olan var mı?bir daha asla o cahil insana göstermem yavrumu sinir oldum yayavrum ağlaya ağlaya kucağımda uyuyakaldı

Canım geçmiş olsun,bende sağlıkçıyım,daha önce sağlık bakanlığının SABİM il sorumlusu olarak çalışmıştım,sağlık bakanlığının 184 SABİM hattı var,her türlü şikayet dilek ve isteğini buraya bildiriyorsun,sana 15 gün içinde cevap vermek zorundalar,eğer olmazsa il sağlık müd.de gidebilirsin.ateş durumları içinde sadece bu dönemde paranox süpp.dediğin gibi.geçmiş olsun tekrardan.

slm kızlar herkez güzel güzel büyütüyo bebişlerini maşallah hepimize artık çok vaktimiz yok heralde kimse yok buralarda çoğuda faceye kaymış arada bakıyorum neler yazmışınız diye ama yazmıyodum uzun zamandır bende 9 kasımda 3 ayımız dolucak inş herşey çok güzel ve yolunda gidiyo ayy iyiki doğurmuşum ballı kızlarımı:))) herkee iiyi geceler kolaylıklar diliyorum bb

ah canım kıyamam ben ona yaa benim alışkanlığımdır hangi ilaç olursa olsun hemen okurum prospektüsünü zaten hiç sevmem ilaçları yararından çok zararı var.Şikayet içinde eğer bir yolunu bulamazsan sağlık bakanlığını arayıp öğrenebilirsin canım bende doktorumuzu hiç sevmiyorum bir dahaki gidişimizde değiştirmek istediğimi söylicem

selamlar benim oğlumda 9 haftalık ama uykusu bir düzelmedi. geceleri daha iyi ama gündüzleri uyumuyor. tam uyuttum diyorum 15 dakikaya kalkıyor. birde iç geçiriyor sanki korkuyor gibi geliyo bana. sizin bebekleriniz nasıl bu konuda

benim bebeğimde 2 aylık olcak yarın dediğin gibi geceleri 11,30 gibi uyuyo ama gündüz uykusu hiç yok sıçrayarak uyanıyo napsak acaba yaaa

benim bebeğimde 2 aylık olcak yarın dediğin gibi geceleri 11,30 gibi uyuyo ama gündüz uykusu hiç yok sıçrayarak uyanıyo napsak acaba yaaa

benimkide 2,5 lık.aynen benimkide öyleydi gündüz zerre uyumuyordu.sürekli huysyzdu..şu iki gündür uyuyor..uyuması ilginç geliyor:)ama gece de 3 ten önce yatmıyor. kimyaon verdim 1 hafta o mu iyi geldi bilmem.gazı azaldı sanırım..umarım böyle devam eder

slm arkadaşlar bende aranıza yeni katılan ağustos annesiyim:)benim bebeğim şu anda 2 ay 21 günlük ilk başta benimkide gece 2den 3ten önce uyumuyor gazdan dolayı ağlıyodu ama şimdi çok şükür akşam 11:30 12 gibi uyuyo sabah 10a kadar bi iki seferde emziriyorum:) inşallah sizinkilerde yoluna girer..

inşallah düzelir. yoksa zor vallahi uykusuzluk. salla salla kolum koptu. sallamaya alıştırmak hiç iyi değil gerçekten.

inşallah düzelir. yoksa zor vallahi uykusuzluk. salla salla kolum koptu. sallamaya alıştırmak hiç iyi değil gerçekten.

Aynen benim kızım da sallanmaya çok alıştı,
üstelik biz battaniyeyle sallıyoruz ancak öyle susuyordu gazı varken
şimdide alıştı sürekli sallanmak istiyor.
bugünn gidip salıncak alacağım.
uykusuzlukta hat safhada zaten, gündüzleri hiç uyumuyor, şuan yatırdım mesela bakalım ne zaman kalkacak,
15 dk ya da 30 dk

2 gün önce 2.ay kontroline gittik kızımın aşıları da yapıldı.700 gr almış doktor yeterli bulmadı 15 gün sonra kontrole çağırdı 15 içinde 500 gr almazsa mamaya başlayacağız dedi.ben de şaşırdım istemiyorum mama vermek .sizin bebeklerinizin kilosu nasıl ,endişelendirdi doktor beni

Benim bebegim 18 agustos dogumlu bi hafta once 5 bucuk kg gelmsti.ayrica bebek 500 gr da alsa iyi dediklerini solemsti saglik ocagnda bi hemsire.

benim bildiğim kadarıyla bebek ayda 600gr alsa süt yarıyo anlamına gelir... boştan yere mama verme bence 700 gr gayet iyi benimkide 700-800 arası alıyo çünkü:)

cevaplarınız için teşekkür ederim ben de okumuştum aslında tvde de izlemiştim 500gr altında alırsa çocuk doktor gerekli görürse mama öneriliyormuş.ama yine de doktorun öyle demesi moralimi bozdu 15 gün içinde 500gr aldır deyince panikledim .3 saatte bir yarım saat emzir dedi.ben eski düzenimde devam etmeye çalışırken bi de bunu mu uygulasam derken düzenimiz şaştı daha kötü oldu.aşı da bebeğimde ateş yaptı 2 gün pek istekli emmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…