ay canıım,biter tez zamanda hayırlısıyla inşallah,bizimde ocakta bir tayin durumumuz var bakalım,inşallah...
ezgice
emzirme sorununu çözdüğünüze sevındım
bı arkadasımında sadece gecelerı emmeye basladı kızı 6 aylık suan dr parfüm mü kullanmaya basladın demıs ???
inş tamamen hallolur emzırmek buyuk kolaylık çünkü
ahhh ahhh herkesin bi derdi var;
bizim derdimizde aralıkta işe başlayacağım
kızım o zaman tam 4 aylık oluyor, ancak biberon almıyor,
sütümü sağıp vermek istiyorum alıştırmaya çalışıyorum ama nafile
napıcam nasıl alıştırıcam bilemiyorum
nasıl bırakacağım kızımı onuda bilmiyorum
benim kızım daha tam 2buçuk aylık bile olmadı ama ben öğretmen eksiği olduğu için bayramdan sonra başlamak zorundayım
bugün aşımız vardı dr dan ateş düşürücü şurup yazmasını istedim ve ibufen diye birşey yazmış eve gelince vermedim ama yavrum uyuyup uyanınca çok ağladı ateşini ölçtüm ateşi yoktu ama rahatlatır belki diye şuruptan vereyim dedim çok yoğun kıvamlı bir şurupmuş yavrumun ağzına sıvandı bebeğim onu ne yutabildi ne çıkarabildi ve tıkandı nefes alamadı ayağa kaldırdım hemen ve şurup ağzındn ve burnundan çıktı heryeri yapış yapış oldu içeriğini okuduğumda ise altı aylık bebeklerde(en küçük)kullanıldığını gördüm tanıdık bir uzman dr var onu aradım iyiki çıkmış biz onu vermiyoruz dedi.paranokx s fitil al onu kullan dedi.ama yavrum boğuluyordu neredeyse aile hekimini şikayet etmek istiyorum nereye şikayet edeceğimi bulamadım internette sadece hastane şikayetleri var sağlık ocağı yok bilgisi olan var mı?bir daha asla o cahil insana göstermem yavrumu sinir oldum yayavrum ağlaya ağlaya kucağımda uyuyakaldı
benim kızım daha tam 2buçuk aylık bile olmadı ama ben öğretmen eksiği olduğu için bayramdan sonra başlamak zorundayım
bugün aşımız vardı dr dan ateş düşürücü şurup yazmasını istedim ve ibufen diye birşey yazmış eve gelince vermedim ama yavrum uyuyup uyanınca çok ağladı ateşini ölçtüm ateşi yoktu ama rahatlatır belki diye şuruptan vereyim dedim çok yoğun kıvamlı bir şurupmuş yavrumun ağzına sıvandı bebeğim onu ne yutabildi ne çıkarabildi ve tıkandı nefes alamadı ayağa kaldırdım hemen ve şurup ağzındn ve burnundan çıktı heryeri yapış yapış oldu içeriğini okuduğumda ise altı aylık bebeklerde(en küçük)kullanıldığını gördüm tanıdık bir uzman dr var onu aradım iyiki çıkmış biz onu vermiyoruz dedi.paranokx s fitil al onu kullan dedi.ama yavrum boğuluyordu neredeyse aile hekimini şikayet etmek istiyorum nereye şikayet edeceğimi bulamadım internette sadece hastane şikayetleri var sağlık ocağı yok bilgisi olan var mı?bir daha asla o cahil insana göstermem yavrumu sinir oldum yayavrum ağlaya ağlaya kucağımda uyuyakaldı
selamlar benim oğlumda 9 haftalık ama uykusu bir düzelmedi. geceleri daha iyi ama gündüzleri uyumuyor. tam uyuttum diyorum 15 dakikaya kalkıyor. birde iç geçiriyor sanki korkuyor gibi geliyo bana. sizin bebekleriniz nasıl bu konuda
benim bebeğimde 2 aylık olcak yarın dediğin gibi geceleri 11,30 gibi uyuyo ama gündüz uykusu hiç yok sıçrayarak uyanıyo napsak acaba yaaa
inşallah düzelir. yoksa zor vallahi uykusuzluk. salla salla kolum koptu. sallamaya alıştırmak hiç iyi değil gerçekten.
2 gün önce 2.ay kontroline gittik kızımın aşıları da yapıldı.700 gr almış doktor yeterli bulmadı 15 gün sonra kontrole çağırdı 15 içinde 500 gr almazsa mamaya başlayacağız dedi.ben de şaşırdım istemiyorum mama vermek .sizin bebeklerinizin kilosu nasıl ,endişelendirdi doktor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?