• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hiçoğlum huysuzdeme ne güzel gezmişsiniz dün benimkiyle imkansız ne zaman geliyorsun facee benim albümlere girsene resim görünüyo mu görünmüyorsa açıcağım

evet canım son halim dıye zeytın gozlu yavrunu gordum maşallah maşallah. face e aksama yada yarınfalan glrm heralde estada nezaman gırerse ozama ekler benı zaten.bıde dun forum a gıttık ılk yarım saatımız acaıp zordu.benım ustummu battı atlasın ustu battı.ağlamalar falan:)emdıkten sonra bı haller oldu:) tabı sonra yavrum rahatladı ve aksam 8de eve geldık

yazıyor kim kimdir diye nickler isimler daha rahat görüşürüz orda yalnız bağımlılık yapıyor dikkat et

bu face nasılsa herkese bağımllk yapıor valla he.bn zaten evde yalnız gelenım gıdenım yok bılgs oğlum ve ben:)sen gırıyormusun face e

yazıyor kim kimdir diye nickler isimler daha rahat görüşürüz orda yalnız bağımlılık yapıyor dikkat et

bu face de duvarı fotograflrı kısacası herseyı nasıl gızlıyoruz.aratıldıgında sadece profıl resmı gozuksun baskada bıseye ulasılmasn ıstyrm.

cnm Atlas Tüzemen dıye aratınca neler gozukuor duvar foto falan açıkmı? eklemedım bısey ama acıkmı?

slm annişler
bu topiğim müdaviniydim malesrf üyeliğim,iptal ettim 2 ay kadar yoktum yeni aldım ve tekrar geldim
herkes nerede yaa
3 4 kişiyle topikmi yürürmüş

bu face de duvarı fotograflrı kısacası herseyı nasıl gızlıyoruz.aratıldıgında sadece profıl resmı gozuksun baskada bıseye ulasılmasn ıstyrm.

sayfanın sağ üstünd ebır ok işareti oluyor oraya tıkla hesap ayarları ve gizlilik ayarları var.Ordan tercihlerini belirleyip kaydedebilirsin.

kızlar aşıdan kç gun sonra banyo yaptırdınız bebeğinizi bizim bugun 4. gunumuz acaba yaptırsak mı.ebe 2-3 gun demişti ama yınede korkuyorum.

kızlaar;kimse yokmu?çok üzgünüm ben ne yapacağımı bilemedim,yavrum akşamdan beri emmeyi red ediyor,göğsüme götürdüğüm an basıyor yaygarayı,sütüm var sağdım,90-100 cc çıkıyor,ama emmiyor işte,onun dışında keyfi iyi gaz sancısıda yok o kadar eskisi gibi,ağzında pamukçukmu var acaba görünürde pek bişey yok ama damakları sanki biraz renk değiştirmiş,dili normal...o ağlıyor ben ağlıyorum,halimizi bir görseniz.şimdi baby tv açtım nasıl gülüyor zilli onlara dikkatle bakıyor.yardım istiyorum sizden neden böyle olmuştur?sizinde başınıza geldimi?

çok üzüldüm.ben hiç yaşamadım öyle bişey.birinden annenin yediklerinden dolayı bebek emmek istemeyebilirmiş diye duymustum.sütün tadı değişiyormuş..ama ne kadar doğru bilmiyorum...

ebemizi aradım,aile hekimi ile görüştüm,onların çocuklarıda yapmış bi dönem diren sabırlı ol.ısrarcı ol dediler,uykuda emiyor,uyut öyle emzir dediler,yediklerime okadar dikkat ediyorum ki sütü bile laktozsuz süt içiyorum,soğan sarımsak hayatımdan çıkardım,ayy bilmiyorum.

kızlar benim oğlum da öksürüyor ve hapşuruyor. napçamı şaşırdım.
cuma dr a gitmiştik bronşit başlangıcı demişti. öksürürse getirin buhar verelim demişti. şimdi ne yapsak ki, ıhlamur falan verdim evde, göğsüne sırtına zeytinyağı sürdüm, akşama da günlük yapıcam.. çom kötüyüm yaa

kızlar benim oğlum da öksürüyor ve hapşuruyor. napçamı şaşırdım.
cuma dr a gitmiştik bronşit başlangıcı demişti. öksürürse getirin buhar verelim demişti. şimdi ne yapsak ki, ıhlamur falan verdim evde, göğsüne sırtına zeytinyağı sürdüm, akşama da günlük yapıcam.. çom kötüyüm yaa

geçmiş olsun canım,ateşine baktınmı?yükselme varsa hemen götür.birde evin nemi nasıl?kalerüfer peteğine ıslak havlu koy,yada sobaya su dolu çaydanlık,bazen kuru havada kötü yapabiliyo bebekleri.artarsa doktora bi götür bakalım,tekrardan geçmiş olsun canım yaa onlarda ufacık bir sıkıntı oldumu dünyamız yerlebir oluyo,galiba annelik böyle bir şey..

Back