cevaplarınız için teşekkür ederim ben de okumuştum aslında tvde de izlemiştim 500gr altında alırsa çocuk doktor gerekli görürse mama öneriliyormuş.ama yine de doktorun öyle demesi moralimi bozdu 15 gün içinde 500gr aldır deyince panikledim .3 saatte bir yarım saat emzir dedi.ben eski düzenimde devam etmeye çalışırken bi de bunu mu uygulasam derken düzenimiz şaştı daha kötü oldu.aşı da bebeğimde ateş yaptı 2 gün pek istekli emmiyo
Şu doktorlara sinir oluyorum valla...Yarım saat emzir demekle oluyo sanki..Kimin bebeği her seferinde yarım saat emiyo?? Ya da her 3 saatte bir emiyo...Baze uyuyo 4 saatte bir emiyo bazen 2 saatte bir..Bazen yarım aat emiyo,bazen 10 dk...Emme süresini nasıl arttırabiliriz ki?? Kontrol onlarda..Bu arada 700 g kilo artışını bende normal biliyorum...Strese sokma kendini boştan yere....
slm kızlar herkez güzel güzel büyütüyo bebişlerini maşallah hepimize artık çok vaktimiz yok heralde kimse yok buralarda çoğuda faceye kaymış arada bakıyorum neler yazmışınız diye ama yazmıyodum uzun zamandır bende 9 kasımda 3 ayımız dolucak inş herşey çok güzel ve yolunda gidiyo ayy iyiki doğurmuşum ballı kızlarımı:))) herkee iiyi geceler kolaylıklar diliyorum bb
Bebişlerimiz aynı gün doğmuş:))