• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bende henüz adet olmadım kızım 29 temmuzda doğdu bebek emdiği için adet olmayabilirmişiz,arkadaşım 1 sene boyunca adet olmamıştı o yüzden pek takmıyorum bu duruma

biogaia yı bizde kullandık o da işe yaramadı bizde:S benimkide esnemesine sinir oluyor esneyince ağlıyor:D

benimkide hıçkırık tutunca ağlıyor, emzirince geçiyor ama işe başladıım zaman nası olacak bilmiyorum.
limonda kesio ama her seferindede limon olmas ki :(

benim kızım şu aralar çok az emiyor geceleri 6-7 saat emmediği oluyor emme süreside kısa drya sordum annesini seven bebek gece uyur emmez dedi ama kızım gündüzleride az emiyor,ağlamıyoda ne yapacağımı şaşırdım sizin tecrübeniz varmı başınıza geldimi

canım bebeğin kaç aylık bilmiyorum ama benim kızımda aynı
geceleri uyanmıyor,
mesela 12 de yatırsam sabah 5 de kendisi kalkıyor.
bi ara bende senin gibi endişelenip 3 de uyandırıyodum, sonra sonra yani
büyüdükçe vazgeçtim.
kilo alımında sorun yoksa üzülme derim.
gündüzleride artık eski sıklıkta emmiyolar,
büyüdükçe böyle olacaklar
üzülme sakın, kilo alımına bağlı herşey....

benim kızım şu aralar çok az emiyor geceleri 6-7 saat emmediği oluyor emme süreside kısa drya sordum annesini seven bebek gece uyur emmez dedi ama kızım gündüzleride az emiyor,ağlamıyoda ne yapacağımı şaşırdım sizin tecrübeniz varmı başınıza geldimi

ahh canım,ben neler çektim emmeme sorunundan.benim kızımında geceleri 5-6 saat emmediği oluyor.ayrıca gündüzleride 3 saatte bir emzirmeye çalışıyorum ama bazen ısrarla emmiyor, memeye yaklaşınca basıyor yaygarayı,bir ara o ağladı ben ağladım.odayı loş hale getiriyorum,internetten saç kurutma makinesi sesi açıyorum,onuda uykuya yakın sersem bir halde alıyorum kucağıma,en fazla 10 dk emiyor,bugün sağlık ocağına gittim kilosuna baktırmak için,15 günde 450 gr almış çok şükür,bebeğinize güvenin diyolar ama yinede insan paranoyak oluyor,acaba şöylemi acaba açmı yavrum diye kendi kendini yiyo.önemli olan kilo alımı 700 gr ve üstü alıyosa ayda tamam hiç sıkıntı yapma...

kızlar ;birşey sorucam aramızda işe başlayanlar var,benimde az kaldı başlamama,şimdiden depoluyorum sütleri,kaç cc veriliyor bir öğünde,ona göre koyayım buzluğa,birde araları kaç saate ayarlattınız? tecrübelerinizi paylaşırmısınız?

kızlar ;birşey sorucam aramızda işe başlayanlar var,benimde az kaldı başlamama,şimdiden depoluyorum sütleri,kaç cc veriliyor bir öğünde,ona göre koyayım buzluğa,birde araları kaç saate ayarlattınız? tecrübelerinizi paylaşırmısınız?

benim sağcak kadar sütüm olmuyor anca yetiyor sütüm
zaten saat başı en fazla da birbuçuk saatte bir emiyor kızım

selam kızlar uzun süredir girmiyordum siteye
ben artık komple bıraktım memeyi
zaten günde 10dk emiyodu o da zorla artık hiç vermiyorum süt gelmeyince çok moralim bozuluyor
bize de böyle kısmetmiş diyorum

benim bildiğim kadarıyla boyatılabiliyo bem boyattım ama geçenlerde bir prof. eğer çocuklarınızı kanserden korumak istiyorsanız emzirme döneminde saç boyatmayın dedi.boyattığımada pişman oldum ama iş işten geçti:(bir daha boyatmam sütten kesene kadar...

Back