senı de kaybettık deseneguzelım bnm koca cok face acmk ıstedı(daha once acmıstı ben kızıp kapattrmıstım).bırdaha acaım oldu ben laf ettım.sımdı benım acmam olmaz.açmıcam da.bılıyorum bırara ablamın faceden bakmıstım gruba.gercekten cok guzeldi.süperdi kızlar sureklı paylasım halınde fotolar falan.atlasında bıkaç fotosunu koymstu estada.atlas dıye album vardı bakabılırsın ordan.ben sana maılımı yazayım özelden olmadı bz oradan yazıısırz.benm msn acık olur genelde.bılgssda hemen hemen tum gun acık.ama basınd olmuyorum.msn gelırde yazarsan yada tıtresım falan:) tabı msn kullanıyormusun bılmem.
süt konusunda cok haklısın.2saatte bır zırt zırt.hanı bırını emdırınce dıgerı dolu kalıyor dıger emzırmede onu verıyoruz ya bende ıkısıde cırcıvık:)hangısınden emzrdgmı unutuyorum valla.şükür yıne sut var ama korku bastı ıste.azonce atlası yıkadık.cenesı ve cenesının altı hafıf yanagına doğru alerjı gıbı bısıler oldu kıpkırmızıydı sıcacıktı oralar.töbe yarabbı bocek ısıırıgı gıbı.yıkadık bızde.pazartesı yıkanmıstı enson.aşıdanda 4gun gectı zaten.işte boyle cnm smdı ozelıne maılımı yazıorum.şimdilk hoşçakal
yalnız bırakma benı burada;(kızlarada ilet unutmasınlar benı ve oğlumu
Günaydın arkadaşlar.
benim oğlum tam 2,5 aylık ve bu sabahtan beri emmeyi reddediyor; memeye yaklaşır yaklaşmaz basıyor yaygarayı; canı acıyormus gıbı aglıyor.
bir de salyaları akıyor bırkac gundur cok fazla .
cumadan berı de kılo kaybetti.
off cok endıselenıyorum.
daha persembe gunu doktora goturdum; hersey yolundaydı.
benımle aynı sorunları yaşayan arkadaşlar var mı?
Günaydın arkadaşlar.
benim oğlum tam 2,5 aylık ve bu sabahtan beri emmeyi reddediyor; memeye yaklaşır yaklaşmaz basıyor yaygarayı; canı acıyormus gıbı aglıyor.
off cok endıselenıyorum.
selin pazar gezmesine mi çıktın
eet cnm daha sımdı geldık eve.cok ıyı geldı ama.buarada bende face gelıcem.kocişle konusurken konusu acıldıda sende ac dedı tabı kendıde acacak ya.bende acıcam :)
günaydın arkadaşlar.
Benim oğlum tam 2,5 aylık ve bu sabahtan beri emmeyi reddediyor; memeye yaklaşır yaklaşmaz basıyor yaygarayı; canı acıyormus gıbı aglıyor.
Bir de salyaları akıyor bırkac gundur cok fazla .
Cumadan berı de kılo kaybetti.
Off cok endıselenıyorum.
Daha persembe gunu doktora goturdum; hersey yolundaydı.
Benımle aynı sorunları yaşayan arkadaşlar var mı?
merhb stzmn, maşallah oğluşuna çok tatlişkoymuş, biz ikinci bebeğimiz erkek olursa ismini atlas düşünüyrum,
Asya-Atlas :)
amanın bu durumda 2. bebeği bilem düşünüyrum görüyormuusn:)
Bizde bugün dışarlardaydık biraz önce geldik eve,
Asya bugün 4 kere kakasını yaptı, normalde en fazla 2 defa yapardı,
vallahi bileemedim nedenini?
yarında takib edicem bakalım kaç defa yapacak.
kızlaar babamız gitti şimdi, kaldık kızımla başbaşa.3 gündür alışmıştık ne güzel, bana pek zor geldi.kızımda sanki anladı kucaktan inmiyo,huysuzlandı yine,haftasonu babasında gıkını çıkarmadı,bende bütün işlerimi yaptım,hatta poğaçalar,börekler bile yaptım.ooff off.
gıttı demek.ay cnm bnm ya kızınla koklaşarak uyursunuz bugece.
evet canım yaa,kızıma sarılacağım sıcacık...
sen sütüm azalıyo gibi demiştin ya geçen ne durumda?inşallah düzelmiştir,bende de bi azalma var, çay içiyorum bitkisel humananın birde ayva yiyorum çok süt getirirmiş,yarında komposto yapacağım,sende dene,birde hurma alıyım,bakalım sonuç ne olacak bol su tabi...
Günaydın arkadaşlar.
off cok endıselenıyorum.
hiçoğlum huysuzdeme ne güzel gezmişsiniz dün benimkiyle imkansız ne zaman geliyorsun facee benim albümlere girsene resim görünüyo mu görünmüyorsa açıcağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?