• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlaar yine kimsecikler yokmu?biz dün aşıdan sonra pek bi usluyduk,akşam biraz huysuzlandık ama o okadar olacak zaten akşamları gaz yüzünden rahatsızız.bunuda atlattık şükür,

Buarada doktorumuz kontrolde 3.aydaki rotavirüs aşısından bahsetti,oral bir aşıymış,üstelik epeyde pahalı,kararsız kaldım,sağlık ocağı doktorum ki uzman aile hekimi ve bilgi birikiminede güvenirim,hiç gerek yok dedi,özel hastane hekimleri yapıyo bunu sadece dedi,bilemedim kendimde sağlıkçıyım sözde başkasına olsa ne akıllar veririm ama kendi evladı olunuca insanın pek bi cahil oluveriyo.siz ne yapacaksınız?

kızlaar yine kimsecikler yokmu?biz dün aşıdan sonra pek bi usluyduk,akşam biraz huysuzlandık ama o okadar olacak zaten akşamları gaz yüzünden rahatsızız.bunuda atlattık şükür,

Buarada doktorumuz kontrolde 3.aydaki rotavirüs aşısından bahsetti,oral bir aşıymış,üstelik epeyde pahalı,kararsız kaldım,sağlık ocağı doktorum ki uzman aile hekimi ve bilgi birikiminede güvenirim,hiç gerek yok dedi,özel hastane hekimleri yapıyo bunu sadece dedi,bilemedim kendimde sağlıkçıyım sözde başkasına olsa ne akıllar veririm ama kendi evladı olunuca insanın pek bi cahil oluveriyo.siz ne yapacaksınız?

canım bizim doktorumuz özel hastanede ben 2. ay aşılarını yaparken geçen hafta sordum rotavirüsü hakkında ne düşünüyorsunuz yapalımmı diye ama hiç gerek yok ben kendi çocuğuma yapmadımm hiç gerek yok dedi oyüzden biz yaptırmayacağız..

bencede gerek yok

mrb cnm.ordamısın?? bnm tosun uyurken ben bu fırsat dıyıp yemege gırıstım..tam pişmek uzere 10dk ya kadar mıdemde olacak yemegım.umarım bu arada atlas uyanmaz bende karnımı doyururum:)
hanı ben 2 saatte bır emzırıyorum ya artık eskısı gıbı 2 saatte bı gogusler dolmuyor galıba benmde sutum azalıyor:( 3-5gundur budurumdayım.bol bol su ıcmeye baladım.bıde arada malt alııcam.emzırme cayımdan kalmıstı bırazcıkta ondan ıcmem lazım.:((

kızlar yorgunluk ve uyku var üzerimde.oğlum da uyurken işlerimi yemegımı yaptım.uzun zmandr yapamıyordum hem yemek hem iş.aslında o uyurken uyusaydım olurdu.şimdi tosunum uyandı benım uykum geldi.gece de uyumaz kesin.

mrb cnm.ordamısın?? bnm tosun uyurken ben bu fırsat dıyıp yemege gırıstım..tam pişmek uzere 10dk ya kadar mıdemde olacak yemegım.umarım bu arada atlas uyanmaz bende karnımı doyururum:)
hanı ben 2 saatte bır emzırıyorum ya artık eskısı gıbı 2 saatte bı gogusler dolmuyor galıba benmde sutum azalıyor:( 3-5gundur budurumdayım.bol bol su ıcmeye baladım.bıde arada malt alııcam.emzırme cayımdan kalmıstı bırazcıkta ondan ıcmem lazım.:((

yakalamaç oynuyoruz seni bulamadım bi türlü seninki çok emiyo sütün azlması normal yani benimki gece 4 5 saat uyuyor seninki sık emiyor iki saat açkapa açkapaolur valla; sonunda facee alındım çok güzel gelmenlazım kesinlikle burda kimse yok paylaşım yok oğlunun adınaüye olsankızar mı eşin sengelirsen buraya pek girmem çok zevkli orası

meraba nasılsınız kızlarben ıyıyım yenı uyandım bırazkestırdımıkı saatkadaryanı kızımbu aralar göğsumden ayrılmak ıstemıyo acaba doymuyomu yoksa emzık yerınemı kullanıyo anlamadım ya bende stzmn gıbı sütmü azaldı acaba dıyorum

yakalamaç oynuyoruz seni bulamadım bi türlü seninki çok emiyo sütün azlması normal yani benimki gece 4 5 saat uyuyor seninki sık emiyor iki saat açkapa açkapaolur valla; sonunda facee alındım çok güzel gelmenlazım kesinlikle burda kimse yok paylaşım yok oğlunun adınaüye olsankızar mı eşin sengelirsen buraya pek girmem çok zevkli orası

senı de kaybettık desene:( guzelım bnm koca cok face acmk ıstedı(daha once acmıstı ben kızıp kapattrmıstım).bırdaha acaım oldu ben laf ettım.sımdı benım acmam olmaz.açmıcam da.bılıyorum bırara ablamın faceden bakmıstım gruba.gercekten cok guzeldi.süperdi kızlar sureklı paylasım halınde fotolar falan.atlasında bıkaç fotosunu koymstu estada.atlas dıye album vardı bakabılırsın ordan.ben sana maılımı yazayım özelden olmadı bz oradan yazıısırz.benm msn acık olur genelde.bılgssda hemen hemen tum gun acık.ama basınd olmuyorum.msn gelırde yazarsan yada tıtresım falan:) tabı msn kullanıyormusun bılmem.
süt konusunda cok haklısın.2saatte bır zırt zırt.hanı bırını emdırınce dıgerı dolu kalıyor dıger emzırmede onu verıyoruz ya bende ıkısıde cırcıvık:)hangısınden emzrdgmı unutuyorum valla.şükür yıne sut var ama korku bastı ıste.azonce atlası yıkadık.cenesı ve cenesının altı hafıf yanagına doğru alerjı gıbı bısıler oldu kıpkırmızıydı sıcacıktı oralar.töbe yarabbı bocek ısıırıgı gıbı.yıkadık bızde.pazartesı yıkanmıstı enson.aşıdanda 4gun gectı zaten.işte boyle cnm smdı ozelıne maılımı yazıorum.şimdilk hoşçakal;)
yalnız bırakma benı burada;(kızlarada ilet unutmasınlar benı ve oğlumu

meraba nasılsınız kızlarben ıyıyım yenı uyandım bırazkestırdımıkı saatkadaryanı kızımbu aralar göğsumden ayrılmak ıstemıyo acaba doymuyomu yoksa emzık yerınemı kullanıyo anlamadım ya bende stzmn gıbı sütmü azaldı acaba dıyorum

cnm emzık yerıne kullanmak ıstedgnde hafıf ucunu ve daha sıksık cekıyor bıde güçsüz cekıyor atlas bazen yapıor anlıyorum ben.derınden cekmıyor yanı.kendı memenden ayırıp hemen yalancı emzık ver agzına pozısyonunuzu bozmadan.cok aglarsa doymamıstır:)

nasıl giriliyor bana da anlatırmısınız????
teşekkrler....

nasıl giriliyor bana da anlatırmısınız????
teşekkrler....

mailini buraya bırakırsan yada estada ya özelden yazarsan maılını ekler senı de.face grubu dısarıya kapalı arattıgında bulamazsın face de.esta da eklıcek senı oyle

mailini buraya bırakırsan yada estada ya özelden yazarsan maılını ekler senı de.face grubu dısarıya kapalı arattıgında bulamazsın face de.esta da eklıcek senı oyle

hımmm mesaj atmayı denedim ama gitmedi.
burdan yaziim belkim görür,
didemkucuk82@gmail.com..........

bugün kızımla misafirliğe gittik, kzıım çok ağladı huysuzluk yaptı,
gaz sancıları çok oldu,
biogaia kullanıodum ben 1.5 aydır, sancıları geçince ilacıda bırakayım istedim, bugün 2. gündü
çok ağladı, tekrar kullanmaya başlayacağım yarından ititbaren, ilaç çok iyi geldi gerçekten...

hımmm mesaj atmayı denedim ama gitmedi.
burdan yaziim belkim görür,
didemkucuk82@gmail.com..........

bugün kızımla misafirliğe gittik, kzıım çok ağladı huysuzluk yaptı,
gaz sancıları çok oldu,
biogaia kullanıodum ben 1.5 aydır, sancıları geçince ilacıda bırakayım istedim, bugün 2. gündü
çok ağladı, tekrar kullanmaya başlayacağım yarından ititbaren, ilaç çok iyi geldi gerçekten...

bnde bıogaıa kullanyrdm doğdugundan berı.bıtınce bırdaha almadım evet huysuzlasmıstı.ama damlasızlıktan oldugunu kestıremedım sonra sonrada duzene gırdı.almadım ara ara almaya ıhtıyac duyuyorum aslında.ama bunyesıde sureklı ıcerek alısmasını ıstemıyorum bence braz kullanma sende.sonucta vıtamın gııb deıl bu.her emmede kaka yapıyormu?bnmkı yapıyordu ya damladan yada kendı bunyesınden oğlumun bılemedım.sankı damladan sonra kaka sayısı azaldı.suan daha normal.gunde 1e düşştü. estada nın msj kutusu dolu olabılır soylerm ben yınede

Günaydın arkadaşlar.

benim oğlum tam 2,5 aylık ve bu sabahtan beri emmeyi reddediyor; memeye yaklaşır yaklaşmaz basıyor yaygarayı; canı acıyormus gıbı aglıyor.

bir de salyaları akıyor bırkac gundur cok fazla .

cumadan berı de kılo kaybetti.

off cok endıselenıyorum.

daha persembe gunu doktora goturdum; hersey yolundaydı.

benımle aynı sorunları yaşayan arkadaşlar var mı?

Back