Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar yarın aşıya gidiyoruz,doktorumuz eğer ateşi olursa paranox supp.verin dedi.acaba gitmeden versemmi?siz nasıl yaptınız?
kızlar yarın aşıya gidiyoruz,doktorumuz eğer ateşi olursa paranox supp.verin dedi.acaba gitmeden versemmi?siz nasıl yaptınız?
evet bnde koymuyorum oyuzden.bnde senın yakısıklını merak edıyorum.goremedımkı dosdoğru.bunlar anca maılle olacak işler:)face de kızların grubu kılıtlı oldg ıcın cok rahat paylasımlar yapbılıyorlar
resim gösterecektim yoksun;(((
resim gösterecektim yoksun;(((
kızlar bu karbonat ne faydalı birşeymiş başucu malzemem oldu,kızımın başında konaklar vardı,okulda hep hocalar söylerdi hemen zeytinyağlı karbanat yaptım sürdüm,sonra yıkadım geçiverdi,sonra ağzı beyazlıyo gibi oldu hemen ılık su ile karbonat, elime bir tülbent aldım batırdım suya, sürdüm diline oda çok azaldı şükür, yani karbonat her eve lazım bişey...
ya şu konak denilen şey kabuk kabuk oluyo kafasında ondan mı bi de zeytin yağı ve karbonatı ne ölçülerde karıştırdın ne kadar beklettikten sonra yıkadın bilgi verriirsen çok mutlu olacağımmm
bu arada hala aşıya gitmemiş olanlar bizim dr paranoks başucu fitilin buzdolabında hep bulundur aşı yaptıracağın günler gitmeden önce bütün olarak koy dedi ben ööle yaptım ne ağrı ne ateş pazartesi aşı olduk bi< şükür ki gayet sıradan bi gün olarak geçirdik
canım;bir kahve fincanı zeytinyağına 1 çay kaşığı karbonat koydum karıştırdım, pamuk yardımı ile konak olan bölgelere sürdüm,yarım saat beklettim,sonra sık dişli bir tarakla taradım hafifçe,banyo yaptırdım,ve epey azaldı.
Buarada aşıdan geldik,gitmeden yarım paranox supp.koydum.okadar sakindi ki kızım anneciği tek başına hem dispansere hem sağlık ocağına götürdü onu dönüşte alışveriş bile yaptık,şimdide uyuyo,aşı sersemlettimi acaba yavrumu?
herkese selam,
ben uzun zamandır giremiyordum topiğe, bikaç gündürde geçmişi okuyup neler paylaşılmış onlara bakıyorum.
5 ağustosda kızım Asya' yı normal doğum ile doğurdum.
Asya'cık şuan 2 ay 23 günlük oldu.
kilosu 5 kg' di çarşamba günü.
günlük 21 gr alıyormuş, doktorumuz sınırda olduğunu söyledi.
mama vermek istiyorum ancak almıyor, biberonla sütümü sağıyorum kontrol etmek için sütüm bazen oluyor bazen olmuyor, sanırım su içmeyi azalttım ondan,
1 aralıkta işe başlayacağım ancak kızım biberonu almıyor, emzik de almıyor, bunun mücadelesi içindeyim şu aralar.
Asya uslu bi bebek gaz sancıları olduğunda çok huzursuz oluyor.
doğumdan sonra elevit ve demir hapı kullanmaya devam eden varmı?
ben devam ediyorum ve dünde balık yağı hapına başladım.
ben biraz geç kaldım galiba, bu konular konusulmuştur eminim, tekrar paylaşırsanız sev,n,r,m, ben geçmişi okumaya devam edyorum.
hepinize sevgiler....
herkese selam,
ben uzun zamandır giremiyordum topiğe, bikaç gündürde geçmişi okuyup neler paylaşılmış onlara bakıyorum.
5 ağustosda kızım Asya' yı normal doğum ile doğurdum.
Asya'cık şuan 2 ay 23 günlük oldu.
kilosu 5 kg' di çarşamba günü.
günlük 21 gr alıyormuş, doktorumuz sınırda olduğunu söyledi.
mama vermek istiyorum ancak almıyor, biberonla sütümü sağıyorum kontrol etmek için sütüm bazen oluyor bazen olmuyor, sanırım su içmeyi azalttım ondan,
1 aralıkta işe başlayacağım ancak kızım biberonu almıyor, emzik de almıyor, bunun mücadelesi içindeyim şu aralar.
Asya uslu bi bebek gaz sancıları olduğunda çok huzursuz oluyor.
doğumdan sonra elevit ve demir hapı kullanmaya devam eden varmı?
ben devam ediyorum ve dünde balık yağı hapına başladım.
ben biraz geç kaldım galiba, bu konular konusulmuştur eminim, tekrar paylaşırsanız sev,n,r,m, ben geçmişi okumaya devam edyorum.
hepinize sevgiler....
merhaba burdaki çoğu kişi facede grupta yazışıyor istersen esteda ya mesaj atıp gruba eklenebilirsin
benim kızım da 6 ağustos normal doğum. kaç kilo doğup ne kadar aldıki doktor sınırda dedi?
2 gündür akşamları sürekli emmek istiyor doymuyor mu büyüdü de yetmiyor mu bikaç grup misafir ağırlamıştım yorulmuştum ondan mı bilemiyorum takıldım kaldım..
inşallah düzelecek..
mrb cnm.doktorum elımde kalan haplara devam etmemı oları bıtırp 1er kutu daha ıcmemı soyledı.ama ben ıcmedım valla yalan yok.balık yagı ıcın sınırlandırma getırmedı ama kan ve elevıt ıcın oyle soylemıstı.burada bu mevzu olmadı sanırım yada ben denk gelmedım.
umarım emzık ve bıberon sıkıntısını aşarsınız.çalışan bırı ıcın cok zor.bıberonu öğrenmeli fıstık:)ayda 1 kılo normalmış.gunlugu kaç gr gelıyor bılemıyorumda.boyu ne kadar cnm kaç cm uzadı doğdugundan berı?
3050 doğdu, sarılık olunca 2780 e düştü
daha sonra 5 kg geldik...
valla herşey muamma böyle böyle büyüyecekler heralde.
bezini günde kaç kere değiştiriyorsun?
günde kaç gr alıo bunlardan sütünün yetip yetmediğini anlayabilirsin?
tühhh ya halbukı pc önümde ama tv bakıyordum kımse yoktur dıye topığe hıc bakmadım
bugünde göremedim seni