• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

senı de kaybettık desene:( guzelım bnm koca cok face acmk ıstedı(daha once acmıstı ben kızıp kapattrmıstım).bırdaha acaım oldu ben laf ettım.sımdı benım acmam olmaz.açmıcam da.bılıyorum bırara ablamın faceden bakmıstım gruba.gercekten cok guzeldi.süperdi kızlar sureklı paylasım halınde fotolar falan.atlasında bıkaç fotosunu koymstu estada.atlas dıye album vardı bakabılırsın ordan.ben sana maılımı yazayım özelden olmadı bz oradan yazıısırz.benm msn acık olur genelde.bılgssda hemen hemen tum gun acık.ama basınd olmuyorum.msn gelırde yazarsan yada tıtresım falan:) tabı msn kullanıyormusun bılmem.
süt konusunda cok haklısın.2saatte bır zırt zırt.hanı bırını emdırınce dıgerı dolu kalıyor dıger emzırmede onu verıyoruz ya bende ıkısıde cırcıvık:)hangısınden emzrdgmı unutuyorum valla.şükür yıne sut var ama korku bastı ıste.azonce atlası yıkadık.cenesı ve cenesının altı hafıf yanagına doğru alerjı gıbı bısıler oldu kıpkırmızıydı sıcacıktı oralar.töbe yarabbı bocek ısıırıgı gıbı.yıkadık bızde.pazartesı yıkanmıstı enson.aşıdanda 4gun gectı zaten.işte boyle cnm smdı ozelıne maılımı yazıorum.şimdilk hoşçakal;)
yalnız bırakma benı burada;(kızlarada ilet unutmasınlar benı ve oğlumu

msnim ypk mynet var neyse gelirim senin için buraya seni anladım sadece kızlarla yazışmak için atlas adına açsan bişey diyemezdi bence atlasa baktımdün paşa büyümüş baya maşallah inşallah bu ayda en azbirkiloalırlar bende oğlum alamayacak diye korkuyorum karşılaşırsak resmini göstericem benimkinin sevgiyle kal canım

Günaydın arkadaşlar.

benim oğlum tam 2,5 aylık ve bu sabahtan beri emmeyi reddediyor; memeye yaklaşır yaklaşmaz basıyor yaygarayı; canı acıyormus gıbı aglıyor.

bir de salyaları akıyor bırkac gundur cok fazla .

cumadan berı de kılo kaybetti.

off cok endıselenıyorum.

daha persembe gunu doktora goturdum; hersey yolundaydı.

benımle aynı sorunları yaşayan arkadaşlar var mı?

biberon kullanıyorsan onu istiyor olabilir devam ederse enfeksiyon olabilir

Günaydın arkadaşlar.

benim oğlum tam 2,5 aylık ve bu sabahtan beri emmeyi reddediyor; memeye yaklaşır yaklaşmaz basıyor yaygarayı; canı acıyormus gıbı aglıyor.

off cok endıselenıyorum.

bende yaşadım cnm.gaz sancısı gibi geldi bende yüzüstü dizlerime yatırıp poposuna hafif hafif vurup sırtını sıvazladım.dizlerini karnına doğru bastırdım fazla değil ama.bide ben öyle yaptığında emerken poposuna hafifhafif vuruyorum daha ii oluyo.bunu gözlemledimde işe yarıyo:)geçmiş olsun tatlım

eet cnm daha sımdı geldık eve.cok ıyı geldı ama.buarada bende face gelıcem.kocişle konusurken konusu acıldıda sende ac dedı tabı kendıde acacak ya.bende acıcam :)

merhb stzmn, maşallah oğluşuna çok tatlişkoymuş, biz ikinci bebeğimiz erkek olursa ismini atlas düşünüyrum,
Asya-Atlas :)
amanın bu durumda 2. bebeği bilem düşünüyrum görüyormuusn:)
Bizde bugün dışarlardaydık biraz önce geldik eve,
Asya bugün 4 kere kakasını yaptı, normalde en fazla 2 defa yapardı,
vallahi bileemedim nedenini?
yarında takib edicem bakalım kaç defa yapacak.

günaydın arkadaşlar.

Benim oğlum tam 2,5 aylık ve bu sabahtan beri emmeyi reddediyor; memeye yaklaşır yaklaşmaz basıyor yaygarayı; canı acıyormus gıbı aglıyor.

Bir de salyaları akıyor bırkac gundur cok fazla .

Cumadan berı de kılo kaybetti.

Off cok endıselenıyorum.

Daha persembe gunu doktora goturdum; hersey yolundaydı.

Benımle aynı sorunları yaşayan arkadaşlar var mı?

bence gaz sancısı gelmiştir bide çiğ soğan sarımsak yediysen kokusu sütüne geçmiş olabilir ...bol bol su iç.. Hatta sütünü sağ ...tatlı şeyler ye .. Tekrar emmeye başlar...

merhb stzmn, maşallah oğluşuna çok tatlişkoymuş, biz ikinci bebeğimiz erkek olursa ismini atlas düşünüyrum,
Asya-Atlas :)
amanın bu durumda 2. bebeği bilem düşünüyrum görüyormuusn:)
Bizde bugün dışarlardaydık biraz önce geldik eve,
Asya bugün 4 kere kakasını yaptı, normalde en fazla 2 defa yapardı,
vallahi bileemedim nedenini?
yarında takib edicem bakalım kaç defa yapacak.

:)cnm bnmkının 8kere yaptg gunler cok olurdu yanı 20-30gun 8den asagı yapmadı.4kere ne ki:)bırak yapsın neguzel işte.bzde bgn dısardydk hp 8de grdk eve.sabah kahvaltıya cıktık.çıkış o çıkış:)

kızlaar babamız gitti şimdi, kaldık kızımla başbaşa.3 gündür alışmıştık ne güzel, bana pek zor geldi.kızımda sanki anladı kucaktan inmiyo,huysuzlandı yine,haftasonu babasında gıkını çıkarmadı,bende bütün işlerimi yaptım,hatta poğaçalar,börekler bile yaptım.ooff off.

kızlaar babamız gitti şimdi, kaldık kızımla başbaşa.3 gündür alışmıştık ne güzel, bana pek zor geldi.kızımda sanki anladı kucaktan inmiyo,huysuzlandı yine,haftasonu babasında gıkını çıkarmadı,bende bütün işlerimi yaptım,hatta poğaçalar,börekler bile yaptım.ooff off.

gıttı demek.ay cnm bnm ya kızınla koklaşarak uyursunuz bugece.

gıttı demek.ay cnm bnm ya kızınla koklaşarak uyursunuz bugece.

evet canım yaa,kızıma sarılacağım sıcacık...

sen sütüm azalıyo gibi demiştin ya geçen ne durumda?inşallah düzelmiştir,bende de bi azalma var, çay içiyorum bitkisel humananın birde ayva yiyorum çok süt getirirmiş,yarında komposto yapacağım,sende dene,birde hurma alıyım,bakalım sonuç ne olacak bol su tabi...

evet canım yaa,kızıma sarılacağım sıcacık...

sen sütüm azalıyo gibi demiştin ya geçen ne durumda?inşallah düzelmiştir,bende de bi azalma var, çay içiyorum bitkisel humananın birde ayva yiyorum çok süt getirirmiş,yarında komposto yapacağım,sende dene,birde hurma alıyım,bakalım sonuç ne olacak bol su tabi...

bılemedım kı azalma durumum ne alemde yanı duzelıp duzelmedgnn farkında olamadım henuz.bnde vip emzırme cayı var onu ıcyrm ara ara.dedgn gıbı su ozellıkle.işte boyle.şükür yetıyor suan ama.eskı hali yok gibi sütün

Günaydın arkadaşlar.

off cok endıselenıyorum.

gazdan dolyı emmek istemez.kokulu şeyler yemekten de uzk dur.benim oğlum çiğ soğanın kokusunu almıştı.:)ben ara aramaa verdim.bünyesi düşmesin diye...yanlış yönlendirmiyeyim seni.

babası atlas a mandalına verdı:) verme verme dıye kızsamda verdı valla C vıtamoını bısey olmaz dedı.
eşşek bi emdi valla hıc yadırgamadı agzından cekıncede sankı memeden cekmısız gıbı sızlandı aglamaya basladı.

hiçoğlum huysuzdeme ne güzel gezmişsiniz dün benimkiyle imkansız ne zaman geliyorsun facee benim albümlere girsene resim görünüyo mu görünmüyorsa açıcağım

Back