canım ne olur ne olmaz estedaya msj at özelden bende faceten msj atarım ona....müjde kök diye arıycaz değilmi facete...
msj sayım 100 olmadığı için atamıyorum benim için atarsan çok sevinirim, evet müjde kök olarak bulabilirsiniz.canım ne olur ne olmaz estedaya msj at özelden bende faceten msj atarım ona....müjde kök diye arıycaz değilmi facete...
selam arkadaşlar bişey sorsam size
bebeinizi emzirirken bişey yiyip içiyormusunuz
kızlar bugün 40.gündeyiz,herkes diyorya kırkından sonra düzelir,yoluna girer diye,inşallah şu gaz sancımız azalır,gece yine sabahladım,bir ara o ağlıyo ben ağlıyorum,sinirlerim bozuldu,3 saat aralıksız ağladı,en son saç kurutma makinesi sesine uyudu,(artık internetten makine sesleri indirdim onları dinliyoruz)birde babamız yok ananemizde gitti,kaldım yapayalnız...benim gibi gaz sorunu yaşayanlar neler yapıyo?ve zaman geçtikçe azalan varmı?daha ne kadar sürer allahım...
selam arkadaşlar bişey sorsam size
bebeinizi emzirirken bişey yiyip içiyormusunuz
canım estedaya özelden mesaj atılamıyo beni de eklermisiniz 2.face grubuna
merhaba güzel anneler ve kuzucuklarıı
bızde de kaka yapmama problemı nüksetti
bugün 4. günümüz ama bızım oglan hala kaka yapmadı
ben 4 gün yapmasa problem hemen dr götürmek gerektıgını düşünüyodum
oysakı 7 gün müş bugun saglık ocagında ole dedı hemsıreler ve dr umuz
fıtıl de vermedı zeytınyagı ıcır dedı hemsıremde popodan derecenın ucuyla zeytınyagı sok ıcerı dedı
kulak cubugu pamugu ıcerde kalırmıs zaten küçücük delıgı yavrumun nasıl gırer ki kulak cubugu
burada kızlar anlatırken duymustum zeytınyağlı kulak cubugu operasyonunu bende bugun yapıcam sabah yıne ıcırdım zeytınyagı
zar zor uyuttum aptal gıbıyım bugun uyansın popo oparerasyonu yapcam napım
fıtıl vermedı doktor bıde lıbalaks lavman yazmıs ama kullanma dedı 7 gun yapmazsa cocuk cerrahına gotur dedı
madem kullanmıcam nıe yazıyon ??
şimdi bu konu hakkında bılgı verıcek olan varmı ?
offfffff ne zor bu ısler yaa !!!!!!!!!!!!!!
msj sayım 100 olmadığı için atamıyorum benim için atarsan çok sevinirim, evet müjde kök olarak bulabilirsiniz.
şimdiden teşekkürler..
günaydın kuzuların annecikleri..
perşembe günü sağlık ocağında verem aşımızı olucaz sanırım yanında 2 aşı daha...
aynı gün de rota virüsü aşısı yaptırıcaz doktorumuz öyle söyledi
aynı gün bu kadar aşı fazla gelmez mi ki ?
arkadaşlar bugünden beri bebeğim huysuz göğsümden hiç ayrılmadı..akşam farkettimki emiyor ama yutkunmuyor.şok oldum..resmen sütüm kesilmiş.her ihtimale karşı mama almıştım.humananın yenidoğan devamsütünü..ondan yaptım.çocuk deli gibi içti.ben kahroldum.içimden parça koptu sanki.yavrum bütün gün açmış.ağlıycam eşimden utanıyorum.göğüslerim hiç sertleşmiyo şimdi.ne yapmalıyım.şimdi mama verince ekstra bişey vermek gerekiyormu.çok üzgünüm sanki çocuğum benden kopmuş gibi hissediyorum..biberondan kıskandım onu.çok zoruma gitti:2:bana akıl verin yine..
ben yemekten daha çok su içiyorum:)) içim yanıyo resmen emzirirken:))
canım face adresini gönder ekliyim:))
canım bizde dün doktora gittik oğlum 1 aydan ebri düzgün kaka yapamıyodu doktorumuzda sadece anne sütü alan bebeklerde olması normal dedi ama eğer çok sıkışırsanız probiyotikli ilaç var onu veriyim dedi. adı biogara
msj yollayamıyorum özele.benide eklerseniz çok sevinirim face
fatos142@hotmail.com
pekı sen nasıl yaptırıyosun kakasını mesela bızım bugun 4. gunumuz oglum sureklı nı ıkıntı halınde
fıtılde vermıyo doktor
hanı burda konusmustu nkızlar kulak cubugunu zeytınyagına batırıp arkadan ıtııp yaptırıyolardı
ondan yapmayı dusunuyorum uyansın
hemsıre derecenın ucuyla yap dedı
canım facede bulamadım adresini. aramalara mı kapalı acaba yada adresi doğru verdiğine eminmisin.
canım bendede durum aynı,gaz sancısı olduğu zamanlar göğsümü almak istemiyo savaşıyo adeta,3-4 saat aç kalıyo yindede almak istemiyo.özellikle sol göğsümü,bende ısrar etmiyorum artık,kucağımda gezdiriyorum,altını alıyorum,yoruyorum onu,masaj yapıyorum.bir süre sonra tekrar deniyorum,özellikle almak istemediği göğüsten başlıyorum yine.ama tabi bu arada acaba çokmu aç kaldı,biraz mama versemmi diyede düşünüyorum,çok zor durumda kalırsam sağıp veriyorum.bir düzene girse şu emmeleri,sanırım bizim gaz sorunumuz olduğu için ememiyo rahat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?