kıslar ben hipp emzırme cayımı ıcmeye ara vermstım sutum cok oldgndan beze oluyordu kollarmn altı akıyrdu tum camasırıma ustume şıp şıp esofmanımın belıne bıe damlıyordu bakıyorumkı azalıyor artık..cay ıcmeye ara vermıstım buyuzden.ama tekrar baslıyorum bugun ıtıbarıyle.aslında hala sut fıskırıyor ama eskısı gıbı goguslrmtas gıbı olmyrlar.zaten oyle kalsalardı emzırmek işkence olurdu acısı sızısı ateşi dayanılmazdı.yoksaaaa gogusler normale döndüğü ıcınmı azaldıgını dusunuyorum nedersınız? annem duzene gırecek hep boyle acımıcak derdı de.(cunku oğlum emerken gerı cekıldıgınde fıskırdıgı oluyr yıne azalsa olmazdı dımı?))
evet canım göğüsler bi süre sonra normale dönüyor hep öyle sert ve ağrılı kalmıyo yani:) bu sütünün azaldığını göstermez sadece vücudun bebeğinin ihtiyacına göre süt miktarını ayarlamış artık, onu gösteriyo :) yani sana eziyet etmemek için:))bi iki yerde okumuştum, anneler göğüsleri yumuşadı diye sütüm yok sanmasınlar diyodu:) çünkü çoğu kadın göğüsleri sertleşinceye kadar emzirmeyip bekliyolarmış,sadece göğüsleri şişken süt var sanıyolarmış cünkü:) o yüzden uyarmışlar, kadınlar göğüslerinin yumuşamasının normal olduğunu bilmeli ve sütlerinin azaldığını düşünmemeliler diye:)) ben de seni uyarıyım da kafana bunları takıp gerçekten azaltma sütünü ortada bişey yokken:))sen bebeğini emzir yeteerrrrrr:)