• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba güzel anneler ve kuzucuklarıı

bızde de kaka yapmama problemı nüksetti
bugün 4. günümüz ama bızım oglan hala kaka yapmadı

ben 4 gün yapmasa problem hemen dr götürmek gerektıgını düşünüyodum
oysakı 7 gün müş bugun saglık ocagında ole dedı hemsıreler ve dr umuz
fıtıl de vermedı zeytınyagı ıcır dedı hemsıremde popodan derecenın ucuyla zeytınyagı sok ıcerı dedı
kulak cubugu pamugu ıcerde kalırmıs zaten küçücük delıgı yavrumun nasıl gırer ki kulak cubugu

burada kızlar anlatırken duymustum zeytınyağlı kulak cubugu operasyonunu bende bugun yapıcam sabah yıne ıcırdım zeytınyagı
zar zor uyuttum aptal gıbıyım bugun uyansın popo oparerasyonu yapcam napım
fıtıl vermedı doktor bıde lıbalaks lavman yazmıs ama kullanma dedı 7 gun yapmazsa cocuk cerrahına gotur dedı
madem kullanmıcam nıe yazıyon ??

şimdi bu konu hakkında bılgı verıcek olan varmı ?
offfffff ne zor bu ısler yaa !!!!!!!!!!!!!!

canım ne olur ne olmaz estedaya msj at özelden bende faceten msj atarım ona....müjde kök diye arıycaz değilmi facete...
msj sayım 100 olmadığı için atamıyorum benim için atarsan çok sevinirim, evet müjde kök olarak bulabilirsiniz.
şimdiden teşekkürler..

selam arkadaşlar bişey sorsam size

bebeinizi emzirirken bişey yiyip içiyormusunuz

valla kayınvalidem yiyip içilmemesi gerektiğini bebeğin boğulacağını söylediğinden beri içmiyorum genelde susadığım için su içerdim ama içmemem gerektiğini söyleyince artık cesaret edemiyorum.

kızlar bugün 40.gündeyiz,herkes diyorya kırkından sonra düzelir,yoluna girer diye,inşallah şu gaz sancımız azalır,gece yine sabahladım,bir ara o ağlıyo ben ağlıyorum,sinirlerim bozuldu,3 saat aralıksız ağladı,en son saç kurutma makinesi sesine uyudu,(artık internetten makine sesleri indirdim onları dinliyoruz)birde babamız yok ananemizde gitti,kaldım yapayalnız...benim gibi gaz sorunu yaşayanlar neler yapıyo?ve zaman geçtikçe azalan varmı?daha ne kadar sürer allahım...

slm...bizim de aşırı derecede gaz sancımız vardı bebeğim hiç uyumuyodu.doktorumuz bitkisel bi şurup önerdi NURSE HARVEY'S diye.istersen doktoruna bi danış.internetten de araştırabilirsin mükemmel bişey...denemediğim şey kalmamıştı en son bu çare oldu oğluşuma...:nazar::nazar::nazar:

selam arkadaşlar bişey sorsam size

bebeinizi emzirirken bişey yiyip içiyormusunuz

ben yemekten daha çok su içiyorum:)) içim yanıyo resmen emzirirken:))

canım estedaya özelden mesaj atılamıyo beni de eklermisiniz 2.face grubuna

canım face adresini gönder ekliyim:))

merhaba güzel anneler ve kuzucuklarıı

bızde de kaka yapmama problemı nüksetti
bugün 4. günümüz ama bızım oglan hala kaka yapmadı

ben 4 gün yapmasa problem hemen dr götürmek gerektıgını düşünüyodum
oysakı 7 gün müş bugun saglık ocagında ole dedı hemsıreler ve dr umuz
fıtıl de vermedı zeytınyagı ıcır dedı hemsıremde popodan derecenın ucuyla zeytınyagı sok ıcerı dedı
kulak cubugu pamugu ıcerde kalırmıs zaten küçücük delıgı yavrumun nasıl gırer ki kulak cubugu

burada kızlar anlatırken duymustum zeytınyağlı kulak cubugu operasyonunu bende bugun yapıcam sabah yıne ıcırdım zeytınyagı
zar zor uyuttum aptal gıbıyım bugun uyansın popo oparerasyonu yapcam napım
fıtıl vermedı doktor bıde lıbalaks lavman yazmıs ama kullanma dedı 7 gun yapmazsa cocuk cerrahına gotur dedı
madem kullanmıcam nıe yazıyon ??

şimdi bu konu hakkında bılgı verıcek olan varmı ?
offfffff ne zor bu ısler yaa !!!!!!!!!!!!!!

canım bizde dün doktora gittik oğlum 1 aydan ebri düzgün kaka yapamıyodu doktorumuzda sadece anne sütü alan bebeklerde olması normal dedi ama eğer çok sıkışırsanız probiyotikli ilaç var onu veriyim dedi. adı biogara

günaydın kuzuların annecikleri..

perşembe günü sağlık ocağında verem aşımızı olucaz sanırım yanında 2 aşı daha...
aynı gün de rota virüsü aşısı yaptırıcaz doktorumuz öyle söyledi
aynı gün bu kadar aşı fazla gelmez mi ki ?

canım doktorumuız bize rots virüsü aşısnı 3. ayda yapılacağını söyledi 2. ayda da 3 aşı birden:((

arkadaşlar bugünden beri bebeğim huysuz göğsümden hiç ayrılmadı..akşam farkettimki emiyor ama yutkunmuyor.şok oldum..resmen sütüm kesilmiş.her ihtimale karşı mama almıştım.humananın yenidoğan devamsütünü..ondan yaptım.çocuk deli gibi içti.ben kahroldum.içimden parça koptu sanki.yavrum bütün gün açmış.ağlıycam eşimden utanıyorum.göğüslerim hiç sertleşmiyo şimdi.ne yapmalıyım.şimdi mama verince ekstra bişey vermek gerekiyormu.çok üzgünüm sanki çocuğum benden kopmuş gibi hissediyorum..biberondan kıskandım onu.çok zoruma gitti:2:bana akıl verin yine..

canım birden süt kesilir mi?? hiç duymamıştım. psikoloji çok önemli sütüm kesildi diye stres yapma gelicek hemde daha çok bol bol de. ve bol su iç süt yapacak şeyler tüket. sütün oluşmasını etkileyen 3 önemli faktör su, uyku, moral:))

ben yemekten daha çok su içiyorum:)) içim yanıyo resmen emzirirken:))

canım face adresini gönder ekliyim:))

canım bizde dün doktora gittik oğlum 1 aydan ebri düzgün kaka yapamıyodu doktorumuzda sadece anne sütü alan bebeklerde olması normal dedi ama eğer çok sıkışırsanız probiyotikli ilaç var onu veriyim dedi. adı biogara

pekı sen nasıl yaptırıyosun kakasını mesela bızım bugun 4. gunumuz oglum sureklı nı ıkıntı halınde
fıtılde vermıyo doktor
hanı burda konusmustu nkızlar kulak cubugunu zeytınyagına batırıp arkadan ıtııp yaptırıyolardı
ondan yapmayı dusunuyorum uyansın
hemsıre derecenın ucuyla yap dedı

pekı sen nasıl yaptırıyosun kakasını mesela bızım bugun 4. gunumuz oglum sureklı nı ıkıntı halınde
fıtılde vermıyo doktor
hanı burda konusmustu nkızlar kulak cubugunu zeytınyagına batırıp arkadan ıtııp yaptırıyolardı
ondan yapmayı dusunuyorum uyansın
hemsıre derecenın ucuyla yap dedı

canım benim oğlumda 3-4-5 günde bir anca yapıyo kakasını ama arada ne hikmetse kendi de yapıyo. eğer çok sıkıntı çekmiyosa müdahale etmiyorum ama eğer çok ağlıyosa ıkınmaktan falan bende zeytinyağına batırıyorum kulak çöpünü ama öncesinde pamuğunu elimle biraz inceltiyorum çatlak falan olmasın diye sonrada popusuna sokuyorum biraz sağa sola oynatıyorum aşağı yukarı çekiyorum zaten hemen yapıyo. valla ben ilk denediğimde bu işi bulana o kadar dua ettim ki:52: kakasını yaptıktan sonra sanki dünyaya yeniden gelmiş gibiydi :)))

canım bendede durum aynı,gaz sancısı olduğu zamanlar göğsümü almak istemiyo savaşıyo adeta,3-4 saat aç kalıyo yindede almak istemiyo.özellikle sol göğsümü,bende ısrar etmiyorum artık,kucağımda gezdiriyorum,altını alıyorum,yoruyorum onu,masaj yapıyorum.bir süre sonra tekrar deniyorum,özellikle almak istemediği göğüsten başlıyorum yine.ama tabi bu arada acaba çokmu aç kaldı,biraz mama versemmi diyede düşünüyorum,çok zor durumda kalırsam sağıp veriyorum.bir düzene girse şu emmeleri,sanırım bizim gaz sorunumuz olduğu için ememiyo rahat.

aynı durum bende de var.mıllet sakin sakin emzırırken içim gıdıyor.benım yavrumda 10da 2 anca sakın emıyor ozaman ben de cok huzurlu oluyorum.ama aynı senın durum gıbı emerken gaz cıkartmaya kaka yapmaya calısıyor buyuzden gerı cekıle cekıle ağlaya ağlaya emıyor hem cok yoruluyor hem daha cok gaz oluyor.bı gogsumun ucu dıgerıne gore daha biçimsiz acaba ondanmı demeye basladım sımdı de.kızlar yazmslarda buraya;gogus ucu aldım meger gogsumu alamadıgındanmıs ağlamaları yazmıslar.benımde mı buyuzden acaba kafam karıstı.suan uyuyor uyandıgında dıkkat edıcem bakalım.

dun 40 landık.bugun 40 gezmesı ıcın gıyındım makyaj yaptım ama oğlumda bı huysuzluk sankı evden cıkmak ıstemedı.sağlık ocagındada kontrolu vardı oradan doğru gezecektık havada guzeldı.ama huysuzlugundan cıkmaya cesaret edemedım ben.2saat ıcınde 3 kez ustu degıstı kusmaktan.hatta bı ara guzelce gıydırdım cıkarız dıye ama baktım onada kusmuş:) neysee cıkmaktan vazgectım ben de uzerımı degıstım gıydım pıjamaları gectık yataga o uyuyor ben yanına uzandım buraya yazıyorum.40 gezmemız yalan oldu :(

dun 40 landık.bugun 40 gezmesı ıcın gıyındım makyaj yaptım ama oğlumda bı huysuzluk sankı evden cıkmak ıstemedı.sağlık ocagındada kontrolu vardı oradan doğru gezecektık havada guzeldı.ama huysuzlugundan cıkmaya cesaret edemedım ben.2saat ıcınde 3 kez ustu degıstı kusmaktan.hatta bı ara guzelce gıydırdım cıkarız dıye ama baktım onada kusmuş:) neysee cıkmaktan vazgectım ben de uzerımı degıstım gıydım pıjamaları gectık yataga o uyuyor ben yanına uzandım buraya yazıyorum.40 gezmemız yalan oldu :(

slm bayanlar uzun zamandır girmiyodm memlekete gittik (= geldik oğluşum geldiğimizden beri huysuz uyumuyo uyuduğundada hemen uyanıyo :25:

hava değişikliğindenmi acaba diyoruz :26:

uyumadığı gibi bide ağlıyo ayakta gezdirince susuyo ne yapacağımızı şaşırdık ilk gün gecede uyumadı ama dün gece rahattı inş. bugünde öyle olur bebeğimn huyu değişti resmen :25:

Back