bilge nisaa bebek ve annesı aramıza hoşgeldıniz :)
canım sen facedeki gruba gelmedinmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bilge nisaa bebek ve annesı aramıza hoşgeldıniz :)
canım sen facedeki gruba gelmedinmi
benım face yok canım.aranızda deılım malesef.herkese selamımı ılet annelık zor zanaatmış dıyorum bunu da ıletıver diğer annelere:)
canım bendede yoktu ben kızımın adıyla açtım kendi adımı kullanmadım sende öyle yap gel
evet aynı durum.canım lutfen doktora sordugunda bana da yazarmısın ne dedıgını.buradan takıp edemem yetısemem kacırırm belkı özelden yazabılırmısın bu duruma karsı?? bende yarın yada cuma gıtmy dusunuyorum.emerken gerı ıtıyor kendını ağlıyor tekrar emıyor ya bu durumun ıcıne bırde kusmalar eklendı ağız dolusu emerken cıkarıyor kafayı yıcem neyı var yavrumun..midesı bulanıyor gııbı yapıp bazen öğürüyor cıkardgda oluyor bugun yaptı hatta.yesıl kaka oluyordu ama epeydır olmadı canım.snnkını kusmaları nasıl?
canım;bizde bu sorunu yaşıyoruz,her emmede değil ama bazılarında memeyi geri itiyor ağlıyor sinirleniyor sanki meme ile kavga ediyor başını kuvvetlice gei itiyor kıpkırmızı oluyor.sonrada kusuyor,böble yapınca acaba artık emmiyecekmi diye öyle korkuyorum ki?bunun sebebini öğrenince benide bilgilendirin.annelik zor zanaatmiş...
yahu ozlemisim burayi valla buranin yeri ayri. burda kimse kalmadi zannediyordum varmis hala. arada ugramak lazim burayada.
Ya kızlar niye face e gittiniz anlamadım. Artık kimsecikler yok burda...
hıc sorma canım ya..bnmde en huysuz gunlrm oğlm kusuyr hep.gunde 6-7kz ust degstryrz.emerkn kndını gerı cekp ckp aglyr n ypcgmı bılemedm ya..sutum de cok,burnuda tıkalı deıl delı olcm..
evet cok.yanı gerı cekılıp aglarken gogsumun ucunu koca bır el havlusuyla kapatıyorum fıskırıyor yuzune gozune.bugun ve dun toplam 3 kez 3-4 dk emdıkten sonra emme esnasında ağız dolusu cıkardı.bu korkuttu benı.tek sıkıntımız emerken ağlamalrımız ve kusmamız bununda çözümünü bulsam..zinco ve kımyon cayının faydasını gormedım.ılk 10gun gaz ılacı olarak BİOGAİO kullandm ogunler hıc sesı solugu cıkmadan emerdı acaba ılacın faydasındanmıydı dıorum ama deıl galıba zaten gaz sıkıntıları sonradan baslıyor..o damlada 40tl.kuzum sutun coksa ondanda kusuyor olabilir bizimkide kusuyor. sende face acip gelsene yahu.
emme esnasındamı kusuyor senınkı? benımkı dün ve bugun bu sekıl kusmayada başladı.kılo alımı gayet ıyıydı umarım durmamıstr devam edıyordur kılo alması.yarın yada sonrakı gun doktora gtmk var aklımda ama bakalım havalara bağlı.sana yazarım merak etme.benımkı sankı çişini yaparkende ıkınarak ağlıyor oyle farkettım bıldgm kadarıyla çişini yaparken ıkınmaması gerek.acaba ıdrar yollrnda ıltıhapmı var buda aklıma gelyr.bugun bı doktora sordum oda dedıkı hanı benımkı emerken ıkınıyor kakada yapmaya calıstg oluyor ya --belkıde makat cıkısında sorun olablr bunuda degerlendrmk lazım dedı--bu arada ınternetten yazıstım doktorla gözle görmedı yani.
evet aynı durum.canım lutfen doktora sordugunda bana da yazarmısın ne dedıgını.buradan takıp edemem yetısemem kacırırm belkı özelden yazabılırmısın bu duruma karsı?? bende yarın yada cuma gıtmy dusunuyorum.emerken gerı ıtıyor kendını ağlıyor tekrar emıyor ya bu durumun ıcıne bırde kusmalar eklendı ağız dolusu emerken cıkarıyor kafayı yıcem neyı var yavrumun..midesı bulanıyor gııbı yapıp bazen öğürüyor cıkardgda oluyor bugun yaptı hatta.yesıl kaka oluyordu ama epeydır olmadı canım.snnkını kusmaları nasıl?
aynı sorundan kaç defa doktorla konuştum.aşırı gaz probleminden dedi doktorum.merak etme.
bugun dısarı cıkmaya nıyetım vardı sağlk ocagına gıdecektık hem oğlumla ama dunden ber bı kararsızlık var yalnız oldugum ıcınmıkı yanıma bı destekmı arıyorum ondan mı neden bu guvensızlk? halbukı eşimle beraber cıkıp eve yalnız döndüğümde oldu ve cok zevklıde gelmıstık eve geze geze.ama 2 gundr nde boyleyım bı arkadas komsumda yok bana eşlik edecek off.. havada guzel.havalar daha kotulestgnde zaten evden cıkamıcaz ama buguzel havada neden bende bu his? (
Daha öncede yazmıştım ama görülmedi sanırım benide face grubuna eklermisiniz selinnklndr@hotmail.com
kocaya açtırmadım sımdı kendım gelırsem olmaz :) ama bıgun gelırsem sızı nasıl bulucam ne dıye aratıcam?ablamn face ı var oradan arada bakarım ben sıze
canım, doktorlar sırf sussun diye emzirmeyin diyorlarda ama imkansız. ben kendim bazen dayanamayıp sırf uyusun diye emzirtiyorum çünkü gündüzleri uykuya dalamıyor. kucağımda uyuttursamda yatağa koyunca direk uyanıyor, ee kızım uyumayınca bu sefer debelenmeye başlıyor aglayacak gibi oluyor, ee bende kıyamıyorum o zaman. işte sık sık emzirincede bu sefer çok besleniyor, sonrada bezlerde uzaylı altına yapmış gibi yeşil kaka çıkıyor:):) ama onun herhangi bir sorunu yokmuş, doktordan bende sormuştum, buradaki kızlarda aynısını dedilerbizim de bazen yeşil oluyo kakası, genelde eğer çok sık aralıklarla emzirdiysem öyle oluyo, ben de çok beslendiği için olduğunu düşünüyorum bu yüzden:)mesela bazen çok huysuzlanıyo ben de susturamayınca başka yol bulamıyorum emziriyorum sussun diye, çok kısa aralıklarla sürekli emzirmiş oluyorum öyle olunca da:))) burda da yazmıştı birileri bi doktorun söyledikleriydi sanırım fazla beslenmekten olur yeşil kaka diyodu, ishalden olmaz diyodu, bence de öyle çünkü mesela aynı günün sabahı normal kaka yaparken öğleden sonra yeşil oluyo sonra tekrar sarı oluyo, ishal olsa o kadar kısa sürede gelip geçmez heralde:)
canım, sülesiii ileti verdi merak etme. zaten ondan sonra herkes kk'ya çoktan girmediğini fark ettik. kk çok güzel oluyordu da ama doğumdan sonra facetan takip etmek daha kolayımıza geliyor. yoksa kk'nın yeri başkadır:)benım face yok canım.aranızda deılım malesef.herkese selamımı ılet annelık zor zanaatmış dıyorum bunu da ıletıver diğer annelere:)
aynen, aynen:) bende faceta hem gönderilere kimin ne yazdığını rahatça takip etmeden hem gizli olmasından sevdim. burada ise gönderilerin cevabını bulmak için teker teker sayfa okumak gerekiyor. ama dediğin gibi buranın ise duygusal bir bağı varFacedeyiz evet ama buranın tadı başka Sadec orda teknık olarak daha rahat ve kolay paylaşımdayız.bir de grubun kapalı oluşu büyük avantajanlarsınız DEDİKODU DEDIKODU
canım, şu topiğimizin ilk sayfasında nasıl ekleneceğini yazıyor ya, sadece sen pregnancy yerine birth kısmını seçeceksin, diğer işlemler zaten aynı (adım adım zaten gösteriyor)kızlar bebeğim 2 ağustosta doğdu altta ayını gününü gösteren resmi nasıl yapıyoruz
canım, ben seni ekleyecektim ama esteda zaten eklemiş ondan ben seni arkadaş olarak ekledimDaha öncede yazmıştım ama görülmedi sanırım benide face grubuna eklermisiniz selinnklndr@hotmail.com