Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bebeğim balgamlı kustu yine.acaba sizdede oluyomu.yani neden olurki böyle
lıılıkherkese merhaba guzel anneler
aranizda beni hatirlayanlar var mi bilmiyorum,bebegimi 2 agustosta beliyorduk ama o da bir an once kavusmak isteyip surpriz yapti 20 temmuzda kollarimdaydi
Uzun zamandir takip edemedim,umarim herkes iyidir,hersey yolundadir.
arkadaşlar bugünden beri bebeğim huysuz göğsümden hiç ayrılmadı..akşam farkettimki emiyor ama yutkunmuyor.şok oldum..resmen sütüm kesilmiş.her ihtimale karşı mama almıştım.humananın yenidoğan devamsütünü..ondan yaptım.çocuk deli gibi içti.ben kahroldum.içimden parça koptu sanki.yavrum bütün gün açmış.ağlıycam eşimden utanıyorum.göğüslerim hiç sertleşmiyo şimdi.ne yapmalıyım.şimdi mama verince ekstra bişey vermek gerekiyormu.çok üzgünüm sanki çocuğum benden kopmuş gibi hissediyorum..biberondan kıskandım onu.çok zoruma gitti:2:bana akıl verin yine..
az once 10-12 dk kadar emdi.gerı kalanını sağdım canım 150 cc cıktı sonuna kadar sağmadm bıraz daha kalmıstır mutlak.diğer gogsumu sağmadım 2 saat sonra ondan emzırecegım ıcın.benım oğlum tek gogsumden 10-15 dk emıyor.yanı bi o gogusten bı bu gogusten toplamda 20 dk falan dıyorlar ya doktorların kımısı alakası yok mumkun deıl okadar emmıyor.belkı onumuzdekı aya kadar yukselır çıtamız.suan ıcın toplamda 10dk.
1.ay kontrolumuzde 2 kılo 20gr almıstı.gayet ıyı dedı sağlıkocagındakı ebeler.benımkı de kusuyor ara ara.ama sunu farkettım emdıkten sonra 15dk falan yatırmassam kusması pek olmuyor.bu arada bir öğünde 80 cc yeterlı dedı doktor.((bu arada benımkı 2 saatte bazen 2 bucuk saatte acıkarak uyanır)).bugun kırkımızı cıkarttık yarın sağlıkocagında cağrdılar bakalım kılomuz ne durumda.bu arada ben de kusmalarından cok korkuyorum kılo alması duracak dıye,yada üşüttü hasta oldu dıye ödüm kopuyor
Canim, sut sagma makinalari memedeki sutun sadece 3 te ikisni cekebiliyor. Yani 120 cc sagıyorsan aslinda 180 cc lik sutun var demektir. Hic bir alet bebek kadar guzel cekemez. Bir gugusten dolu iken en fazla 60 cc sagdimi biliyorum. ama ben emziriyorum. Bebek cektikce geliyor. Sen neden emzirmedin?
seni çok iyi anlıyorum canım.insan kendini çok kötü ,yetersiz hissediyor.
inş bizimde sütümüz artarda bebişlerimiz toparlanır.
bende aptamil vermeye çalışıyorum.dün 60 cc verdim içtikten sonra hemen kustu.
bugün 30 cc verdim içti kusmadı.sadece anne sütü alsın istiyordum ama yetmiyorsa mama takviyesinden başka çare yok.
Kızlar merhaba. Benim kızım özellikle akşam saatlerinde yani çok aç yada uykusuz kaldığı zamanlar göğsümü almıyo. O kadar kötü ağlıyor ki göğsüme gelince özellikle de sağ göğsümü almayı reddediyor. Sizce göğsümü kolay alabilmesi için ne yapmalıyım yardımalrınızı bekliyorum
herkese merhaba guzel anneler
aranizda beni hatirlayanlar var mi bilmiyorum,bebegimi 2 agustosta beliyorduk ama o da bir an once kavusmak isteyip surpriz yapti 20 temmuzda kollarimdaydi
uzun zamandir takip edemedim,umarim herkes iyidir,hersey yolundadir.
bu arda geçen gün bişey okudum...sütümüzün miktarı bebiş büyüdükçe artmayacakmış..sütün içeriği değişecekmiş...mam yiyenlerde miktar artabilir ama anne sütünde durum farklıymış...benim ilk ay gelen sütüm çok yağlıydı mesela..şimdi daha sulu...ilk ay bebek vücut sıcaklığını ayarlayamadığı için yağdan zengin,ikinci ay daha proteinli bi süt gelirmiş... Hadi biberonlar taşsın inşallah......
günaydın kuzuların annecikleri..
perşembe günü sağlık ocağında verem aşımızı olucaz sanırım yanında 2 aşı daha...
aynı gün de rota virüsü aşısı yaptırıcaz doktorumuz öyle söyledi
aynı gün bu kadar aşı fazla gelmez mi ki ?
kurulan 2.face gurubuna benide eklermisiniz ilki benide sarmamıştı. özelden mesaj atamıyorum mujde.kok@mynet.com (müjde kök)
kızlar bugün 40.gündeyiz,herkes diyorya kırkından sonra düzelir,yoluna girer diye,inşallah şu gaz sancımız azalır,gece yine sabahladım,bir ara o ağlıyo ben ağlıyorum,sinirlerim bozuldu,3 saat aralıksız ağladı,en son saç kurutma makinesi sesine uyudu,(artık internetten makine sesleri indirdim onları dinliyoruz)birde babamız yok ananemizde gitti,kaldım yapayalnız...benim gibi gaz sorunu yaşayanlar neler yapıyo?ve zaman geçtikçe azalan varmı?daha ne kadar sürer allahım...
canım bendede durum aynı,gaz sancısı olduğu zamanlar göğsümü almak istemiyo savaşıyo adeta,3-4 saat aç kalıyo yindede almak istemiyo.özellikle sol göğsümü,bende ısrar etmiyorum artık,kucağımda gezdiriyorum,altını alıyorum,yoruyorum onu,masaj yapıyorum.bir süre sonra tekrar deniyorum,özellikle almak istemediği göğüsten başlıyorum yine.ama tabi bu arada acaba çokmu aç kaldı,biraz mama versemmi diyede düşünüyorum,çok zor durumda kalırsam sağıp veriyorum.bir düzene girse şu emmeleri,sanırım bizim gaz sorunumuz olduğu için ememiyo rahat.
canım sağol .. Bir ara biizm gibi aynı sorunu yaşıyan bir arkadaş slikon göğüs ucu kullanmaya başladım bebek bu şekilde emiyor demişti acaba alsam emermi? Kafayı yiycem artık. Emmeyincede sütüm azalır diye korkuyorum sağıyorum ama elle makinam yok malesef
canım bendede durum aynı,gaz sancısı olduğu zamanlar göğsümü almak istemiyo savaşıyo adeta,3-4 saat aç kalıyo yindede almak istemiyo.özellikle sol göğsümü,bende ısrar etmiyorum artık,kucağımda gezdiriyorum,altını alıyorum,yoruyorum onu,masaj yapıyorum.bir süre sonra tekrar deniyorum,özellikle almak istemediği göğüsten başlıyorum yine.ama tabi bu arada acaba çokmu aç kaldı,biraz mama versemmi diyede düşünüyorum,çok zor durumda kalırsam sağıp veriyorum.bir düzene girse şu emmeleri,sanırım bizim gaz sorunumuz olduğu için ememiyo rahat.