canım misafir geldi hemen cevaplayamadım benim 10 dk emiyor bazen 2 dk emiyor belli olmuyor memeyle kavga halinde.doğdugundan beri mama veriyoruz 4 gün sütüm gelmedi hala çok az doktor emmeye ragmen doymuyorsa mama verin dedi ama miktar demedi günlük 500 cc beslenmesi gerek dediler ben de o kadar süt nerde 350cc kadar mama yapıyorum ama kilo alımı az geliyor bana.annelik dürtüsü mü b,lmiyorum herkes mamayı verme diyor çocuk ağlamaktan katılıyor doymayınca.mecburen veriyorum zaten 5.gün sarılık oldu.geçen doktora götürdüm düşmüş ama tamamen geçmemiş nasıl mama vermeyeyim.milupa still tee içiyorum bir de milupa rezene yapıyorum her gün.annem logusa şerbeti yaptı hergün 1 koca bardak da onu içiyorum.
doruk 3210 gram 50 cm doğdu.şimdi 3700-3800 arası.boyunu evde ölçemiyoruz durmuyor.aylık kontrolde g öreceiz artık.
hipp çay hiç denemedim onu da mı denesem acep
bnmde acık duruyor netbok ben bıyandan tv bakıyordum kusura bakma sende yazmıssın cvp gecıkıyor.AH bı kavgacıda benım ki memeyle kavvgayı bırak resmen benı çimdikliyor tekmeler savuruyor ınadından sınırınden.ağlayıp ağlayıp emıyor anlamadım neden bıryandan gaz cıkarıyor benımkı ondan herald dıyorum.boşver mılletı maksat yavrularımızı doyurmak deılmı nasıl doyurabılıyorsak öyle.doktor bana hipp al dedı bende onu aldım artık ondanmı sutum coğaldı yoksa zaten gelecegı vardı da mı geldı bılemem.ama bugunde ıtıbaren yıne ıcmeye baslıcam ozaman bellı olur canım.benmkıde 5gun sarılık oldu hastanede yattık 1 gece.hala gözlerındekı sarılık devam edıyor