anladım canım ozaman ben muhabbetlerınızden mahrum kalıcam desenıze..ben de twitter da grup acayım bari:)twitter i olan var mı? :) ne yapayım sosyal ağlara kaydınız hepınız kızlar.haklısınız burası herkese acık ama herkese acık oldugu ıcın bırbırımızı bulduk bunu da unutmayın benı de burda yalnız bırakmayın:) oğlum kaka yaptı oğlum kustu oğlum vızakladı kıme anlatıcam derdımı kociş siz gibi dinlemezki.hem kocişten 1 cevap gelır sızlerden türlü türlü.oyle deıl mı ama yahu
merhaba kızlar
cocuklu hayatı kotaramıyorum ben yaaa hep bıseyler eksık artık ıyıce sınırlerım bozuk bırılerıne muhtac olmak ıyıce delı edıyo benı
hele kı bugun bunu sole yapsak dedıgımde hep bı bahane bulan yada bana zaman ayırmayan cevreme
offf bende alısıcam elbet cocuklu hayata ama ne bılım
tabıkı eskısı gıbı olmayacak hıcbıosey
mesela cocuk dogdugundan berı ınadına gıbı esım hep gec gelıyo mesaıde((((((
bıde yakınıyo süreklı adam gıbı yemek yapılmıyomus
adam gıbı yemek yıyemıyomuss eve gelıncede bı oyuna bunamıs onu oynuyo pcde yada cepte yada tv de maç izliyo
malum lig basladı futboldan da nefret ettım
galıba herseyden nefret ettım(((((((((((
daha saclarımı kestırıp boyatıcam
ağda durumunu soylemıyorum bıle bacaklar almıs basını gıdıyoo
ya ne bılım bugun acayıp sıkıldım
cocugu bırakıp markete kasaba falan gıttım bugun kostur kostur o bıle ısgence
vala sizlere hayranım hem cocuk hem ev hem net süpersınız kızlar ben yazdıklarınızı bıle okuyamıyorum
bunalıma mı gırıyom ben neee
yok canım burayı hiç bırakırmıyım burası bizim ana merkezimiz :)))) bende twitter da varım ama pek aktif değilim(
burdaki sohbetler terapi gibi geliyo banada rahatlıyo insan:))
evet en azından anne sutu alıyor cok sukur ben hıc veremedımb ır gun bıle o yuzden herseyı cok takmamak lazım bu seferbunalır ınsanzını
sımdı anladım canım.benımde sıkıntım emerken sureklı aglaması 3-5 cekıyor sonra vızıkkk vızık sonra yıne cekıyor yıne aglıyor.burnu tıkalı dıye yapıyor dıyorum ama hergunde tıkalı olmazkı bırde emerken kakasını yapıyor ondan dıorum bu hem ıkınıp hem benı emmeye calısması bır haylı zor.anlıyacagın yavrum hıcc ama hıcc huzurla emmıyor.ağlaya sızlaya.tek sıkıntım bu.bu sekıl emerkende sureklı hava yutuyor agzından aka aka emıyor mendıller yetmıyor emzırırken agzının kenarına kac kat koyuyorum bılsen.dışarı cıkarsak bıberonla verıyorum sütümü ozamanda 80 cc falan.yanı 75 fazla deıl bence.gercı bende tam normalı ne bılmyorum ama bnmkıde aynı senınkı gıbı.acaba benı 10 dk da emerken kaç cc emıyordur?
bu arada bebeğim 6 gunlukken sağdıgım sütümü sımdı dondurucudan cıkardım ısıttım onu verıcem.kolostrum ya bu süt.şifa olsun dıye yavruma:)
evet arkadasım sana katılıyorum benımde emerken cok problemlı ıkınıyo kıpkırmızı oluyo gerı ıtıyor ama bugun bırsey kefettım kucagımdapıspıs yapıp hafıf sallıyarak verınce 75 ccyı ıkınsada o sekılde bı anda bıtırdı cok mutlu oldum:) sanırım hepsının bırseyı var ne ıstedıgını bulmak lazım.benım bugun kemoterapı vardı ona almaya gıttım dun kızım ıshal kusma ates oldu sabaha kadar uyumadım aklımda bugun ondaydı hala hasta yarında gıdıcem aklım cocuklarda kalıyor ama herseyde bı hayır vardırbizimki de aynı bu şekilde yapıyodu ben de gaz sancısı yüzünden olduğunu düşünüyorum, yalnız şunu farkettim, benim göğüs uçlarım öyle çok çok büyük değil, o yüzden önceden de bazen alırken zorlanırdı ama yine de alırdı. galiba şimdi çocuk gaz sancılarıyla falan da uğraşırken bi de o zahmete katlanmak istemedi o yüzden almamaya başladı memeyi. yani alıyo bırakıyo alıyo bırakıyodu sürekli, ağlıyodu hep, öyle emdiğinden de bi hayır gelmiyodu zatenhele sol göğsümün ucu diğerinden daha da küçük, onu hiç almıyodu o göğsümü sağıp verdim bi ara (medela nın calma biberonuyla, tavsiye ederim bu arada biberon kullanmak zorunda kalanlara, anne memesi gibi emmesi gerekiyo, öyle bedavadan ağzına gelmiyo yani:) bu durumda memeyi reddetme durumu da olmuyo). ama sonra silikon meme ucunu denedim ve şimdi o kadar rahat emiyo ki sanki hiç öyle şeyler olmamış gibi:) sanırım bebeklerin huyları zamanla degısebılıyor, onlara uyum göstermek lazım galiba:) ben ısrarla meme ucumu vermeye calıstım daha da hırcın oldu (daha önceden memeyi aldığı için böyle bişey olucağını düşünemedim çünkü), ve tam doymadıgı için de hırcınlıgı arttı maalesef:) ama şimdi iyiyiz:) siz de deneyin deişik bişeyler biri mutlaka çözüm olur...
ıhhh hıc aldırma derım ben ıkı cocugumda gece gunduz gezdım cok dusundugun olurmus o yuzden hıc kafana takmabebeğe üç harfliler gelirlermiş iyice korkuyorum sinirlerim bozuldu kayınvalidem de senin mezarın açık deyip durdu sürekli.40ımız çıksın artık hiç iyi değilim
merhaba kızlar
cocuklu hayatı kotaramıyorum ben yaaa hep bıseyler eksık artık ıyıce sınırlerım bozuk bırılerıne muhtac olmak ıyıce delı edıyo benı
hele kı bugun bunu sole yapsak dedıgımde hep bı bahane bulan yada bana zaman ayırmayan cevreme
offf bende alısıcam elbet cocuklu hayata ama ne bılım
tabıkı eskısı gıbı olmayacak hıcbıosey
mesela cocuk dogdugundan berı ınadına gıbı esım hep gec gelıyo mesaıde((((((
bıde yakınıyo süreklı adam gıbı yemek yapılmıyomus
adam gıbı yemek yıyemıyomuss eve gelıncede bı oyuna bunamıs onu oynuyo pcde yada cepte yada tv de maç izliyo
malum lig basladı futboldan da nefret ettım
galıba herseyden nefret ettım(((((((((((
daha saclarımı kestırıp boyatıcam
ağda durumunu soylemıyorum bıle bacaklar almıs basını gıdıyoo
ya ne bılım bugun acayıp sıkıldım
cocugu bırakıp markete kasaba falan gıttım bugun kostur kostur o bıle ısgence
vala sizlere hayranım hem cocuk hem ev hem net süpersınız kızlar ben yazdıklarınızı bıle okuyamıyorum
bunalıma mı gırıyom ben neee
evet arkadasım sana katılıyorum benımde emerken cok problemlı ıkınıyo kıpkırmızı oluyo gerı ıtıyor ama bugun bırsey kefettım kucagımdapıspıs yapıp hafıf sallıyarak verınce 75 ccyı ıkınsada o sekılde bı anda bıtırdı cok mutlu oldum:) sanırım hepsının bırseyı var ne ıstedıgını bulmak lazım.benım bugun kemoterapı vardı ona almaya gıttım dun kızım ıshal kusma ates oldu sabaha kadar uyumadım aklımda bugun ondaydı hala hasta yarında gıdıcem aklım cocuklarda kalıyor ama herseyde bı hayır vardır
aynen öyle arkadaşım, çocukların huyu suyu farklı farklı, keşfetmek lazım:) her hafta mı gidiyosun kemoterapiye yoksa aralıklı mı oluyo? canım bebek bu tabi ki hastalanıcak ateşti ishaldi vs, o kadar sıkma canını, napalım böyle böyle büyüyecekler işte:)) senin tedavin de önemli hem senin hem çocukların için, değil mi ama?:)için rahat git gel bence :))
tesekkurler canım.demek hepımız de boyle sıkıntılar varmıs bende bnmkının ne derdı var dıordum.bnmde sağ gogsumun ucu dıgerıne gore daha biçimsiz:) gogus ucu al dıorsun.ne masraflı ısmıs be bebek bakmak:) kuzum benm yeterkı rahat etsın dıye cırpınıp duruyoruz bız anneler hatta babalar:) bnde burnu tıkanık oldugundan boyle sanıyordum.bıde bnmkı emerken kaka yapmaya calıstıgı patır patır gaz cıkardg ıcın mı acaba nu stresı dıyordum tabı bunlarda etkılıdır.bu arada gece emzırırken masallah mısler gıbı emdı oh dedım ne guzel.ama baktım sabah yıne ağlaya sızlana emıyor.keske gece emdıgı gıbı huzurla emse yavrum.anasından emdiği süt burnundan gelıyor kuzumun:)
benim ki de özellikle akşamları aynı şeyi yapıyor bikaç gündür. gögüs uçlarım da problemsiz ama azıcık emiyor sonra biyeri acıyor gibi basıyor yaygarayı aç tabi tekrar istiyor ama hep aynı şey akşam 8 den sonra oluyor önce pamukçuktan sandık ama öyle olsa her saatte yapar. 2 gündür de 8 den 2-3 e kadar yatmıyor mız mız sebepsiz ağlamalar çok yaygarayı basmasada ne uyuyor ne duruyor ya kucakta ya ayaktabugün akşam yine bakıcam inşallah tekrarlamaz bizde mi koliğiz yoksa ((
ah teyzeleri canım çok sıkkın kafayı toplayamıyorum resmen kızım 2 gündür kusmaya da başladı neredeyse her öğünden sonra öyle ağzından sızarakta değil bayağı öğürerek burnundan da geliyor çok korkuyorum yarın sabah doktora gidicez bakalım inşallah geçer dua edin olur mu...
bebeğe üç harfliler gelirlermiş iyice korkuyorum sinirlerim bozuldu kayınvalidem de senin mezarın açık deyip durdu sürekli.40ımız çıksın artık hiç iyi değilim
bebeğe üç harfliler gelirlermiş iyice korkuyorum sinirlerim bozuldu kayınvalidem de senin mezarın açık deyip durdu sürekli.40ımız çıksın artık hiç iyi değilim
bn buraya takılmadan once twittr da olrdm oyle vakıt gecrrdım sonra burdan ayrılmayınca twittr vakıt kalmadı.ama bugunden ıtıbaren orayıda haklıcam dur hemen gıreyım bari.selin tüzemen diye aratırsan ben ordayım:)soyadını bılsem ben de senı aratır takıplerdım ama soyaıdını bılmıorum cnm
evet arkadasım sana katılıyorum benımde emerken cok problemlı ıkınıyo kıpkırmızı oluyo gerı ıtıyor ama bugun bırsey kefettım kucagımdapıspıs yapıp hafıf sallıyarak verınce 75 ccyı ıkınsada o sekılde bı anda bıtırdı cok mutlu oldum:) sanırım hepsının bırseyı var ne ıstedıgını bulmak lazım.benım bugun kemoterapı vardı ona almaya gıttım dun kızım ıshal kusma ates oldu sabaha kadar uyumadım aklımda bugun ondaydı hala hasta yarında gıdıcem aklım cocuklarda kalıyor ama herseyde bı hayır vardır
aynen öyle arkadaşım, çocukların huyu suyu farklı farklı, keşfetmek lazım:) her hafta mı gidiyosun kemoterapiye yoksa aralıklı mı oluyo? canım bebek bu tabi ki hastalanıcak ateşti ishaldi vs, o kadar sıkma canını, napalım böyle böyle büyüyecekler işte:)) senin tedavin de önemli hem senin hem çocukların için, değil mi ama?:)için rahat git gel bence :))
yok kemoterapıye 21 gunde gıdıyorum kan tahlıllerı fılan oluyordu onlara gıdıp gelıyordum.bugun son kemoydu.yarından ıtıbaren hergun gıdıcem radyoterapı ıcın
herkes faceydeymıs olemi
artık burda olamaycak mı kımse ?
ne guzel bılgıler paylasılıyodu burda benım face ım yok napacam ben yaa
cnm benım kızımdada vardı.dr esmer tenlı bebeklerde olur dedı bebegım 1 sene baya esmerdı ama ne hıkmetse buyudukce hem tenı hemde lekesının rengı acıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?