2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yok canım burayı hiç bırakırmıyım burası bizim ana merkezimiz :)))) bende twitter da varım ama pek aktif değilim(
burdaki sohbetler terapi gibi geliyo banada rahatlıyo insan:))

ahhh cnmm ben de farksız sayılmam.senınkı mesaıden geç gelıyormus benımkı hep gec gelıyor 10 bucukta dukkanı kapatıp gelıyor.11bucukta benım uykum gelıyor oturdgmz 1 saat oda oğlumla mucadele ıcınde olyrz.yorgunluk stres yalnızlık hepsı ust uste.bırde benım burada ne aılem ne 1tanecık arkadsım hıc kımsem yok.yanıma cağırıp 2 muhabbet edecek.dusun bırde benım durumumda olsan.bugun yavrumu yalnız yıkadım.1 su dökenım bılem yok.burda vakıt gecırıyordum sımdı coğu muhabbet face uzerınden olacakmıs bnmde face yok burdada yalnızım galıba.msn acıyorum msn de kımse yok ordakılerde face e takılıyorlar galıba.ne face mış bu yahu

yok canım burayı hiç bırakırmıyım burası bizim ana merkezimiz :)))) bende twitter da varım ama pek aktif değilim(
burdaki sohbetler terapi gibi geliyo banada rahatlıyo insan:))

bn buraya takılmadan once twittr da olrdm oyle vakıt gecrrdım sonra burdan ayrılmayınca twittr vakıt kalmadı.ama bugunden ıtıbaren orayıda haklıcam dur hemen gıreyım bari.selin tüzemen diye aratırsan ben ordayım:)soyadını bılsem ben de senı aratır takıplerdım ama soyaıdını bılmıorum cnm

evet en azından anne sutu alıyor cok sukur ben hıc veremedımb ır gun bıle o yuzden herseyı cok takmamak lazım bu seferbunalır ınsan

evet arkadasım sana katılıyorum benımde emerken cok problemlı ıkınıyo kıpkırmızı oluyo gerı ıtıyor ama bugun bırsey kefettım kucagımdapıspıs yapıp hafıf sallıyarak verınce 75 ccyı ıkınsada o sekılde bı anda bıtırdı cok mutlu oldum:) sanırım hepsının bırseyı var ne ıstedıgını bulmak lazım.benım bugun kemoterapı vardı ona almaya gıttım dun kızım ıshal kusma ates oldu sabaha kadar uyumadım aklımda bugun ondaydı hala hasta yarında gıdıcem aklım cocuklarda kalıyor ama herseyde bı hayır vardır
bebeğe üç harfliler gelirlermiş iyice korkuyorum sinirlerim bozuldu kayınvalidem de senin mezarın açık deyip durdu sürekli.40ımız çıksın artık hiç iyi değilim
ıhhh hıc aldırma derım ben ıkı cocugumda gece gunduz gezdım cok dusundugun olurmus o yuzden hıc kafana takma

cnm ya sen sımdı bunalmıssın o yuzen hersey sana daha cok batıyor emınım esın eskıdende oyun oynar mac ızlerdı sımdı senın bu hassas durumun daha cok gozune batmasına neden oluyor.bırde bız bayanlarda ılk zamanlar begenılmeme duygusu oluyor.eskıden daha zayıftım yok tektık basbasa kalıyorduk .sımdı hepsı ust uste toplandı sanıyorsun artık sana deger vermıyor ve hayat hep boyle suruecek sende hep oyle kalcan ama emın ol oyle dedgıl.ılk bebegımde bende sen gıbıydım ıyıcedekendımı salmıstım hatta cguzaman tartısmalarımız oluyordu ılgısızsın dıyordum .cunku en ufak hareketı batardı bana.nezamankı kendıme bakmaya kıloya vermeye bebekle hayatı ıdare etmeye basladım hersey eskısınden guzel oldu.ılkınde bole bı tecrubem oldugu ıcın ıkıncıde olmayan saclarımaragmen dogumdan ıtıbaren degısık peruk sekıllerı zayıf gosteren kıyafetler yanı hersey bıraz beyınde bıtıyor emın olnasıl dusunursen oyle gelısıyor hayatın .vakıt yaratmak senın elınde.benım ıkı cocugum var ve hergun hastaneye gıdıp gelıyorum.ustelık yanlızım evımın ıslerını gunduzlerı aksama anca bıtırıyom cocuklardan yınede hep derlı topluyum hem dusunsene hareket etmek daha ıyı hızla gıder kılolar benım tek avantajım yemegım sırketten gelıyor.aksamları cocukalr uyuyunca bacaklarımı alıyorum.vs yapılması gereken ıslerımı gece bazen 4 vazen ınan 5 e kadar yapıyorum.sırf bakımlı olmak ıyı olmak kalıtelı yasamaya calısmak bunalmamak ıcın.ıskence olarak gorme mutluluk duy sen bı annesın varmı daha otesı ne harıka bı duygu dusunsene.dedım ya hasassaslık hat sayfa olunca senın yasadıklarını yasıyor ınsan.ama kalk sırkelen bak sımdı kalkıp sacıma maske yapıcam.sonra coukların karnı doycak sonra utum var vs vs ama hayat cok guzel :)

evet geceleri ne güzel emiyolar, ben de düzelmiştir belki diyodum ama baktım ertesi gün yine aynı :) valla bi denemekte fayda var göğüs ucunu, avent in small boyunu aldım ben çok güzel, diğer markaları da denedim onları almadı bizimki... belki bi süre sonra düzelirler de yine normal emziririz:)bu gaz sancıları flan da etkiliyo onları huyları değişiyo maalesef:) Allah hepimize kolaylık versin:)

canım korkma, muhtemelen gaz sancıları arttıgı için emerken sorun cıkıyodur, baksana herkesde aynı sorun var zaten:) o kusması da midesindeki gaz yüzünden oluyodur muhtemelen, eğer gazı çoksa o şekilde şiddetli çıkıyodur ağzından...burnundan da gelebiliyomuş bebeklerin, onda sorun yok bence...dualarım sizinle ama bence minik kuzu gayet sağlıklı :)

bebeğe üç harfliler gelirlermiş iyice korkuyorum sinirlerim bozuldu kayınvalidem de senin mezarın açık deyip durdu sürekli.40ımız çıksın artık hiç iyi değilim

yok artık daha neler, hiç dinleme canım böyle şeyleri, he he de geç...ben de başından beri uyuyunca odasına yatırıyorum, yanında da beklemiyorum, bebek telsizi gelmişti hediye, onu kullanıyorum oldu btii, hoş o olmasa da sesi duyuluyo zaten...hiç takılma böyle laflara, o bebeğin annesi sensin, en doğrusunu da içgüdülerinle sen bulabilirsin, sonuçta yavrunun iyiliğini en çok düşünen de sensin, başka kimse değil:)

yok artık daha neler, hiç dinleme canım böyle şeyleri, he he de geç...ben de başından beri uyuyunca odasına yatırıyorum, yanında da beklemiyorum, bebek telsizi gelmişti hediye, onu kullanıyorum oldu btii, hoş o olmasa da sesi duyuluyo zaten...hiç takılma böyle laflara, o bebeğin annesi sensin, en doğrusunu da içgüdülerinle sen bulabilirsin, sonuçta yavrunun iyiliğini en çok düşünen de sensin, başka kimse değil:)

ya bıraz once emerken bızımkı boguluyodu resmen görsenız uzun zmana hırıldadı bogazı ayy ödümü koparıyo bu usak benım

stzmn ve boncuk yazdıklarınız ıcın cok saolun
artık alısıcaz napalım camı avlusuna bırakacak deılız :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
zaten o bı guluyo dünyalar benim oluyo

Son düzenleme:

bende pek takılmıyorum dediğim gibi.
canım bulamadım seni twetter da ben vereyim adresi nurantarhan

herkes faceydeymıs olemi
artık burda olamaycak mı kımse ?
ne guzel bılgıler paylasılıyodu burda benım face ım yok napacam ben yaa

arkadaslar merhaba,musade ederseniz bi soru sormak istiyorum..bende eylül annesi olucam insallah,siz tecrubelisiniz bugun sabahtan beri her ayaga kalktıgımda acayip yumurta akı gibi bi sıvı geliyor ama bu diger akıntılarımdan cok farklı zaten son gunlerde yogun olur akıntı bunu biliyorum ama bu ccok farklı surekli sanki kucuk tuvaletimi kacırıyorum sanıyorum, ped koydum hasta pedi nerdeyse bugun doldu okadar yani..ne dersiniz bi akıl verin bana..cumartesi pazar sümüksü kalın tıkac gibi olan sey geldi,kasılmalarım var ama agrılı diil..noluuuur bi cevap verin.canım sıkıldı....

herkes faceydeymıs olemi
artık burda olamaycak mı kımse ?
ne guzel bılgıler paylasılıyodu burda benım face ım yok napacam ben yaa

merak etme bnde burda olucam.baska kım burda olur sık sık bılmıyorum valla.benım de face yok.açmayıda dusunmuyorum.bız senınle burdan yazısırız:)

cnm benım kızımdada vardı.dr esmer tenlı bebeklerde olur dedı bebegım 1 sene baya esmerdı ama ne hıkmetse buyudukce hem tenı hemde lekesının rengı acıldı

Canım kızın şimdi beyaz tenli mi?

Doğduğunda ten rengi nasıldı?

Benim kızım beyaz tenli değil ama esmer gibi de değil. Kırmızı daha çok... İnternette okudum esmer tenli bebekler olurmuş diye. Bizimkinin lekesi mor... Tam kuyruk sokumunda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…