merhabalar, burun tıkanıklığında sprey kullanıyormusunuz? doktorunuz önerdimi acaba?
sinomaarin diye bir sprey kullanıyorum, burnuna biraz sıkınca hemen hapşurtuyo, üst üste birkeç defa hapşurunca da burnunda varsa pislikler çıkıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhabalar, burun tıkanıklığında sprey kullanıyormusunuz? doktorunuz önerdimi acaba?
cnm görümcem kullandı çok memnun kalmış, benim kızım da 5 gün yapamadı dün derece ile yaptırdık ama bizde hiç sancı yok yani rahatsız gibi değil senin anne sütümü mamamı cnm
canım bizim de hep gazımız var doktor zinko verdi milupa rezene aldık kullanıyoruz arkadaşım biogaia kullanmış çok memnun kalmış biz de aldık biogaia fena değil gibi ama bizim kız heeepp gazlı malesef
size de geçmiş olsun canım umarım tez zamanda biter bu sıkıntımızcanım geçmiş olsun benim oğlumda kaka yapamıyo(( gaz için zinko kullanıyoruz bizde
bende damlayı verince bugün yaptı ama biraz normalde günde 5 6 kez yapıyordu,damla işe yarıcak galiba ben emziriyorum ama günde 3 4 defa mama veriyordum dün doktorum vermene gerek yok doyuyordur dedi bugün itibariyle vermicem bakalım
bizimde 3 4 gündür var bu sıkıntı çok zormuş ya bebeğim ağladıkça benimde ağlayasım geliyor milupa rezene ayrımı satılıyor ben humana still tee yi içiyorum onun içinde rezene var diye gerek duymadım ama işe yarıyorsa alırım
size de geçmiş olsun canım umarım tez zamanda biter bu sıkıntımız
canım evet ayrı satılıyor o anlık işe yarıyor rahatlıyor ama bizimkisi devir daim emdikçe gaz gaz çıktıkça acıkma emme derken aynı sıkıntı devam ediyor ama yine de biraz rahatlaması için yapmak gerekiyor. ben de rezene içiyorum ama yine de veriyorum
bugun çok şükür ilk aşımızı olduk.korktugum gıbı deıldı.uykusuna devam ettı oğlum maşallah.umarım dıger aşılarda boyle gecer.kılosu ve boyuda gayet guzel.sütüm yetıyor ve şifa oluyormus bebeğime.bana da maşallah :) 2780gr 50 cm doğmustu oğlum.bugun 4800gr 55 cm olmus.benım mıs kokulu oğlum sımdıde karsımda uyuyor.assora koklaşıcam onunla:)
bugun çok şükür ilk aşımızı olduk.korktugum gıbı deıldı.uykusuna devam ettı oğlum maşallah.umarım dıger aşılarda boyle gecer.kılosu ve boyuda gayet guzel.sütüm yetıyor ve şifa oluyormus bebeğime.bana da maşallah :) 2780gr 50 cm doğmustu oğlum.bugun 4800gr 55 cm olmus.benım mıs kokulu oğlum sımdıde karsımda uyuyor.assora koklaşıcam onunla:)
Arkdaslar gaz ıcın kaka ıcın kımyonu onerıyorummm cok guzel ısse yaradıı deneyın bebıs uyurken ne ınlıyo ne bısey mısıl mısıl uyuyoo
merhaba.nasıl verdiniz kimyonu.fitil ve zeytinyagı ise yaradı ama.ne zamana kadar bunlarla yapacak.kızım bugun hic uyuyamıyo.artık beklemek ıstıyorum kendisinin yapmasını ama acı çekmesini görmek dayanılmaz.dr 7 güne kadar normal dedi!anne sütüyle sadece besliyorum bebeğimi.
Acaba beklemem yanlış mı.fakat fitil v.s çözümler bağırsakları tembelleştiriyormuş.Sizler ne yapıyorsunuz!!
cnm ben 5 gün dayandım derece ile yaptırdım bizimki pek acı çekmiyor
kabızlık cnm doğduğundan beri mi var acaba kaç günde yapamıyor çok aplıyormuydu bizimki de 5 gün yapmadı ama öyle ağlama sızlama olmadı