arkdaşlık isteği gönderdim sizlere kabul ettiğinizde anca gruba ekleyebiliyorum
hamileliğim boyunca ve dogumdan sonrada kendımı yanlız hissetmediğim ve ıhtıyacım olan her bilgiyi bana sunan bu eşsiz kulubun facebook daki sayfasına benide eklerseniz sevinirim mail adresim esrayalabik@gmail.com
Kabul ettim canim, masallah Gulseye cok tatli....!
bende kettle su ısıtıcıları varya onun içinde herzaman için kaynamış suyum var.mam yapacağım zman az açıp hemen kapatıveriyorum.20 saniye bile sürmüyor ılıyor onunla mamayı hazırlayorum.
canım ben ne çektim o pamukçuktan.hemd e 5 günlükken falan başladı.karbonatı bi geç.boşuna bebğine eziyet çektirme.mikostatini bul mutlaka.ben kütahyada çok rahat buldum eczaneden.ve b hemen kullanmaya başal.2 gün içind e yopk olacak inş..benimkinin ağzı fenaydı yazık canım benim.şimdi azıcık yine olmuş niye oluyor bilmiyorum.çokta titizimdir yani..herşeyinşi hergün kaynatıyorum göğüs uçlarımı sürekli temizliyorum ama işte oldu mu oluyooo..benim pişik sorunumda var( zavallı bebğim hep acılar içinde...
ayyyy ne sevimsiz şey bunlar yaa...( resmen doğum başalyalı nefret ediyorum kadından..sırf çene , milletle yarışma..o kadarda hem benden hem oğlundan hem kocasından laf yiyooo ama nafileee...
ayy paralayıver cnm arada..kaşlarını falan çatıver şöyle kocana göstermeden..
uyuz oldum bakk...karıştırma cnm.mesafeyi koy...
ARKADAŞLAR... face te bende ekli olmayanlar...özelime msj atın adresinizi görüşelim.....yavaş yavaş orda toplanmaya başladık
kızlar facede 2011 ağustos anneleri grubu açtım eklenmek isteyen varsa face adreslerinizi göndersin
diğer grup çok havaya girmişti
tesekkurler canım.demek hepımız de boyle sıkıntılar varmıs bende bnmkının ne derdı var dıordum.bnmde sağ gogsumun ucu dıgerıne gore daha biçimsiz:) gogus ucu al dıorsun.ne masraflı ısmıs be bebek bakmak:) kuzum benm yeterkı rahat etsın dıye cırpınıp duruyoruz bız anneler hatta babalar:) bnde burnu tıkanık oldugundan boyle sanıyordum.bıde bnmkı emerken kaka yapmaya calıstıgı patır patır gaz cıkardg ıcın mı acaba nu stresı dıyordum tabı bunlarda etkılıdır.bu arada gece emzırırken masallah mısler gıbı emdı oh dedım ne guzel.ama baktım sabah yıne ağlaya sızlana emıyor.keske gece emdıgı gıbı huzurla emse yavrum.anasından emdiği süt burnundan gelıyor kuzumun:)bizimki de aynı bu şekilde yapıyodu ben de gaz sancısı yüzünden olduğunu düşünüyorum, yalnız şunu farkettim, benim göğüs uçlarım öyle çok çok büyük değil, o yüzden önceden de bazen alırken zorlanırdı ama yine de alırdı. galiba şimdi çocuk gaz sancılarıyla falan da uğraşırken bi de o zahmete katlanmak istemedi o yüzden almamaya başladı memeyi. yani alıyo bırakıyo alıyo bırakıyodu sürekli, ağlıyodu hep, öyle emdiğinden de bi hayır gelmiyodu zatenhele sol göğsümün ucu diğerinden daha da küçük, onu hiç almıyodu o göğsümü sağıp verdim bi ara (medela nın calma biberonuyla, tavsiye ederim bu arada biberon kullanmak zorunda kalanlara, anne memesi gibi emmesi gerekiyo, öyle bedavadan ağzına gelmiyo yani:) bu durumda memeyi reddetme durumu da olmuyo). ama sonra silikon meme ucunu denedim ve şimdi o kadar rahat emiyo ki sanki hiç öyle şeyler olmamış gibi:) sanırım bebeklerin huyları zamanla degısebılıyor, onlara uyum göstermek lazım galiba:) ben ısrarla meme ucumu vermeye calıstım daha da hırcın oldu (daha önceden memeyi aldığı için böyle bişey olucağını düşünemedim çünkü), ve tam doymadıgı için de hırcınlıgı arttı maalesef:) ama şimdi iyiyiz:) siz de deneyin deişik bişeyler biri mutlaka çözüm olur...
tesekkurler canım.demek hepımız de boyle sıkıntılar varmıs bende bnmkının ne derdı var dıordum.bnmde sağ gogsumun ucu dıgerıne gore daha biçimsiz:) gogus ucu al dıorsun.ne masraflı ısmıs be bebek bakmak:) kuzum benm yeterkı rahat etsın dıye cırpınıp duruyoruz bız anneler hatta babalar:) bnde burnu tıkanık oldugundan boyle sanıyordum.bıde bnmkı emerken kaka yapmaya calıstıgı patır patır gaz cıkardg ıcın mı acaba nu stresı dıyordum tabı bunlarda etkılıdır.bu arada gece emzırırken masallah mısler gıbı emdı oh dedım ne guzel.ama baktım sabah yıne ağlaya sızlana emıyor.keske gece emdıgı gıbı huzurla emse yavrum.anasından emdiği süt burnundan gelıyor kuzumun:)
cnm sen emziriyosun yaa ondan kısa sürüyor.maksimum tek memede 15 dk da alabileceğinin en üstünü alıyor.ama mama öyle değil işte.biz 2. ayı doldurduk dün hala 120 cc mamayı 1 satte yiyor.bazen 1 saati aştığı için mmayı çekiyorum bozulmuştur diye.mamayla beslemek çok zor çok.hele geceleri..bende sütüm az olduğu için geceye ayırmaya çalışıyorum.gece daha rahat oluyor emmesi heraçıdan.bide memedyi doyunca kendi çekiliyor uzatarak :)) doyduğunu anlıyosun.bu biberon olayı zor.doydu mu doymadı mı.veriyosun yiyiyo diğerinde yemiyo..aman öfff...bol süt istiyorum bol sütttttttttttttttttt
ikinize de özelden mesaj yolladım..
kızlar yüzüm yine şişti dişim yüzünden bıktım artık bu diş ağrısından gene antibiotik başladık ve süte karışıo emzirmesem daha iyiymiş zaten çok sütüm yok sağıp dökeceğim şimdi.moralim çok bozuk ağrıdan çıldırdım uykusuzluktan sürünüyorum dün gece nöbetleşe değildik eşimle tektim mahvoldum bütün gün evde yoktu hala yok.oğlum uyuyor ama neredeyse uyanır.bir de bebeği yalnız bırakmayacaksın diye tartıştık wc ye bile gidemiyorum aynı odadan ayrılmayacakmışım kimse olmayınca çok or oluyor psikopat oldum banyo bile yapamadım 2 gündür.sürekli fırça yiyorum sunu söyle bunu böyle yap diye.
neden ayrı odaya gidemeyecekmişsin anlamadım.ben ilk günden beri uyuduğu zaman odasında yatırıyorum.sadece sesini duyabileceğim kadar uzakta oluyorum.alıştırmakla alakalı sanırım.ben sadece uyanıkken yalnız bırakmıyorum.
bebeğe üç harfliler gelirlermiş iyice korkuyorum sinirlerim bozuldu kayınvalidem de senin mezarın açık deyip durdu sürekli.40ımız çıksın artık hiç iyi değilim
ınsallah canım bol su ıc gercekten ben su yaz sıcaklarının tek faydası bana bol su ıcırtmesı oldu.nekadar sıcak basıp of pof desemde 3lıtreden fazla su ıcmısımdr gunde bıde gecelerı de ıctım onlarda var.sutumun maşallahı var.sıcaklar azaldı su ıcmem azaldı sut nıtekım ılk gunlere gore daha az.bu arada temmuz annelerınden yazı yayınlamıssın cok tesekkrler canım aksam eşimede okucam yzıyı.bu arada benım oğlan arada yesıl kakalar yapıyordu demek cok beslendıgındenmış yazıda okudum da. bu arada face e gecmıs herkes yahhh.bnm face yok burdayım son kışı ben kalana kadar:)
kızlar bebeğim azıcık azıcık kusarken balgamda geldi acaba neden .rengi açık sarı ama balgam.sizdede olan varmı acaba doktora gidicek bi durum varmı.bide makatının biraz üstünde iğne ucu gibi bi yer kanadı.her gün yeni bişeyle karşılaşmak beni çok tedirgin ediyo artık.sizlerde durumlar nasıl..ayrıca şu 40 ın çıkana kadar mezarın açık falan böyle şeylere inanıp morelinizi bozmayın..ayrıca evde yanlızım bunları okuyuncada korktum
kızlar yüzüm yine şişti dişim yüzünden bıktım artık bu diş ağrısından gene antibiotik başladık ve süte karışıo emzirmesem daha iyiymiş zaten çok sütüm yok sağıp dökeceğim şimdi.moralim çok bozuk ağrıdan çıldırdım uykusuzluktan sürünüyorum dün gece nöbetleşe değildik eşimle tektim mahvoldum bütün gün evde yoktu hala yok.oğlum uyuyor ama neredeyse uyanır.bir de bebeği yalnız bırakmayacaksın diye tartıştık wc ye bile gidemiyorum aynı odadan ayrılmayacakmışım kimse olmayınca çok or oluyor psikopat oldum banyo bile yapamadım 2 gündür.sürekli fırça yiyorum sunu söyle bunu böyle yap diye.
cnm sen emziriyosun yaa ondan kısa sürüyor.maksimum tek memede 15 dk da alabileceğinin en üstünü alıyor.ama mama öyle değil işte.biz 2. ayı doldurduk dün hala 120 cc mamayı 1 satte yiyor.bazen 1 saati aştığı için mmayı çekiyorum bozulmuştur diye.mamayla beslemek çok zor çok.hele geceleri..bende sütüm az olduğu için geceye ayırmaya çalışıyorum.gece daha rahat oluyor emmesi heraçıdan.bide memedyi doyunca kendi çekiliyor uzatarak :)) doyduğunu anlıyosun.bu biberon olayı zor.doydu mu doymadı mı.veriyosun yiyiyo diğerinde yemiyo..aman öfff...bol süt istiyorum bol sütttttttttttttttttt
bebeğe üç harfliler gelirlermiş iyice korkuyorum sinirlerim bozuldu kayınvalidem de senin mezarın açık deyip durdu sürekli.40ımız çıksın artık hiç iyi değilim
Esteda ve Gelisimci, Facebook icin tesekkurler.
Bir doktora gitmekte fayda var, gecmis olsun. Makattada demekki catlak olustu, kakaya da kan geliyor mu? Her ikisi icin de doktorunuz bir sorse iyi olur.
Dis agrisi zordur, gecmis olsun. Fazla ilerlemeden gostermek lazim. Yahu nicin bebegi yanliz birakmayacakmisin, wcye giderisn elbet. Eger anakucaginiz varsa gittigin odalara bebeisi de tasirsin cok pratik oluyor. Ayrica sana destek olmalari lazim daha bebisin cok yeni, sen cok taze lahusasin. Seni bu kadar uzmelerine izin verme bence canim.
Venus, sut ile ilgili bilgiler icin cok tesekkurler. Bebeginin mamayi 1 saatte yemesi cok uzun, o arada uyuyor olmasin??? Yada mama miktari fazla mi geliyor o yuzden mi oyalaniyor, kaka durumlari nasil? Bol sut ben de istiyorummmmmmm.
bende sıcaklarda çok su içmekten sütüm çoktu ama bu aralar fazla içemiyorum senin gibi azaldı gibi eskiye oranla ama doyuracak kadar var yinede. suya devam hortum takacam artık :)))
canım facede yazışmak daha kolay oluyo hemde gizli grup olduğundan herkes rahat rahat yazışıyo biri görcekmi okucakmı derdi yok sadece grup üyeleri okuyo yazılanları. burda malum herkese açık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?