slm kızlar.kırkınızı bekledınız mı?dısarı cıktınız mı 40 cıkmadan.
Ben çıktım canım. Zaten 1 haftalıkken doktora filan gitmiştik ama 1 aylıkken viaporta gezmeye gittik...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben çıktım canım. Zaten 1 haftalıkken doktora filan gitmiştik ama 1 aylıkken viaporta gezmeye gittik...
bende doktora gittim canım.k valıdem ve eşim 40 cıkmadan evden cıkamazsın dıyor.bugun samimi arkadasım aradı.mevlut yapıyormus.beni de davet etti.cıkamazmısım izin vermediler.cok bunaldım artık.kendımı cok kotu hissediyorum.
dun aksam da eşime hadi yuruyus yapalım markete gidelım dedım.canım cok sıkkın dedım.k valıdem kıcını kır otur dedi.senın lohusasın.dogum yapalı 1 ay 3 gun oldu.
tabi ki gıtmedık.bılgisayarı acıyorum aksamları lohusa kadının bu satte bılgısayar basında ne işi var dıyor.herseyıme karısıyor kadın.
eşimle de cok kotu tartıstımm bugun.
Canım mevlüt kalabalık olur bebeği götürme zaten.Ama sen birkaç saatliğine çıkabilirsin...
Benimde annem 40 çıkmadan evden çıkmayın dedi ama sıkılıyorsun bi yerden sonra. Eşimde çıkma taraftarı değildi, bebeğimiz mikrop filan kapar diye.
Sen de çok bunaldıysan tek başına çaşıya filan git. Biraz rahatlarsın...
bende doktora gittim canım.k valıdem ve eşim 40 cıkmadan evden cıkamazsın dıyor.bugun samimi arkadasım aradı.mevlut yapıyormus.beni de davet etti.cıkamazmısım izin vermediler.cok bunaldım artık.kendımı cok kotu hissediyorum.
dun aksam da eşime hadi yuruyus yapalım markete gidelım dedım.canım cok sıkkın dedım.k valıdem kıcını kır otur dedi.senın lohusasın.dogum yapalı 1 ay 3 gun oldu.
tabi ki gıtmedık.bılgisayarı acıyorum aksamları lohusa kadının bu satte bılgısayar basında ne işi var dıyor.herseyıme karısıyor kadın.
ayyy çok sinir bir durum ya ne karışıyor diyecem ama işte kaynana:)) biz çıkıyoduk eşimle ilk günler bebeği bırakıyorduk 20 gün sonra onunla da çıktık arkadaşlarımıza gidiyoduk.bilgisayarla lohusanın alakasını ben kuramadım ama.
ESteda, gelisimci yada sulesii benide ekleyin lutfen facedeki ismim Oznur Is Bulbul, email adresim oznurbulbul@hotmail.com, Ayyy hem oglusumun resimlerinide gorursunuz buraya ekliyememistim.
canım sana arkadaşlık isteği gönderdim ama sen yinede estedaya özelden msj at o ekliyor...
termosta kaynamış su bulunuyor..ayrıca cam şişede kaynamış soğuk su bulunuyor ikisini karıştırıp ılık su ile yapıyorum mamayı.....
arkadaşlar selamlar herkese,
uzun zamandr yazamıyorum nasıl özeniyorum size çok güzel bir fırsat burda hem dertleşmek hem bilgi alışverişi ama vakit bulamıyorum haftada 3-4 gün annem geliyor kalıyor gerisinde tekiz kızımla alışmaya çalışıyorum anneliğe önceden boşluklarda arada girer azıcık bakardım topiğe son zamanlarda onu da yapamadım kızım aşırı yaramaz da değil ama l,kalmıyor vakit 1 ayımız doldu artık daha rahatlıycaz inşallah...,
sormak istediğim bişey var kızımın ağzı pamukçuk oldu karbonatlı suyla siliyoruz yani silmeye çalışıyoruz internetten baktım bir de damla varmış mikostatin diye ama eczanelerde yok depolardan gelmiyormuş. pamukçuğu olan anneler siz neler yaptınız tavsiyeniz var mı dün akşam kızım ememedi resmen iki çekip ağladı ağzı acıdı herhalde çok üzüldüm aksilik pompam da çalışmadı mecbur mama verdik pamukçuk ağrıtır di mi ağzını?
nerde canım.zaten kucucuk bir ılcedeyız.evden cıkarmıyolar.herseye lohusasın nefret ediyorumm artık bu kelmeden.bıktım artık.bebek bıraz aglasın k valıden acaba bobreklerınde mı bır sorun var bobrekler mı suzmuyor?
hep karamsar seyler.bana yardımcı oldugu da yok.bıran once gıtmesını istıyorummmm.
herseye herseye karısıyor.40 cıkınca nereye gıdeceksınız dıyor?bılmıyorum dedım.dısarı cıkamazsınız.carsıya falan.eve gıtmenız lazım.daha neler nelerrr.artık yapamıyorummmmmm.zaten bıze tatıl yapmaya gelmıs ben ona bakıyorumm.kıyafetlerıme bıle karısıyor.:S
kızlar facede 2011 ağustos anneleri grubu açtım eklenmek isteyen varsa face adreslerinizi göndersin
diğer grup çok havaya girmişti
beni de ekler misin duygu.umutlu@gmail.com...
benide eklerseniz sevinirim.çok faydalanıyorum yazılanlardan.fakat şimdi çok yazan yok buraya.herhalde herkesi gruba dahil ettiniz.mail adresim ozge.61@hotmail.com
ESteda, gelisimci yada sulesii benide ekleyin lutfen facedeki ismim Oznur Is Bulbul, email adresim oznurbulbul@hotmail.com, Ayyy hem oglusumun resimlerinide gorursunuz buraya ekliyememistim.
slm benim kızımında gaz sorunu akşam saatlerinde dayanılmaz oluyor. bu ilacı nerelerden temin edebilirim
canım doğru mu bilmem ama emziği ucuna çok az pekmez sürerek alıştırdı annem çok azıcık batırıyosun ucunu zararı olacağını sanmam önceleri alıyordu ama ağzında tutamıyordu emziği şimdi daha rahat tutuyor