• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende on günlükten itibaren sürekli çıktım dışarı.tabi çarşı pazar değilde ev oturmalarına..

Ben çıktım canım. Zaten 1 haftalıkken doktora filan gitmiştik ama 1 aylıkken viaporta gezmeye gittik...

bende doktora gittim canım.k valıdem ve eşim 40 cıkmadan evden cıkamazsın dıyor.bugun samimi arkadasım aradı.mevlut yapıyormus.beni de davet etti.cıkamazmısım izin vermediler.cok bunaldım artık.kendımı cok kotu hissediyorum.
dun aksam da eşime hadi yuruyus yapalım markete gidelım dedım.canım cok sıkkın dedım.k valıdem kıcını kır otur dedi.senın lohusasın.dogum yapalı 1 ay 3 gun oldu.
tabi ki gıtmedık.bılgisayarı acıyorum aksamları lohusa kadının bu satte bılgısayar basında ne işi var dıyor.herseyıme karısıyor kadın.
eşimle de cok kotu tartıstımm bugun.

bende doktora gittim canım.k valıdem ve eşim 40 cıkmadan evden cıkamazsın dıyor.bugun samimi arkadasım aradı.mevlut yapıyormus.beni de davet etti.cıkamazmısım izin vermediler.cok bunaldım artık.kendımı cok kotu hissediyorum.
dun aksam da eşime hadi yuruyus yapalım markete gidelım dedım.canım cok sıkkın dedım.k valıdem kıcını kır otur dedi.senın lohusasın.dogum yapalı 1 ay 3 gun oldu.
tabi ki gıtmedık.bılgisayarı acıyorum aksamları lohusa kadının bu satte bılgısayar basında ne işi var dıyor.herseyıme karısıyor kadın.

Canım mevlüt kalabalık olur bebeği götürme zaten.Ama sen birkaç saatliğine çıkabilirsin...

Benimde annem 40 çıkmadan evden çıkmayın dedi ama sıkılıyorsun bi yerden sonra. Eşimde çıkma taraftarı değildi, bebeğimiz mikrop filan kapar diye.

Sen de çok bunaldıysan tek başına çaşıya filan git. Biraz rahatlarsın...

Canım mevlüt kalabalık olur bebeği götürme zaten.Ama sen birkaç saatliğine çıkabilirsin...

Benimde annem 40 çıkmadan evden çıkmayın dedi ama sıkılıyorsun bi yerden sonra. Eşimde çıkma taraftarı değildi, bebeğimiz mikrop filan kapar diye.

Sen de çok bunaldıysan tek başına çaşıya filan git. Biraz rahatlarsın...

nerde canım.zaten kucucuk bir ılcedeyız.evden cıkarmıyolar.herseye lohusasın nefret ediyorumm artık bu kelmeden.bıktım artık.bebek bıraz aglasın k valıden acaba bobreklerınde mı bır sorun var bobrekler mı suzmuyor?
hep karamsar seyler.bana yardımcı oldugu da yok.bıran once gıtmesını istıyorummmm.

ayyy çok sinir bir durum ya ne karışıyor diyecem ama işte kaynana:)) biz çıkıyoduk eşimle ilk günler bebeği bırakıyorduk 20 gün sonra onunla da çıktık arkadaşlarımıza gidiyoduk.bilgisayarla lohusanın alakasını ben kuramadım ama.

ayyy çok sinir bir durum ya ne karışıyor diyecem ama işte kaynana:)) biz çıkıyoduk eşimle ilk günler bebeği bırakıyorduk 20 gün sonra onunla da çıktık arkadaşlarımıza gidiyoduk.bilgisayarla lohusanın alakasını ben kuramadım ama.

herseye herseye karısıyor.40 cıkınca nereye gıdeceksınız dıyor?bılmıyorum dedım.dısarı cıkamazsınız.carsıya falan.eve gıtmenız lazım.daha neler nelerrr.artık yapamıyorummmmmm.zaten bıze tatıl yapmaya gelmıs ben ona bakıyorumm.kıyafetlerıme bıle karısıyor.:S

slm kızlar.kırkınızı bekledınız mı?dısarı cıktınız mı 40 cıkmadan.

yazılarınızı okudumda en fenanız benmişim galıba:) sağlık ocagı ve doktoru saymassak,20 gunlukken şöylee bı carsıya 1 saatlıgıne bebeğim ve kocişle çıktık(yarı kırkında şöyle bı cıkılır dışarı gelınır dedı kayganan bızde cıktık).bırde bugun sabah kahvaltısına gıttık yıne 3 müz.ama kayganaya soylemedım bugun cıktıgımızı bıdı bıdı yapar hasta olur bılmem ne der dıye.

ama loğusa benı sorarsanız ben doğumdan 10 gun sonra bebegıme herseyı buyuk geldıgınden 2-3 parça kıyafet almaya cıktım eşim arabayla getırdi çarsıya eve de arkadasının motoruyla bıraktı:) hayatımda ılk kez motora loğusalıgımda bindim.hatta dedım konu komsu gördüyse karı kudurmuş derler dedım:) toplamda 4 kez bebeğimsiz çarsıya cıktım.
aslında eşimde hasta olur dıye korkuyor bende tabı.ama nasılsa cok sıkıldıgımızı dusundugunden heraldeki dun gece,yarın sabah kahvaltıa gıdelmmı dedı bende oluuuurrr dedım(hoşumada gıttı tabı).sabahta uyandık dedım ben acıktım çayı koyayım mı kahvaltıya gtcez ya dedı bende hooooppta hazırlanıverdı oğlumuda gguzelce gıydırdım koydum arabasına ALLAH ım korumustur onu hasta olmıyacaktır yavrum.şimdi misler gibi uyuyor:nazar:

termosta kaynamış su bulunuyor..ayrıca cam şişede kaynamış soğuk su bulunuyor ikisini karıştırıp ılık su ile yapıyorum mamayı.....

bende kettle su ısıtıcıları varya onun içinde herzaman için kaynamış suyum var.mam yapacağım zman az açıp hemen kapatıveriyorum.20 saniye bile sürmüyor ılıyor onunla mamayı hazırlayorum.

arkadaşlar selamlar herkese,

uzun zamandr yazamıyorum nasıl özeniyorum size çok güzel bir fırsat burda hem dertleşmek hem bilgi alışverişi ama vakit bulamıyorum haftada 3-4 gün annem geliyor kalıyor gerisinde tekiz kızımla alışmaya çalışıyorum anneliğe önceden boşluklarda arada girer azıcık bakardım topiğe son zamanlarda onu da yapamadım kızım aşırı yaramaz da değil ama l,kalmıyor vakit 1 ayımız doldu artık daha rahatlıycaz inşallah...,

sormak istediğim bişey var kızımın ağzı pamukçuk oldu karbonatlı suyla siliyoruz yani silmeye çalışıyoruz internetten baktım bir de damla varmış mikostatin diye ama eczanelerde yok depolardan gelmiyormuş. pamukçuğu olan anneler siz neler yaptınız tavsiyeniz var mı dün akşam kızım ememedi resmen iki çekip ağladı ağzı acıdı herhalde çok üzüldüm aksilik pompam da çalışmadı mecbur mama verdik pamukçuk ağrıtır di mi ağzını?

canım ben ne çektim o pamukçuktan.hemd e 5 günlükken falan başladı.karbonatı bi geç.boşuna bebğine eziyet çektirme.mikostatini bul mutlaka.ben kütahyada çok rahat buldum eczaneden.ve b hemen kullanmaya başal.2 gün içind e yopk olacak inş..benimkinin ağzı fenaydı yazık canım benim.şimdi azıcık yine olmuş niye oluyor bilmiyorum.çokta titizimdir yani..herşeyinşi hergün kaynatıyorum göğüs uçlarımı sürekli temizliyorum ama işte oldu mu oluyooo..benim pişik sorunumda var :(( zavallı bebğim hep acılar içinde...

ayyyy ne sevimsiz şey bunlar yaa... :(( resmen doğum başalyalı nefret ediyorum kadından..sırf çene , milletle yarışma..o kadarda hem benden hem oğlundan hem kocasından laf yiyooo ama nafileee...

nerde canım.zaten kucucuk bir ılcedeyız.evden cıkarmıyolar.herseye lohusasın nefret ediyorumm artık bu kelmeden.bıktım artık.bebek bıraz aglasın k valıden acaba bobreklerınde mı bır sorun var bobrekler mı suzmuyor?
hep karamsar seyler.bana yardımcı oldugu da yok.bıran once gıtmesını istıyorummmm.

ayy paralayıver cnm arada..kaşlarını falan çatıver şöyle kocana göstermeden..

herseye herseye karısıyor.40 cıkınca nereye gıdeceksınız dıyor?bılmıyorum dedım.dısarı cıkamazsınız.carsıya falan.eve gıtmenız lazım.daha neler nelerrr.artık yapamıyorummmmmm.zaten bıze tatıl yapmaya gelmıs ben ona bakıyorumm.kıyafetlerıme bıle karısıyor.:S

uyuz oldum bakk...:47: karıştırma cnm.mesafeyi koy...

Kızlarrr artık face de mı toplanıyorsunuz? Paylaşımlarınız oradan mı? Kımseleri goremıyorum burda.
Ee bız face ı olmayanlar kaldık mı burada tek başımıza???

oraya yazmak daha kolay gelıyor:):emir_bebek: ama burayı bırakmayız.biz kırkımız çıkmadan gezdık valla.Kızım dr.a gıttı,birde buyuk babaanneye:nazar:Ben her yere,kızı annemle bırakıp bırakıp çıktım bunalınca yarım saat bır saat:10:

EYESZAY
ben humana kımyonlu rezene çayı verıyorum ama zorla.Gunde toplam 60 cc falan ıkı kerede ama gaza yardımcı kakada işe yaramıyor o bizde.

Son düzenleme:
Kızlar benim kızımın bel bölgesinde, küçük bir mongol lekesi var. Sizin kuzularda da var mı?

benide eklerseniz sevinirim.çok faydalanıyorum yazılanlardan.fakat şimdi çok yazan yok buraya.herhalde herkesi gruba dahil ettiniz.mail adresim ozge.61@hotmail.com

ESteda, gelisimci yada sulesii benide ekleyin lutfen facedeki ismim Oznur Is Bulbul, email adresim oznurbulbul@hotmail.com, Ayyy hem oglusumun resimlerinide gorursunuz buraya ekliyememistim.

arkdaşlık isteği gönderdim sizlere kabul ettiğinizde anca gruba ekleyebiliyorum

bugün çok huysuzdu oğlum uyumadı ağladı durdu.babaanneye gitmiştik evden dışarı çıktık ya yerini yadırgadı herhalde:emir_bebek:

Back