slm kızlar.kırkınızı bekledınız mı?dısarı cıktınız mı 40 cıkmadan.
ıyı aksamlar arkadaslar
ben bırsey sormak ıstıyorum.sızler bebeklerınızın yemek saatını nasıl ayarlıyorsunuz.mesala 3 saatte bır beselenecek.saat 1 de beslemeye baslıyorum 2 ye kadar suruyor.4 te beslersem 2 satte bır mı beslemıs olurum.yanı mamanın bıttıgı saatımı baza alıcam yoksa vermeye basladıgım saatimi.ben heo basladıgım saatı baza alıyorum bu seferde yedırmem 1 saatı buldugu ıcın 2 saatte bır beslemıs gıbı oluyorum.
Kızlar benim kızımın bel bölgesinde, küçük bir mongol lekesi var. Sizin kuzularda da var mı?
cnm benım kızımdada vardı.dr esmer tenlı bebeklerde olur dedı bebegım 1 sene baya esmerdı ama ne hıkmetse buyudukce hem tenı hemde lekesının rengı acıldı
Kızlar benim kızımın bel bölgesinde, küçük bir mongol lekesi var. Sizin kuzularda da var mı?
zınıcnm benım bebegım 43 qunluk bı atepta 20 cc yı hemen ıcıyor sonra daha yemek ıstemıyor ben zorladıgım ıcın 1 saatı buluyor 10 dk yıyr sonra sıkısıp bırakıyor.ben 3 saatte bır 75 verıyorum sanıyordum ama dedıgın gıbı bıttıgı saat baza alınıyorsa 2 saatte bır verıyormusum .mama ıle bslemek cıdden zor ıs mıs kafam karıstı 2 saatte bır 75 cokmu olurkı
arkdaşlık isteği gönderdim sizlere kabul ettiğinizde anca gruba ekleyebiliyorum
cnm bıttıgı saat baz alınır.hanı sonucta en son mıdesıne hangı saatte besın gırdıgı onemlıdır.ben anlayamadım senın bebiş nekadarlık kı 1 saatı buluyor? bızımkı 15 dk .tas catlasa 20 oda cok nadır.merak ettım nekadarlık ve nekadar mama verıyorsun kaç cc?
benide facedeki gruba eklerseniz sevinirim... pinar_turk06@hotmail.com
canım ben özelden yazmıştımkızlar faceki gruba eklenmek isteyenlere arkadaşlık gönderdim. kabul edildikten sonra gruba eklicem
kızlar faceki gruba eklenmek isteyenlere arkadaşlık gönderdim. kabul edildikten sonra gruba eklicem
zını
sımdı anladım canım.benımde sıkıntım emerken sureklı aglaması 3-5 cekıyor sonra vızıkkk vızık sonra yıne cekıyor yıne aglıyor.burnu tıkalı dıye yapıyor dıyorum ama hergunde tıkalı olmazkı bırde emerken kakasını yapıyor ondan dıorum bu hem ıkınıp hem benı emmeye calısması bır haylı zor.anlıyacagın yavrum hıcc ama hıcc huzurla emmıyor.ağlaya sızlaya.tek sıkıntım bu.bu sekıl emerkende sureklı hava yutuyor agzından aka aka emıyor mendıller yetmıyor emzırırken agzının kenarına kac kat koyuyorum bılsen.dışarı cıkarsak bıberonla verıyorum sütümü ozamanda 80 cc falan.yanı 75 fazla deıl bence.gercı bende tam normalı ne bılmyorum ama bnmkıde aynı senınkı gıbı.acaba benı 10 dk da emerken kaç cc emıyordur?
bu arada bebeğim 6 gunlukken sağdıgım sütümü sımdı dondurucudan cıkardım ısıttım onu verıcem.kolostrum ya bu süt.şifa olsun dıye yavruma:)
.....Aynı dertten müzdarıp olan bir anneyim kolik agrısı anne sutune karsı bagırsaklarının gosterdıgı tolorans olcusunde artıyor yada azalıyor doktorum bana anne sutunun yag oranının bebegın bagırsagında yarattıgı ( laktoz ) baskı gergınlık ve baskı yaratır 3 ay surer bu durum demıstı ozellıkle bebegın 4. ve 6. haftasında artıs gosterırmıs..bız 3 gundur aynı sızınde anlattıgınız krızlerı yasıyoruz durup dururken aglama krızlerı kıpkırmızı olma hali ellerini yumruk yapıyor ve emzirirken geri cekılıp aglıyor sonra gene emıp aglıyor vssne yazıkkı bu durum daha en az 1.5 ay surecek en az bızım saat aksam 4 ile 8 arası tutuyor aglamaktan yorgun dusup uyuyor en sonunda ama bızde bıtıyoruz esimle .denemedıgımız
ilac yontem kalmadı sab mylicon metsil rezene masaj kimyonlu kremler ...agrı tutunca tutuyor bizde evde dolastırıyoruz sureklı omuzda sıkı sıkı sarılıyoruz opuyoruz yanındayız sakın ol gıbı telkınler yapıyoruz yanı acıkcası elımızden ne gelıyorsa ..Allah hepşmşze sabır ve kolaylık versın bebeklerımızede saglıklı bır omur
benide facedeki gruba eklerseniz sevinirim... pinar_turk06@hotmail.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?