2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy ağlattın beni yaaa ( ben annemlerin yanındayım 4 aydır kocişimden ayrı o ayrı bu ayrı özlemek çok fena yaaaa(( onların haklarını nasıl ödeyeceğiz bilmiyorum keremcik babişkonun kucağında yutcakmış gibi yalancı memeyi emiyor ah babacığım anneciğim sizi çok sewiyorum ben :)

Kızlar herkese selam...
bizim 2.aydaki asilarimizdan sonra aksam ateşimiz çıktı biraz fitil koydum 1 saate gecti şükür. Ası olacaklar tedbirli ve takipte olun sizlerde:))
Peppermint canım, mama açılınca 4haftada tüketilmeli bir de durduğu yere güneş fln gelmiyor dimi?
efsung cum; benim kız 38. haftada doğdu ama rahim ici gelişim geriliğimiz vardı yani doğduğunda 35 buçuk haftalık gibiydi. 1 hafta hic ememedi, ben sürekli Manuel pompa ile sağdım, sonra inat ettik silikon uç ile tuttu, 1ayda da uğrasa uğrasa sulikonu biraktirdim. Zorlu bir yolculuk oldu ama emebiliyor allahtan

Son düzenleme:
teşekkür ederim tatlım

kızlar eklenmek isteyen olursa bana özelden adreslerinizi gönderin

özelden gönderemiyorum şimdi 100 mesajım dolmamış.. tembel anne:) az kalmış dolar dolmaz göndericem...

oh ne güzel kalabalığı gürültüyü çok seviyor bizimki de kalabalık bağırarak konuşan birileri gelse açlığı sancıy unutuyor bizimki de etrafı izliyor çok ilginç anası hiç sevmez gürültüyü:)

canım ya çok duygulandırdın beni de benim annemde biraz önce çıktı çarşamba gününe gelecekmiş yanlız kaldık kızımla sağlık olsun sağlıklı olalım da hepimiz insan oğlu neye alışmıyor tek kalmakta değişik oluyor daha farklı daha anne gibi hissediyor insan bi de yemek beslenme derdi olmasa hele kızım huysuzlanınca pek bişey yapıp yiyemiyorum sütüm de azalıyor

ya ben de hiç çatlak yoktu 2 gün önce kırmızı bir kaç çizgi farkettim. Ne yaptım ki? doğumdan sonra çatlak olur mu ya! anlayamadım..

aa çok ilginç aman hiç duymamıştım geçer insallah..

bu yalancı memeyı yutacakmıs gıbı emmeyı benımkı de bılıyor ama emzıgı agzından dusuruncede yaygarayı basıyor.henuz uzun dakıkalar memeyı agzında tutmayı ogrenemedı guzel yavrum:)

pazartesi günü hepatit aşımızı olucaz kızlar bu aşı ateş ağrı felan yapıyormuydu kıyamam kızıma nasıl yaptırıcam bilmem

bizde de aptamil pre var günde 1 kere felan veriyoruz ama kutu daha bitmedi bugün yarın 4 haftası doluyor 1 aylık olduk ben şimdi pre mi alıcam aptamil 1 mi????

canım hepatit hiç ateş yapmıyor 2. aşı 3lü aşı olduğundn o yapabiliyormuş bunda sorun yok rahat ol.

masallah vok tatlı olmus

cnm zamanla alısacaktır merak etme
Saat 3ten beri oğlumla uğraşıyorum tam uyuyor yatıcam diyorum uyanıyor şuan pusetine koydum ağzına da emzik sallıyorum karnı tok memişlerde süt kalmadı ama versem çekicek yine yani :)
masallah yesınde bosver annesı ya yemese bıde onla ugrasıcaksın
eger gunduzlerı yeterı kadar beslendıgıne emınsen gece yememesı olabılır cnm.ben kızımda oyleydım ve gelısımıde hep cok ıyı oldu
cnm suyla alakalı olmaz bence ya usuttu yada kusucaktı sana oyle geldı.ben mama ısıtıcılardan kullanıyordum ama tam bı ıskence onu kullansan ble daha onceden kaynatılmıs dogutulmus su olaması lazım.mama ısıtıcalar cok cbk kaynatıyor sen anlamadan bı bakıosunkı kaynamıs ben o yuzden bıberonu koyunca sureklı alıp bakıodum kaynadımı dıye koluma damlatmaktan bakmak ıcın mamanın yarısı bıtıyordu bıde sınır oluyordum.en sonunda careyı cezvede ısıtmakta buldum cok pratık oluyor.2 lıtre su kaynatıp sıseye koy o sogusun sonra elının altında zaten gece kalkıom cezveye koyuyorum hemen 2 dk ıcınde ılık hale gelıyor zaten
evet cnm hıc gerek yokmus hemde aksıne cok zaman kaybı
kızlar benim kız acayip geriniyo o kadarki yani yorulup uyuyakalıyo nedendirki acep
gazı olabılır dıye dusunuyprum
gerinicem derken o kadar zorluyoki üstten kusuyo alttan pırtlıyo

kusuyorsa gazdır buyuk ıhtımal cnm ya

kızlar bu arada dünki misafirden sonra resmen pert oldum halimi görseniz acırdınız bana öyle çok ağrım vardıki kemiklerim sızlıyodu gece yattım heryerlerimin ağrımasından yatak bile batıyodu sanki öyleki yazık adamcazıma bile yüz vermedim o garibimde puflaya puflaya yattı uyudu

arkadaşlar bebeklerde gaz sorunu yaşayanlar içim om-x tavsiye ederim bitkisel bi ilaç.dr. önerisiyle aldım ama çook iyi geliyo bir haftadır kullanıyorum bebeğim kızarmadan zorlanmadan hem gazını çıkarıyo hemde kakasını yapıyo...

canım şimdi attım makınaya hele bı yılların tozu gitsin uzerlerınden :) en kısa zamanda eklıcem :)
sen nerdesın bu arada?

canım tuzladayım ben

canım ben kaynatıp suyu termosa koyuyorum bi dekaynamış soğumuş suyum var karıştırıp yapıyorum mamayı

kızlar bugün okumamız yapıldı ..çok şükür :) darısı yapamayanların başına..
acayip yoruldum ama değdi

kızlar faceki gruba eklenmek isteyenlere arkadaşlık gönderdim. kabul edildikten sonra gruba eklicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…