bugun en zor gunlerden biriarkadaslar bugun annemı yolculadım kaldım yapayalnız oğlumla.2 aydır annem yanımdaı(3 agustosta gelmıstı). uykusuz gecelerımın yoldaşı en buyuk yardımcım annecım gıttı.sıze yazarken ağlıyorum bıryandan.eşimde iş dolayısıyla ızmır e gıttı((ızmır de ablam var hem annemıde oraya bırakacak 1-2 gece de orada kalacak annem.taa zonguldaktan geldı 2 aydır bende ablacıgıma hıc ugramadan olmazdı))kucagımda oğlum balkondan bakarak hem ağladım hem el salladım arkalarından.bu kadar zor gelecegını tahmın etmemıstım evlenıp bu memlekete gelırkende en az bukadar aglamıstım.duygularımı tarıf edemıyorum cok yalnızım suan.annecım kapıdan cıkana kadar iş yaptı yerlerı supurdu sildi tozları aldı kendı yattıgı carsaf yastık kılıfı yıkadı sabahtan yastıgını kaldırdı dolaba mutfagı temızledı.babamla kardesım okul dolayısıyla 15ın de gıtmıstı.babamın fedakarlıgı apayrı 15yasında kardesımın kahvaltısı yemegı okula gondermesı hep babacım yapıyor.haftasonu geldı okul kıyafetlerıı yıkayacak ütüleyecek.üstelık bu sene lıseye basladı kıyafetlerını gıttı aldı terzılık ıslerını yaptırdı.NE KADAR OZEL AILEM VARMIS bunu buyudukce ben de anne oldukca anlıyorum.uzerımde bırazcık param vardı onuda annemın cuzdanına gızlıce koydum uzerınede not yazdım.ANNECIM SENI COK SEVIYORUM IYIKI VARSIN.BU AZICIK PARA DA ISTER KARDESIME HARCLIK ISTER SANA YAZDIM.
kendıme cok kızıyorum ara ara löm löm konusmalarım var annemı kırmısımdır ıllakı su 2 ayda.umarım hepsını unutmustur.canım annem ıyıkı varsın! huysuz kızın ve boklu torunun artık yapayalnız
teşekkür ederim tatlım
kızlar eklenmek isteyen olursa bana özelden adreslerinizi gönderin
düğüne giitik teyzoşlar ben düğünü çok sevdim annem beni hep düğüne götürsün ne açlık ne uyku geliyo aklıma kim ne giymiş kin ne yapıyo izlemek ve oynamak çok güzelmiş teyzoşlar sizde arkadaşlarımı düğüne gtürün
Eki Görüntüle 262141
bugun en zor gunlerden biriarkadaslar bugun annemı yolculadım kaldım yapayalnız oğlumla.2 aydır annem yanımdaı(3 agustosta gelmıstı). uykusuz gecelerımın yoldaşı en buyuk yardımcım annecım gıttı.sıze yazarken ağlıyorum bıryandan.eşimde iş dolayısıyla ızmır e gıttı((ızmır de ablam var hem annemıde oraya bırakacak 1-2 gece de orada kalacak annem.taa zonguldaktan geldı 2 aydır bende ablacıgıma hıc ugramadan olmazdı))kucagımda oğlum balkondan bakarak hem ağladım hem el salladım arkalarından.bu kadar zor gelecegını tahmın etmemıstım evlenıp bu memlekete gelırkende en az bukadar aglamıstım.duygularımı tarıf edemıyorum cok yalnızım suan.annecım kapıdan cıkana kadar iş yaptı yerlerı supurdu sildi tozları aldı kendı yattıgı carsaf yastık kılıfı yıkadı sabahtan yastıgını kaldırdı dolaba mutfagı temızledı.babamla kardesım okul dolayısıyla 15ın de gıtmıstı.babamın fedakarlıgı apayrı 15yasında kardesımın kahvaltısı yemegı okula gondermesı hep babacım yapıyor.haftasonu geldı okul kıyafetlerıı yıkayacak ütüleyecek.üstelık bu sene lıseye basladı kıyafetlerını gıttı aldı terzılık ıslerını yaptırdı.NE KADAR OZEL AILEM VARMIS bunu buyudukce ben de anne oldukca anlıyorum.uzerımde bırazcık param vardı onuda annemın cuzdanına gızlıce koydum uzerınede not yazdım.ANNECIM SENI COK SEVIYORUM IYIKI VARSIN.BU AZICIK PARA DA ISTER KARDESIME HARCLIK ISTER SANA YAZDIM.
kendıme cok kızıyorum ara ara löm löm konusmalarım var annemı kırmısımdır ıllakı su 2 ayda.umarım hepsını unutmustur.canım annem ıyıkı varsın! huysuz kızın ve boklu torunun artık yapayalnız
ya ben de hiç çatlak yoktu 2 gün önce kırmızı bir kaç çizgi farkettim. Ne yaptım ki? doğumdan sonra çatlak olur mu ya! anlayamadım..
ayyy ağlattın beni yaaa( ben annemlerin yanındayım 4 aydır kocişimden ayrı o ayrı bu ayrı özlemek çok fena yaaaa (( onların haklarını nasıl ödeyeceğiz bilmiyorum keremcik babişkonun kucağında yutcakmış gibi yalancı memeyi emiyor ah babacığım anneciğim sizi çok sewiyorum ben :)
Kızlar herkese selam...
bizim 2.aydaki asilarimizdan sonra aksam ateşimiz çıktı biraz fitil koydum 1 saate gecti şükür. Ası olacaklar tedbirli ve takipte olun sizlerde:))
Peppermint canım, mama açılınca 4haftada tüketilmeli bir de durduğu yere güneş fln gelmiyor dimi?
efsung cum; benim kız 38. haftada doğdu ama rahim ucu gelişim geriliğimiz vardı yani doğduğunda 35 buçuk haftalık gibiydi. 1 hafta hic ememedi, ben sürekli Manuel pompa ile sağdım, sonra inat ettik silikon uç ile tuttu, 1ayda da uğrasa uğrasa sulikonu biraktirdim. Zorlu bir yolculuk oldu ama emebiliyor allahtan
pazartesi günü hepatit aşımızı olucaz kızlar bu aşı ateş ağrı felan yapıyormuydu kıyamam kızıma nasıl yaptırıcam bilmem
bizde de aptamil pre var günde 1 kere felan veriyoruz ama kutu daha bitmedi bugün yarın 4 haftası doluyor 1 aylık olduk ben şimdi pre mi alıcam aptamil 1 mi????
kızlar benim kız acayip geriniyo o kadarki yani yorulup uyuyakalıyo nedendirki acep
büyüyordur canım..
kızlar bu yeni faceteki grup harika olmuş ya
masallah vok tatlı olmusdüğüne giitik teyzoşlar ben düğünü çok sevdim annem beni hep düğüne götürsün ne açlık ne uyku geliyo aklıma kim ne giymiş kin ne yapıyo izlemek ve oynamak çok güzelmiş teyzoşlar sizde arkadaşlarımı düğüne gtürün
Eki Görüntüle 262141
cnm zamanla alısacaktır merak etmeyaa kizlar dun biraz yagmur yagdi. hava sicakligida az biraz dustu burda. bende heves ettim kizima kulotlu corap giydirdim. basti yaygarayi. sora kislik kiyafetler giydirdim onlarida sevmedi. anlamadimki sicak geldigi icinmi sevmedi. sonra baska corap alip giydirdim gene ondada agladi corabi cikarinca sustu. kizim giyinmeyi sevmiyor napicam ben. hep yazlik hep yazlik
masallah yesınde bosver annesı ya yemese bıde onla ugrasıcaksınSaat 3ten beri oğlumla uğraşıyorum tam uyuyor yatıcam diyorum uyanıyorşuan pusetine koydum ağzına da emzik sallıyorum karnı tok memişlerde süt kalmadı ama versem çekicek yine yani :)
eger gunduzlerı yeterı kadar beslendıgıne emınsen gece yememesı olabılır cnm.ben kızımda oyleydım ve gelısımıde hep cok ıyı oldudün gece oğlum ilk defa 7 saat kesintisiz uyumuş.bizde uyuya kalmışız ve ancak sabah kalkıp bebeğimi besledim.ama acaba çok mu uzun aç kaldı diye tedirgin oldum.siz 7 saat uyuyunca kaldırıp besliyor musun yoksa kesintisiz mi uyuyor???????:44:
cnm suyla alakalı olmaz bence ya usuttu yada kusucaktı sana oyle geldı.ben mama ısıtıcılardan kullanıyordum ama tam bı ıskence onu kullansan ble daha onceden kaynatılmıs dogutulmus su olaması lazım.mama ısıtıcalar cok cbk kaynatıyor sen anlamadan bı bakıosunkı kaynamıs ben o yuzden bıberonu koyunca sureklı alıp bakıodum kaynadımı dıye koluma damlatmaktan bakmak ıcın mamanın yarısı bıtıyordu bıde sınır oluyordum.en sonunda careyı cezvede ısıtmakta buldum cok pratık oluyor.2 lıtre su kaynatıp sıseye koy o sogusun sonra elının altında zaten gece kalkıom cezveye koyuyorum hemen 2 dk ıcınde ılık hale gelıyor zatenmama hazirlama
kzlar siz mamayi nasil hazirliyorsunuz; ben kaynatilip sogutulmus su ile hazirliyordum, sonra da benmari usulu gerekli sicakliga kadar isitiyordum. dun aksam ilk defa aceleden sicak su ile hazirladim; sonra soguttum; kizim guzel guzel icerken mamayi biranda tum ictigini fiskirtarak cikardi; kendi ustu, benim ustum, yastik, koltuk ne varsa batti.. o kadar korktum ki.. bi daha mama vermedim; sabaha kadar da basini bekledim uyumadim yine kusar diye ..
simdi sutleri bitti , mama vermem lazim ama tedirginim; bir de mama kutusunu acip kokladim , bi acayip kokuyor; bozuldu mu acaba yaaa... oda sicakliginda tutuyordum kutuyu, bozulmus olabilir mi sizce?
ayy napsam,
evde de tekim; olmadi bebisle cikip alayim yenisini :-(((
evet cnm hıc gerek yokmus hemde aksıne cok zaman kaybıBelki bebis midesini filan usutmus olabilir yada cok mu yedi? Yada ani mi kaldirdin? Su ile ilgili oldugunu sanmiyorum. Mamalarin tadi zaten igrenc, bebeklerimiz nasil iciyor bilemiyorum????
Bizim mama da oda sicakliginda duruyor. Kaynamis sogumus suyu senin gibi benmari usulu ilitiyorum, bugun de gozume elektirikli mama isiticilari takildi ama cok gerek yok diye dusundum sonradan...
Bence yeniden yap tekrar dene derim, gecmis olsun.
gazı olabılır dıye dusunuyprumkızlar benim kız acayip geriniyo o kadarki yani yorulup uyuyakalıyo nedendirki acep
gerinicem derken o kadar zorluyoki üstten kusuyo alttan pırtlıyo
Ben bulamadım grubu yakapalı grup mu 2001 ağustos anneleri yazıyorum çıkmıyor.
bebekler şu emziği tutsa ne olur sanki( hiç bi iş yapamıyorum yaa.......
canım şimdi attım makınaya hele bı yılların tozu gitsin uzerlerınden :) en kısa zamanda eklıcem :)
sen nerdesın bu arada?
mama hazirlama
kzlar siz mamayi nasil hazirliyorsunuz; ben kaynatilip sogutulmus su ile hazirliyordum, sonra da benmari usulu gerekli sicakliga kadar isitiyordum. dun aksam ilk defa aceleden sicak su ile hazirladim; sonra soguttum; kizim guzel guzel icerken mamayi biranda tum ictigini fiskirtarak cikardi; kendi ustu, benim ustum, yastik, koltuk ne varsa batti.. o kadar korktum ki.. bi daha mama vermedim; sabaha kadar da basini bekledim uyumadim yine kusar diye ..
simdi sutleri bitti , mama vermem lazim ama tedirginim; bir de mama kutusunu acip kokladim , bi acayip kokuyor; bozuldu mu acaba yaaa... oda sicakliginda tutuyordum kutuyu, bozulmus olabilir mi sizce?
ayy napsam,
evde de tekim; olmadi bebisle cikip alayim yenisini :-(((
hu hu arkadaşlar biz face teyiz gelmek isteyenler peşimize takılsınlar.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?